Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Νίκος κ εγώ. Μου απάντησαν μόλις από το support της εφαρμογής, κ μου ζήτησαν το maul ώστε να το κοιτάξουν. Ειδωμεν. Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Εξυπηρέτηση μελών για αγορές από Ελλάδα

Ναι, περίμενε...
Θα έρθει και προετοιμασμένη, να μετρήσει το χρωματικό τρίγωνο του Beng. :flipout:

302x302xspeed-square.jpg.pagespeed.ic.hkXEqtTU5r.jpg

Σιγά μην παίζει ο Μπενκ στους 8000Κ...τι παγωμένα Τζειβισάδικα τρίγωνα είναι αυτά??:D

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εμένα θα μου τον καλιμπράρουν κιόλας εγώ θα τους φτιάξω μόνο την οθόνη. Τι τους έχω τόσους άντρες να ασχολούνται με αυτά :rofl:

Άστονε καλέ τον κ. Μπάμπη!! Γνωστός κλάψας/μουρμούρας!!:D-bye-

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Νίκος κ εγώ. Μου απάντησαν μόλις από το support της εφαρμογής, κ μου ζήτησαν το maul ώστε να το κοιτάξουν. Ειδωμεν. Ευχαριστώ

Είδες Νικ. Εύκολα τα πράγματα, μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά!! :)

Υ.Γ: Αντί να έχουμε πολλούς Γιώργηδες, το φόρουμε γέμισε με Νικολάδες... :)

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

....τοτε ομως με ενα πεντοχιλιαρο (14,45 euros) εβγαινες εξω για Σαββατοβραδο με την γκομενα και ησουν και large!!!
Δεν μιλαμε βεβαια για το τι εκανες με 10000 δρχ..... ;)

Μα συγνώμη, αν είχες 5000 δραχμές να χαλάσεις για 1 βράδυ, ήσουν όντως large. To 2001 o μισθός μου ήταν 58.000 δραχμές το μήνα. Εγώ έκανα πάρτι όταν έκανα ένα χρόνο οικονομία να αγοράσω έναν υπολογιστή! Εννοείται ότι τα εργαλεία στα 170 και 200 χιλιάρικα ήταν όνειρο απατηλό.

Re: Απάντηση: Re: Εξυπηρέτηση μελών για αγορές από Ελλάδα

Α, πουλάκι μου!! Στις πριονοκορδέλες ξημεροβραδιάζεσαι? Για πέρνα από τα προβολάκια και τις οθόνες να δούμε τι θα γίνουμε!!:D

Βρε, δοκιμάζει βερνίκια και χρώματα για να βάψει το πανί (ή το πλαστικό), μπας και σκουρίνει το μαύρο... :flipout:
Ορίστε, δες αποτέλεσμα: http://avclub.gr/forum/showthread.p...σήμερα?p=1057585198&viewfull=1#post1057585198

Re: Εξυπηρέτηση μελών για αγορές από Ελλάδα

Με δουλεύετε καθίκια αλλά μόλις φτιάξω την οθονάρα μου και τη βάση για το προτζέκτορα θα σας τρέχουν τα σάλιααααααα. Τότε θα σας πω εγώ :rofl:

Για τον απλούστατο λόγο ....οτι δεν την μεταφέρεις στο καφενείο .... :flipout::flipout::flipout:

Re: Εξυπηρέτηση μελών για αγορές από Ελλάδα

Με δουλεύετε καθίκια αλλά μόλις φτιάξω την οθονάρα μου και τη βάση για το προτζέκτορα θα σας τρέχουν τα σάλιααααααα. Τότε θα σας πω εγώ :rofl:

:BDGBGDB55: Να περάσω να κάνω ρεβιού την απόδοση εικόνας μόλις το στήσετε;;;; :flipout:
(Για ρώτα και τον Γιάννη πριν απαντήσεις... :flipout:)

Έχεις δίκιο Κυριάκο ...απόλυτο ...αλλά μεταξύ σοβαρού και αστείου έπρεπε να το μεταφέρεις από την αρχή που το εντόπισες στο καφενείο ...αναγκαστικά θα συνεχιζόταν εκεί. Όπως και ότι άλλο εντοπίζεις ...μεταφορά κατ´ευθείαν :ernaehrung004:

Νικο λαθος,

Ο ρολος του συντονιστη δεν ειναι αυτος.
Δεν γινεται δλδ να ειναι αυτος.
Πρεπει ο καθενας μας να καταλαβει πως το καφενειο εχει αυτον ακρινως τον λογο και εκει θα πρεπει οτιδηποτε ασχετο να γραφεται.

Ελπιζω να με καταλαβαινεις.

Σε διπλανο τοπικ γινεται ακριβως το ιδιο.

Νικο λαθος,

Ο ρολος του συντονιστη δεν ειναι αυτος.
Δεν γινεται δλδ να ειναι αυτος.
Πρεπει ο καθενας μας να καταλαβει πως το καφενειο εχει αυτον ακρινως τον λογο και εκει θα πρεπει οτιδηποτε ασχετο να γραφεται.

Ελπιζω να με καταλαβαινεις.

Σε διπλανο τοπικ γινεται ακριβως το ιδιο.

Κυριάκο αδυνατώ να καταλάβω γιατί κάνω λάθος.
Σε οποιοδήποτε νήμα κάποια στιγμή κάποιος θα πει κάτι λίγο εκτός θέματος, αυτό το κάτι μπορεί να αρχίσει να σχολιάζεται από πολλούς και να συνεχίσει για αρκετά σχόλια, ο συντονιστής λοιπόν όταν το δει χωρίς άλλη κουβέντα το μεταφέρει εκεί που νομίζει ... και η κουβέντα συνεχίζεται εκεί χωρίς καμία διαμαρτυρία.
Γιατί νομίζεις ότι αυτό δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του συντονιστή??
Άλλο το "σταματήστε την κουβέντα εδώ" που είπε ο Μιχάλης προχθές και είχε όλο το δίκιο και άλλο το μεταφέρω τα σχόλια στο σωστό μέρος. Αυτό δεν χρειάζεται καμία ειδοποίηση ή παράκληση "να σταματήσει ο σχολιασμός σε αυτό το νήμα."
Αυτά και καλή συνέχεια μας σε άλλα :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Μετά μιλάμε για οργάνωση.

Μιλώντας για οργάνωση...

Γίνεται ένα όργιο σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με πολλές γυναίκες και άνδρες.
Ξαφνικά φωνάζει κάποιος:
- Ρε παιδιά να οργανωθούμε.
Κανένας δεν του δίνει σημασία.
Μετά από λίγο πάλι:
- Ρε παιδιά να οργανωθούμε.
Πάλι τον αγνοούνε.
Ξανά:
- Ρε παιδιά να οργανωθούμε. Μέχρι τώρα έφαγα 5 και δεν έριξα ούτε έναν...