Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Έσπασα κι εγώ λίγο το κεφάλι μου. Προφανώς είναι κορμοί ολόκληροι που τους βάζεις τον ένα πάνω στον άλλο και θηλυκώνουν για να φτιάξεις σπίτι. Δεν είναι οι "κλασσικές" χελιδονοουρές που έχεις 6 δόντια στη μια σανίδα, 6 στην άλλη, και μετά ενώνεις τις σανίδες.

Μάλλον έτσι θα είναι… Δεν βλέπω άλλο τρόπο.

Kαλημερα συναδελφοι!

Σημερα εορταζεται στις ΗΠΑ η μερα στρωσιματος κρεββατιου!
NATIONAL-MAKE-YOUR-BED-DAY-September-11.png

Η ημερα εορταζεται κυριως φτιαχνοντας το κρεββατι και προσκαλωντας ολα τα μελη της οικογενειας να συμμετεχουν χαρωπα.

Αλλοι τροποι εορτασμου ειναι οι ακολουθοι:
  • Shopping for new bedding. Βγες για ψωνια κλινοσκεπασματων
  • Sharing tips for making a bed. Να μοιραστεις με συνανθρωπους σου κολπα στρωσιματος κρεββατιου
  • Posting photos of your well-made bed. Αναρτησε φωτογραφιες απο καλοστρωμενα κρεββατια
  • Set a timer and have the whole family race. The fastest and best bed makers win! Ενδοοικογενιακος διαγωνισμος για τον πιο γρηγορο κρεββατοστρωστη.
  • Challenge others to make their bed – whether they live with you or not! Παροτρυνε αλλους να στρωσουν τα κρεββατια τους
Για περισσοτερες πληροφοριες για τον εορτασμο στρωσιματος κρεββατιου..

Kαλημερα συναδελφοι!

Σημερα εορταζεται στις ΗΠΑ η μερα στρωσιματος κρεββατιου!
NATIONAL-MAKE-YOUR-BED-DAY-September-11.png

Σήμερα Μιχάλη στην Αμερική μάλλον κάτι άλλο θα έχουν στο μυαλό τους κι όχι τη γιορτή για το στρώσιμο του κρεβατιού….

Ποιό καλό παιδί ασχολείται με γραφικές τέχνες ή κάτι παρεμφερές να μας δώσει τα φώτα του;
Ψάχνω να βρω Ελληνικές καλλιγραφικές γραμματοσειρές αλλά δεν έχω βρεί κάτι αξιόλογο που να μην ζητάει πληρωμή.

Kαλημερα συναδελφοι και καλη εβδομαδα να'χουμε!

Σαν σημερα το 1906 γεννηθηκε στην Αγια Πετρουπολη ο Ρωσσος συνθετης και πιανιστας Ντμιτρι Σοστακοβιτς (Дмитрий Шостакович) ( 1906-1975)
170px-Dmitrij_Dmitrijevi%C4%8D_%C5%A0ostakovi%C4%8D_%28%D0%94%D0%BC%D0%B8%CC%81%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B9_%D0%94%D0%BC%D0%B8%CC%81%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87_%D0%A8%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%BE%CC%81%D0%B2%D0%B8%D1%87%29.jpg

Απο τα πιο γνωστα του κομματια ειναι το Waltz No. 2 και εδω μια ομορφη βερσιον απο τον Ντεμη Ρουσσο.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

το πλεον αγαπημενο βαλς!
καποτε μια καλη μου φιλη, πολυ μικροτερη μου, με ρωτησε αν πεθανω , ποιο τραγουδι θα ηθελα να μου βαλει στη κηδεια μου και της ειπα αυτο με το οποιο σε εριξα :)
η εκτελεση με τον ντεμη ειναι φανταστικη , ειναι η πιο κεφατη και ισως η πιο ομορφα σκανδαλιαρικη !
του hauser μια πανδαισια ηχων , αλλά σαν βιντεοκλιπ πιο πολυ μου αρεσει αυτο

ιδιαιτερα εκει που την παιρνει βολτα στο μυστικο κηπο. ενα κομματι αλλης διαστασης του χρονου, τοτε που οι αντρες ηταν αντρες στιβαροι οχι ιμιτασιον και τα κοριτσια αερινες υπαρξεις τοσο ευθραυστες και τρυφερες..

υγ
τιπ απο σκανδαλιαρη "μαστορα" για τους "μαστορους", για να στειλεις "μωρο"
βαζεις πρωτα αυτο
και μετα της λες: θελω να χορεψω μαζι σου το επομενο. και της βαζεις το βαλς νο2 αν εχεις εικονα-οθονη της βαζεις αυτο, αν εισαι σε θαλασσα στο αμαξι , τοτε βαζεις με τον ντεμη.
φουλ τα ηχεια και εσυ την χορευεις μπροστα στο αμαξι με θεα τη θαλασσα. αυτη ξεκαρδιζεται μη μπορωντας να ακολουθησει τα βηματα.
την εριξες...
δεν της εχει ξανασυμβει, τα μαστοροπουλα ειναι ακομα απειρα και δεν ξερουν τα καλα τα κολπα των μαστορων. το πολυ πολυ να της βαλουν καμια ροκια :)

τι τα θες, το ατιμο το εμφραγμα μας εκανε ζημια :)

• Like
Reactions: Χιωτης
Πολυ καλημερα σας αρχοντομάστορες!

Καλωσυνατε γεροντομαστορα, σε πληροφορω οτι δυστυχως εχουν αλλαξει οι εποχες.
Στο αυτοκινητο δεν χρειαζεται να βαλεις τιποτα, εαν κοστιζει >$50,000.
Εναλλακτικα το κολπο ειναι να αφηνεις επιμελως ατημελητα ενα ματσακι 50ευρα να εξεχουν απο καποια τσεπη.

Βεβαια υπαρχουν και πολλες εξαιρεσεις...αλιμονο να μην υπηρχαν!

• Haha
Reactions: nickolas
Kαλημερα συναδελφοι!

Σαν σημερα το 1890 γεννηθηκε στην Αγγλια απο ευπορη οικογενεια η Αγκαθα Κριστι (Αgatha Christie), η πιο πολυμεταφρασμενη συγγραφεας αστυνομικων μυθιστορηματων. Εφυγε το 1976.
817ab82a067d2ec074e394798e1357d567d54711.png