Δωρα αγνωστου ειδους και μαρκας απο το πατριωτακι μου, αλλά ευπροσδεκτα σε καθε περιπτωση
Ηπιαμε λαχταριστο Ελληνικο καφεδακι απο Λιντλ σημερα το απογευμα με τον Μπαμπη και τον Κυριακο.
Λογω εορτων προσφερθηκαν δωρεαν μελομακαρονα απο τον Βενετη
Μιση ωρα το καφεδακι και 2.5 ωρες η προσπαθεια επισκευης του προφυλακτηρα!!
H δουλεια εγινε απο τον Μπαμπη, εγω ετοιμαζα τα υλικα συγκολλησης, ο Κυριακος αρχοντας, επεβλεπε, ουτε το μπουφαν δεν ξεκουμπωσε
Το προβλημα ηταν οτι η
συσκευη συγκολλησης πλαστικων ΔΕΝ μπορουσε να συγκολλησει τα μεταλλικα αγκιστρα πανω στο πλαστικο κραμα του προφυλακτηρα.
Τα μεταλλικα αγκιστρα, παρ΄ολο που ηταν ζεστα και βυθιζονταν μεσα στον προφυλακτηρα που ελιωνε, απλα δεν κολλουσαν στο πλαστικο, ξεκολλουσαν!! Απιστευτο!!
Τελικα χρησιμοποιηθηκε εποξικη κολλα δυο συστατικων με την ενισχυτικη χρηση υαλοταινιας (δυο στρωσεις).
Χρησιμοποιηθηκαν σχεδον δυο σωληναρια εποξικης ταχυστεγνωστης κολλας. Eξαιρετικη η συγκεκριμενη κολλα (Rexxan) που εφερε την τελευταια φορα το Lidl.
Πρεπει να αναφερθει οτι μετα την πρωτη αποτυχημενη προσπαθεια συγκολλησης του προφυλακτηρα με το ειδικο πιστολι, το πατριωτακι μου πηγε να παρει πισω τα δυο απο τα τρια πακετα γαριδακια, αλλα με την εγκαιρη και αποτελεσματικη επεμβαση μου, αποσοβηθηκε ο κινδυνος.
Το απογευμα περασε τελεια, ειχε πολυ πλακα η παρεα μας και εκλεισε με γιορτινα δωρα, μοτερακια φίνα για τον Μπαμπη και ενα σετακι εξολκεις για χαλασμενες βιδες για τον Κυριακο! Παντα τετοια παιδες, να ειστε καλα, να εχουμε ολοι μια καλη χρονιά