Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Γεια σου endurance. Αν ήξερα ότι προ-υπήρχε η συζήτηση θα τη συνέχιζα απο το σημείο. Καλά που μου το υποδείξατε αλλιώς δεν υπήρχε τρόπος να την ανακαλύψω όπως εξήγησα πίο πάνω ούτε με αναζήτηση. Πέρα απ αυτό συμφωνούμε νομίζω.

Φίλε saki, γνωστότατες οι λέξεις που χρησιμοποιείς και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το προϊόν μου φαίνεται όμορφο στη φωτογραφία παρόλα τα λάσκα που επιφυλάσσει και με την μέγγενη απο κάτω μου ανοίγεται η όρεξη! Μετά τη δουλειά θα περάσω απο ένα κατάστημα lidl να το αποκτήσω.

Καλησπέρα.

Παιδιά θέλω να φτιάξω DIY καλώδιο για τα ακουστικά (και όχι μόνο) και ψάχνω να βρω paracord , ελληνηστί αρτάνη.
Το θέμα είναι ότι απο ελλάδα ότι υπάρχει στο internet σχεδόν κατά 99% αναφέρεται στο #550 (type III - 4mm). Εγώ χρειάζομαι μικρότερα μεγέθη δηλαδή type 1 (# 95) με διάμετρο 1.85-2 mm και #425 (3mm).
Εχω βρει 1-2 καλά και γνωστά αμερικάνικα site (πχ http://paracordgalaxy.com/) αλλά τα μεταφορικά είναι αρκετά (14 $).
Ψάχνω για Αθήνα κάνα κατάστημα αν γνωρίζει κανείς . Αλλιώς θα πρέπει να πάρω διαδικτυακά.

@ karmen1983 : Διάβασα το άρθρο που έχεις γράψει στο thelab.gr σχετικά με sleeves κτλ ("Να sleeve κανείς ή να μη sleeve;") , πραγματικά πολύ καλό.
Έχεις καμιά ιδέα για Αθήνα , εκτός απο τα διαδικτυακά που γράφεις στο Post???

Δωσε μου καμια ωρίτσα να ανέβω στο εργαστήριο να ψάξω να δω αν μου έχει περισσέψει να στο δώσω να μη πληρώνεις.
Σε οποιοδήποτε μαγαζί πας με στρατιωτικά είδη θα βρεις. Ισως δυσκολευτείς σε χρώματα πέρα απο μαύρο και χακί αλλά θα βρεις. Το δίνουν με το μέτρο.

Αν θες Sleeve και όχι αρτάνι έχω να σου δώσω να κάνεις τη δουλειά σου. Το sleeve Θα σου κρατήσει περισσότερο. Και πάλι free of charge φυσικά

Δωσε μου καμια ωρίτσα να ανέβω στο εργαστήριο να ψάξω να δω αν μου έχει περισσέψει να στο δώσω να μη πληρώνεις.
Σε οποιοδήποτε μαγαζί πας με στρατιωτικά είδη θα βρεις. Ισως δυσκολευτείς σε χρώματα πέρα απο μαύρο και χακί αλλά θα βρεις. Το δίνουν με το μέτρο.

Αν θες Sleeve και όχι αρτάνι έχω να σου δώσω να κάνεις τη δουλειά σου. Το sleeve Θα σου κρατήσει περισσότερο. Και πάλι free of charge φυσικά

Σε ευχαριστώ πολύ.
Μην αγχώνεσαι και ψάχνεις να βρεις, θα κατέβω να δω τι υπάρχει στα συγκεκριμένα καταστήματα , απλά δεν ξέρω αν έχουν τις μικρές διατομές και απλά έχουν στοκάρει μόνο απο #550 !!!!!!!!!!!

Απολογούμε που μπαίνω στη συζήτηση αλλά είμαι πολύ εκνευρισμένος με τα παπαρο lidl. Εκεί που με είχαν ψήσει με την εικόνα του Κωλονάτου δράπανου, πήγα την πρώτη μέρα στις 4 μετά τη δουλειά και μου ήπανε ότι εξαντλήθηκε. Ας το διάολο λέω εγώ. Ποιός κωλογερμανός σας έφερε στη χώρα μου... Μένω ως εδώ για να μην πλακώσω στις βρισιές....

Σε ευχαριστώ πολύ.
Μην αγχώνεσαι και ψάχνεις να βρεις, θα κατέβω να δω τι υπάρχει στα συγκεκριμένα καταστήματα , απλά δεν ξέρω αν έχουν τις μικρές διατομές και απλά έχουν στοκάρει μόνο απο #550 !!!!!!!!!!!

Αρτάνι δε μου έχει περισσέψει δυστυχώς μόλις κοίταξα. Αν δεν βρεις και θες sleeve στείλε μου ένα μήνυμα να το κανονίσουμε.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Απολογούμε που μπαίνω στη συζήτηση αλλά είμαι πολύ εκνευρισμένος με τα παπαρο lidl. Εκεί που με είχαν ψήσει με την εικόνα του Κωλονάτου δράπανου, πήγα την πρώτη μέρα στις 4 μετά τη δουλειά και μου ήπανε ότι εξαντλήθηκε. Ας το διάολο λέω εγώ. Ποιός κωλογερμανός σας έφερε στη χώρα μου... Μένω ως εδώ για να μην πλακώσω στις βρισιές....

