Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ωραια σκεψη Νικο για θαλαμο αποστειρωσης, το κρατω σαν ιδεα! Την πορτα ηδη την χαλασα γιατι ειχε ενα καλο τζαμακι (ευτυχως οχι πυριμαχο) και ενα πολυ χρησιμο σιδερενο πλεγμα.

+++

Kωστη βλεπεις επισης και πως εχει φτιαχτει το καθε μηχανημα, το οποιο εχει αρκετο ενδιαφερον.

Δεν κρατάει ρευμα Μιχάλη ο μ/σ ,μόνο κάνα μεγάλος πυκνωτής και άν.Γραφει για τα volt για να σου πει ότι σε αυτές τις τάσεις σε χτυπάει το ρευμα οταν δουλευει χωρίς να ακουμπήσεις,μόνο με το να πλησιάσεις πολύ.
Ενδεικτικά στη μέση τάση, είναι 1000 v και πόντος,δηλαδή στους 20 περίπου πόντους (με σταθερή υγρασία κλπ)σκοτώνει.
Δεν τα έχω δοκιμάσει βέβαια όλα αυτά...χαχαχα

Καλησπερα μαστορες.
Εχω μπερδευτει τελειως με τα μετρα και δεν ξερω αν/που ειναι ανοιχτα τα λιανεμπορικα.

Επειδη την Παρασκευη θα παω Τρικαλα (αρα και Λαμια, Καρδιτσα κτλ), ξερει κανεις αν μπορω να ψωνισω απο jumbo (νομιζω ναι, με ραντεβου) και απο τα lidl (ολα τα προϊοντα, οχι μονο αυτα που μπορεις π.χ. και στην Αττικη) ;

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

......θα παω Τρικαλα (αρα και Λαμια, Καρδιτσα κτλ), ξερει κανεις αν μπορω να ψωνισω απο jumbo (νομιζω ναι, με ραντεβου) και απο τα lidl (ολα τα προϊοντα, οχι μονο αυτα που μπορεις π.χ. και στην Αττικη) ;

Στα Jumbo με ραντεβού (click inside, το γράφει και στη σελίδα τους)
Στο Lidl όμως νομίζω μόνο με παραγγελία Click Away

Καλημέρα σε όλους :)

Αγαπητοι συναδελφοι, να επισημανω και απο εδω οτι υπαρχει μια ανακοινωση η οποια ισως δεν εχει πεσει στην αντιληψη σας.
Απο αυριο θα εχουμε μια καινουργια και πολλη λειτουργικη πλατφορμα, για την οποια δουλευουν οι εξαιρετικοι τεχνικοι του forum μας.
Για να κανουμε τη δουλεια τους πιο ευκολη και στο τελος να ειναι ολα καλως καμωμενα, παρακαλουμε να εχουν ολοκληρωθει οι δημοσιευσεις σας μεχρι σημερα στις 21:00, καθως μετα και για τις επομενες ωρες θα πραγματοποιηθουν τεχνικες εργασιες για τη μεταφορα στη νεα πλατφορμα.

Ευχαριστουμε

Καλημερα συναδελφοι!:coffee:

Καλως ορισαμε στο νεο και αναβαθμισμενο μας forum :)

Οποιες ερωτησεις υπαρχουν για το νεο περιβαλλον, ας γινονται στο καταλληλο νημα https://avclub.gr/index.php?threads...Προτάσεις-για-βελτιωση.113719/post-1058641370

Καλοταξιδο και παλι και συγχαρητηρια σε ολους που συμμετεχοντες σε αυτο το εξαιρετικα σημαντικο project αναβαθμισης(y)

• Like
Reactions: osatosa