Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα σε όλους.
@Athanasis κάπου είσαι λάθος και το "Εμάς τι μας το λές? " αφορά την έννοια του φόρουμ. Για αυτό ακριβώς υπάρχει, για να τα λέμε!

Last edited:
Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ακριβώς το τί θα βάλεις στη λίστα είναι δικό σου θέμα. Εμπρός συμπλήρωσε την λίστα σου ελέυθερα. Εμάς τι μας το λές?

Μια καρτουλα φιλικα απο εμενα Θαναση.

Οταν εισαι σε μια κοινωτητα πρεπει να σεβεσαι τα μελη της.
Κατι το οποιο δυο μερες τωρα αποδεικνυεις πως ποσος σε αποασχολει.

Τελος συζητησης μεχρι νεωτερας βεβαιως βεβαιως.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Μπάμπη αγάπη μου είχα ένα φιλαράκι εκεί που είμαστε μαζί φαντάροι στο Άκτιο...οδηγός αυτός την περίοδο του πολέμου (το 74 ρε ...όχι στον στον 2ο ΠΠ).
Καπνοπαραγωγός ο πατέρας του, είχαμε πάει σπίτι του με το υπηρεσιακό τζιπ :flipout: και είχα πάρει πράμα.
Δυστυχώς ο φίλος έπεσε ένα Ρεο που ήταν μέσα στην πλαγιά και ακρωτηριάστηκε ...άστα δράμα ...νέο παιδί !!!

Στην 131 ήσουνα πουλάκι μου έ; Στη Διασπορά. Λουφαδόρος μέγας...

Μπάμπη την παραγγελία για τα γυαλοχαρτα την έχεις δει?
Το λέω επειδή ξέρω πως σε ενδιέφερε αλλά δεν έχεις δηλώσει συμμετοχή.
Μήπως σου διέφυγε?

Την είδα Κυριάκο, δεν θα συμμετάσχω, μίλησα με τοΓιάννη.
Σ´ ευχαριστώ.

Μια καρτουλα φιλικα απο εμενα Θαναση.

Οταν εισαι σε μια κοινωτητα πρεπει να σεβεσαι τα μελη της.
Κατι το οποιο δυο μερες τωρα αποδεικνυεις πως ποσος σε αποασχολει.

Τελος συζητησης μεχρι νεωτερας βεβαιως βεβαιως.

Ευχαριστώ endurance1, αλλά η καρτούλα δεν μου φάνηκε και τόσο φιλική και δεν γνωρίζω ακόμα που χρησιμοποίησα "απρεπή γλώσσα" προσωπικά σε οποιονδήποτε όπως μου γράφεις στο warning στο PM, αλλά αν θέλει κάποιος να με βάλει στο Ignore List ας το κάνει χωρίς να μου το λέει γιατί μόνο που μου το λέει είναι ένδειξη ασέβειας απο μόνο του προς ένα μέλος, εμένα. Δεν ανέχομαι έμμεσες απειλές απο κανένα (τύπου ότι θα με βάλει στο ignore list), έχω και μία αξιοπρέπεια και ούτε και απείλησα προσωπικά οποιονδήποτε. Και αν επειδή πιστεύω αυτό το πράγμα, έχω το θάρρος της γνώμης μου, γραπτώς αλλά και προφορικώς, αν νομίζει κάποιος ότι είμαι ανεπιθύμητος στην ομάδα σας, ας με κάνει ban δικτατορικά (=χωρίς την έγκριση των υπολοίπων φίλων) και απο το forum να τελειώνουμε. Απο τη μιά θα λυπηθώ αλλά απο την άλλη θα χαρώ που έγινε νωρίς.

Θαναση,κανενας δεν υποννοησε καν πως εισαι ανεπιθυμητος η οτιδηποτε τετοιο.Απλα το υφος σου ηταν εντελως "χυμα" και καπως εριστικο,νομιζω πως οφειλεις να το παραδεχτεις και να ληξει το θεμα.Μεγαλα παιδια ειμαστε..Φιλικα,απο το αλλο μεγαλο νησι..

Φίλε Νίκο, δεν το άρχισα εγώ. Και είμαι εδώ με έντονα φιλικές διαθέσεις γιατί για μένα το να' σε μάστορας δεν είναι μόνο μία απλή λέξη. Είναι τέχνη είναι πνεύμα και απο μόνο του δείχνει πόσο πάνω είναι κάποιος απο το μέτριο! Αλλά που να πάρει μερικές φορές ξεφεύγουμε και αυτό είναι απολύτως ανθρώπινο. Δεν χρειάζεται κάποιος "Ignore Lists" η Warning PMs επειδή δεν του άρεσε κάτι που έγινε και τυγχάνει να είναι νέος στην συγκεκριμένη ομάδα.

Ότι λέχθηκε λέχθηκε. Εγώ νομίζω να το αφήσουμε ώς εδώ και να είμαστε φίλοι αφού έχουμε πολλά κοινά.

Αθαναση σαφως και εισαι ευπροσδεκτος στην παρεα.

Και θα παρακαλουσα θερμα ΟΛΟΥΣ να σεβονται ολοι, ολους.
Οταν καποιος προκαλειται -δικαιως η αδικως- ειναι λογικο και ανθρωπινο να αντιδρασει. Η αντιδραση ομως πρεπει να ειναι ευπρεπης.

Μικροπαρεξηγησεις υπαρχουν και θα υπαρχουν, στο χερι μας ειναι να μην οξυνουμε χωρις ουσιαστικο λογο τα πραγματα.

Νίκο (osatosa?): :ernaehrung004:
Χιωτη: :ernaehrung004:
karmen1983: :ernaehrung004:
enduras1: :ernaehrung004:
MadPax: :ernaehrung004:

Παιδιά: :ernaehrung004:

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα.Κάνω το πρώτο μου ποστ σ`αυτό το νήμα για μια πρώτη "γνωριμία" και να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια που μου δώσατε (και εξακολουθείτε να μου δίνετε) στα πρώτα μου βήματα στις μικροκατασκευές (και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον).
Καλώς σας βρήκα και πάλι.Φιλικά Δημήτρης.

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα.Κάνω το πρώτο μου ποστ σ`αυτό το νήμα για μια πρώτη "γνωριμία" και να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια που μου δώσατε (και εξακολουθείτε να μου δίνετε) στα πρώτα μου βήματα στις μικροκατασκευές (και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον).
Καλώς σας βρήκα και πάλι.Φιλικά Δημήτρης.

Καλως ηρθες Δημητρη!!

Εκανες πολυ καλα που γραφτηκες και μελος, ετσι οτιδηποτε ρωτησεις θα παρεις αμεσα απαντησεις.

Καλες κατασκευες:))

Είμαι κομμάτια....50τμ με το πατόφτυαρο, ξεχορτάριασμα πεσμένος στα 4, παρτέρια στα δέντρα και στα λουλούδια και στο τέλος πότισμα....πονάει όλο μου το κορμί....με βοήθησαν πάρα πολύ οι επιγονατίδες του lidl...4 ώρες γυμναστική (ας το δω έτσι για να μην με πάρει από κάτω)....