Εισαι μικρος, θα μαθεις. Εργαλεια που τα θεωρουμε κελεπουρια, συνηθως παμε να τα παρουμε την πρωτη μερα τα πρωτα λεπτα...αλλιως το εχασες!

Θαναση γιαυτο υπαρχει το νημα με τα εργαλεια του λιντλ. Αν εριχνες μια ματια εκει θα εβλεπες οτι πριν λιγες μερες εγινε ενημερωση οτι υπαρχουν ακομα κολωνατα σε διαφορα καταστηματα. Ενα απο αυτα ηταν κ της γλυφαδας

Φίλοι, αν είναι να σπρώχνομαι και να ξεφτιλίζομαι απο το πρωΐ στην ουρά του lidl, να έχω να δικαιολογήσω την απουσία μου απο τα αφεντικά της δουλειάς μου και στο τέλος να παίζεται αν θα προλάβω, καλύτερα να περιμένω να τα οικονομίσω λίγο και να πάρω μάρκα.

Αν έβαζα στον προυπολογισμό μου το κόστος για να έρθω γλυφάδα απο κύπρο μαζί με το κόστος του κωλο Parkside, θα παιρνα Dewalt, αγαπητέ Γιάννη.

Συμπέρασμα; LIDL = Ξεφτίλα.

Άρα και όσοι τα επιλέγουμε ξεφτυλες???
Κρίμα πολύ κρίμα.

Θανάση ο καθένας κάνει τις επιλογές του και καλό είναι να μην κρίνει τις επιλογές των άλλων.

Εγώ και πολλοί άλλοι τα θεωρούμε εξαιρετικά καθώς μας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσουμε αξιόλογα εργαλεία σε τιμές λιωμα.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Φίλοι, αν είναι να σπρώχνομαι και να ξεφτιλίζομαι απο το πρωΐ στην ουρά του lidl, να έχω να δικαιολογήσω την απουσία μου απο τα αφεντικά της δουλειάς μου και στο τέλος να παίζεται αν θα προλάβω, καλύτερα να περιμένω να τα οικονομίσω λίγο και να πάρω μάρκα.

Αν έβαζα στον προυπολογισμό μου το κόστος για να έρθω γλυφάδα απο κύπρο μαζί με το κόστος του κωλο Parkside, θα παιρνα Dewalt, αγαπητέ Γιάννη.

Συμπέρασμα; LIDL = Ξεφτίλα.

Μην τα ισοπεδωνεις ολα
C752899

Ο φιλος ή δεν καταλαβε οτι εισαι απο Κυπρο, κατι που και γω μολις χθες το καταλαβα, ή εννοουσε οτι θα μπορουσες να συννενοηθεις με καποιον να το παρει και να στο στειλει.
Το τρυπανι ειναι αρκετα καλο και ειναι απο αυτα που αξιζουν τα λεφτα τους απο το lidl.
Δοκιμασμενο απο πολλους και το κατι καλυτερο απο αυτο δεν θα εχει 2 ή 3 φορες περισσοτερο αλλα χονδρικα θα ελεγα πανω απο 500αρικο αν βρεις.

Αν δεν ήταν πιο προσιτά δε θα είχε κόσμο να τα αγοράζει και δε θα είχε ουρά να περιμένεις ή να εξαφανίζονται.
Αν τα dewalt και τα όμοια τους πωλούνταν σε τιμές lidl, πιστεύεις ότι δε θα είχαν ουρές τα αντίστοιχα μαγαζιά;
Ο κόσμος ψάχνει το φθηνό πλέον γιατι δε βγαίνει. Και ναι "καταδέχεται" να κάτσει σε ουρά για να γλυτώσει κάποια ευρώ.

Καλή η κρητική αλλά το να τα βάλω όλα στο ίδιο καζάνι και να τα βράσω χωρίς να βουτήξω τη γλώσσα μου στο μυαλό μου πρώτα πριν να μιλήσω, λέγεται αλλιώς...

Με συγχωρείτε για το ύφος...

Αν θα προλαβαινες και το αγοραζες το τρυπανι, θα ηταν καλο το Lidl? :))
Παιδιά αράξετε λίγο και καταλάβετε ότι δεν πρόλαβα και εκνεβρίστικα. Ακόμα βρίζω. Μην πέρνετε προσωπικά τη φόρτηση μου....

Σε απάντηση στο ερώτημα σου αγαπητέ χιώτη, τα Lidl θα ήταν τα πρώτα καταστήματα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ότι θα έβαζα Ιgnore List στα εργαλεία ούτε που το φανταζόμουν...
Στο καλό.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Συγνώμη αγαπητή karmen. Συμφωνώ ότι έχει κόσμο που έχει ανάγκη απο value εργαλείο αλλά ποιός μου λέει ότι αυτοί που τα πέρνουν απο το λιτλ το πρωΐ είναι μόνο οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη απο φτηνό εργαλείο και όχι απλά οι "εξυπνάκιδες" που "σπρώχνουν" ή έχουν την υπόμονή να περιμένουν στην πόρτα πριν να ανοίξει το κατάστημα, οι κάποιοι άλλοι εκ των έσω για τους γνωστούς τους. Υπάρχει στρέβλωση εδώ.

Κατα τ άλλα συμφωνώ μαζι σου.