Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μιχάλη, δεν ξέρω τι άκουσες όταν λάσκαρε το κοπτικό αλλά αυτά δεν τα ακούς, τα νοιώθεις στο χέρι. Άν προλάβεις βέβαια.
Ούτε εγώ φοράω ακουστικά, καλά εδώ δε φοράω μάσκα και γυαλιά τι να λέμε τώρα. Άλλο όμως το τι κάνουμε κι άλλο το σωστό. Ο αδερφός μου πλέον δεν τα αποχωρίζεται, ανακάλυψε λίγο αργά δυστυχώς οτι η ακοή του έχει μειωθεί υπερβολικά, ειδικά στο ένα αυτί.
Κάτι τέτοια βέβαια έλεγα κι εγώ παλιά για τη μηχανή του αυτοκινήτου, ήθελα να την ακούω. Ευτυχώς όμως η τεχνολογία προχωράει, τα αυτοκίνητα έγιναν εντελώς αθόρυβα κι εγώ πλέον φτάνω στο χωριό μου ατσαλάκωτος κι όχι σαν ζαλισμένο κοτόπουλο.

Oταν το bit ειναι λασκαρισμενο πανω στο Dremel (oχι μονο το ρουτερ bit, oλα τα bits), κανει θορυβο που και μην τον γνωριζεις, θα καταλαβεις οτι κατι παει στραβα..

Εγω ποτε δεν ηθελα να ακουω την μηχανη του αυτοκινητου μου ουτε της μηχανης μου. Oυτε του dremel.. :)

Η δικιά μου όποτε με βλέπει να τα φοράω και επειδή ξέρει πως δεν ακούω τίποτα ... λυσσάει να μου μιλάει συνεχώς και με αναγκάζει να διακόπτω κάθε τόσο ό,τι ακούω.
Ρε τι τραβάμε ... :p

Προσωπικα μονο σε δυσκολες περιπτωσεις θα βαλω ωτοασπιδες καθως μεχρις ωρας δεν με ενοχλει καποιος ιδιαιτερος θορυβος..
Απο εκει και περα εαν καποιος αισθανεται το παραμικρο τοτε μπορει να παει να τσεκαρει ιατρικως και να βρει εαν εχει θεματα η οχι...

• Like
Reactions: enduras1
Be positive, man.
Θα στρωσει ο καιρος, λιγα τα ψωμια του 😁
Ελεγα σημερα να σου πω να ερθω να τριψω.
Αλλα, περα απο το οτι ακουγεται παρεξηγησιμο αυτο, λογω καιρου φανταστηκα οτι δεν θα ασχοληθεις. 🙂

Εκανα ενα ταξιδακι Χαλανδρι Ηλιουπολη (για παραλαβη) Σαρωνιδα Χαλανδρι οποτε δεν εχει δουλεια σημερα
😉

• Like
Reactions: mastroxalastis
Μαγκες τα χρειάστηκα χθες,

νόμιζα ήμουν στα πρόθυρα εμφράγματος. Είχα όλα τα συμπώματα που ειπε ο Νικόλας συν τις τελευταίες 2 ημέρες κάποιοι πόνοι σαν τσιμπήματα στην καρδία.
Τέλειωσα ένα σημαντικό meeting χθες και εφυγα σφαίρα για νοσοκομείο, αν ήταν να με βρει το κακό να με έβρισκε εκεί.

Τίποτα τελικά. Από το αγχος όλα.
Συμφωνα με τον γιατρό, η αυξημένη αρτηριακή πίεση και το μόνιμο άγχος είναι ο Νο1 εχθρός της καρδιάς.
2ο έχετε η κακή διατροφή και η απουσία αεροβικής άσκησης και 3η το τσιγάρο.
Στο δρόμο για το σπίτι χθες, κατάλαβα ότι πρέπει να φροντίζω τον εαυτό μου για να είμαι σε θέση να φροντίζω αυτούς που αγαπώ. Από τότε που κάναμε την κόρη, δεν έχω κρατήσει τιποτα για εμένα. Κομμένα τα καλυμβυτήρια, κομμένο το ουτι που μάθαινα, κομμένη η μουσική που άκουγα, κομμένα τα βουνά που μου άρεσε να τα ανεβαίνω. Από τις 6πμ έως 10μμ στο τρέξιμο. Ακόμα και τα σουκους ακόμα και τα καλοκαίρια. Ηρθε και ο εγκλυσμός και ολοκληρώθηκε το πακέτο.
Μόνη βαλβίδα αποσυμπίεσης που μου είχε απομείνει ήταν εδώ το φόρουμ και στην χάση και στην φέξη, όποτε αξιωνόμουν έκανα καμια κατασκευή.
Σημερα το πρωι ξυπνησα πάλι στις 6 οχι για να βάλω το φαι να γίνετε, αλλά για να πάω να περπατήσω λίγο. Και μόνο που έκανα κάτι για εμένα αισθάνομαι ήδη λιγο καλύτερα. Ελπίζω να το συνεχίσω.
Φυσικά και δεν περιμένω να αλλάξω νοοτροπία. Αυτοί είναι κατασκευαστικοί περιορισμοί.

Σιδερενιος και να ξερεις οτι εσυ ερχεσαι πρωτος, κανε πραγματα για σενα ετσι ωστε να εχεις την υγεια σου για να μπορεις να φροντιζεις την οικογενεια σου οπως της αρμοζει και να χαιρεσαι τη ζωη !

• Like
Reactions: anastasg