Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Eχουμε μια μεγαλη ενεργειακη σομπα στο σαλονι Πανο η οποια ηταν σωτηρια, καθως κρατησε πανω απο 17.5 βαθμους τον περιβαλλοντα χωρο και πανω απο 16 βαθμους τα δωματια.

Απο φωτισμο, ηταν σαν να μην ειχαμε ποτε διακοπη ρευματος λογω των πολλων φακων/φωτιστικων μπαταριας. Oi γειτονες πρεπει να τα ειχανε παιξει απο την φωτοχυσια :))

Προβλημα θα υπηρχε λογω ελλειψης φορτισης κινητων και power banks αλλα ευτυχως καποια Ryobi/Βοsch ειχαν εξοδο USB oποτε δεν υπηρχε ουτε εκει θεμα.

Kαλημερα συναδελφοι!!

Πριν δεκα ακριβως χρονια, τον Φεβρουαριο του 2011, ειχα γραφτει στο Φορουμ καθως ηθελα συμβουλες για αγορα μιας καλης φωτογραφικης μηχανης!
Στην πορεια βρεθηκε το νημα με τους φακους Led οπου εγινε το νεο χομπυ που κρατησε κανα διχρονο και μετα αφοσιωθηκαμε ψυχη τε και σωματι στα εργαλειακια μας :)

Καλημέρα
Κι εμένα με τρώει η αγορά μιας φωτογραφικής μηχανής, αλλά όσο διαβάζω τόσο πιο πολύ μπερδεύομαι. Έχω σταμπάρει την sony a 6000, την canon 2000d και την nikon d3500.
Κοιμάμαι με την πρώτη και ξυπνάω με την δεύτερη αλλά μετά λέω να περιμένω την επόμενη σαιζόν Black Friday. Αναποφασιστος μέχρι αηδίας....

Eχουμε μια μεγαλη ενεργειακη σομπα στο σαλονι Πανο η οποια ηταν σωτηρια, καθως κρατησε πανω απο 17.5 βαθμους τον περιβαλλοντα χωρο και πανω απο 16 βαθμους τα δωματια.

Απο φωτισμο, ηταν σαν να μην ειχαμε ποτε διακοπη ρευματος λογω των πολλων φακων/φωτιστικων μπαταριας. Oi γειτονες πρεπει να τα ειχανε παιξει απο την φωτοχυσια :))

Προβλημα θα υπηρχε λογω ελλειψης φορτισης κινητων και power banks αλλα ευτυχως καποια Ryobi/Βοsch ειχαν εξοδο USB oποτε δεν υπηρχε ουτε εκει θεμα.

Αυτά είναι!Μπράβο.

Καλημέρα κύριοι

Για να γινει το τριλλημα διλλημα, ασε εξω την Canon 2000 η οποια ειναι ξεκαθαρα υποδεεστερη της Νikon 3500.
https://www.coolblue.nl/en/advice/compare-the-nikon-d3500-to-canon-eos-2000d.html
https://www.dpreview.com/articles/4913612842/nikon-d3500-vs-canon-t7-which-is-better
Περαν των παραπανω διαφορων που θα δεις στο λινκ, και του καλυτερου βιντεο, ο φακος του κιτ που συνοδευει την Νικον (DX 18-55) ειναι εξαιρετικος.

Tωρα απο την αλλη, η Sony ειναι πολυ καλη καμερα αλλα η Nikon εχει απειρους φακους για να διαλεξεις, ακομα και σε μεταχειρισμενους η ποικιλια ειναι τεραστια. Και σε πολυ καλυτερες τιμες.
Ενα σημαντικο στοιχειο που ισως κανει την διαφορα μεταξυ ισοδυναμων μοντελων, ειναι οτι με την μπαταρια της Νικον τραβας τριπλασιες φωτογραφιες απο αυτην της Σονυ.

Μιχάλη καλημέρες, μήπως είναι καλύτερα αυτά να τα λέτε στα αντίστοιχα νήματα των φωτογραφικών ?

Καλημερα Αντωνη, σωστα, αν θελει κατι παραπανω σιγουρα θα πρεπει να επισκευτει την αντιστοιχη κατηγορια των φωτογραφικων.

Για μια συντομη κουβεντα ομως περι οποιουδηποτε θεματος το καφενειο ειναι μια χαρα.

Έτσι ακριβώς Μιχάλη. Μπήκα και διάβασα αρκετά, αλλά πολλές ορολογίες δεν τις καταλάβαινα και μπερδεύτηκα περισσότερο. Είναι όπως έρχεται ένας άσχετος εδώ να ρωτήσει τι παγκοπριονο να πάρει. Θα απαντήσουν πολλοί και θα του προτείνουν από το φθηνότερο του λιντλ μέχρι το ακριβότερο κιτρινακι.
Έτσι όπως τα έθεσες νομίζω μου ξεδιαλυνες αρκετά στο μυαλό μου.