Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πάρε κι ένα τροφαντό βενζινοκίνητο κομπρεσέρ αέρος…
Ευτυχώς στο χωριό έχω καλούς φίλους με καλά εργσλεία…
Οικοσκευές από Αμέρικα… 😂😂

6287229C-56A6-46CE-B3F7-C9EF4924F5D5.jpeg
5F8EFC84-CC2D-4EA9-BF87-A5DB167479DA.jpegF4A2CE6E-722C-46BC-A9AB-E6F1B76FFA54.jpeg

• Like
Reactions: nickolas
Δωρα αγνωστου ειδους και μαρκας απο το πατριωτακι μου, αλλά ευπροσδεκτα σε καθε περιπτωση 😬

W51bVk2h.jpg

Ηπιαμε λαχταριστο Ελληνικο καφεδακι απο Λιντλ σημερα το απογευμα με τον Μπαμπη και τον Κυριακο.
Λογω εορτων προσφερθηκαν δωρεαν μελομακαρονα απο τον Βενετη :) 🍪
2zm65FQh.jpg

Μιση ωρα το καφεδακι και 2.5 ωρες η προσπαθεια επισκευης του προφυλακτηρα!! :oops:
Jmle1ylh.jpg

H δουλεια εγινε απο τον Μπαμπη, εγω ετοιμαζα τα υλικα συγκολλησης, ο Κυριακος αρχοντας, επεβλεπε, ουτε το μπουφαν δεν ξεκουμπωσε :LOL:
pORjv03h.jpg

Το προβλημα ηταν οτι η συσκευη συγκολλησης πλαστικων ΔΕΝ μπορουσε να συγκολλησει τα μεταλλικα αγκιστρα πανω στο πλαστικο κραμα του προφυλακτηρα.
Τα μεταλλικα αγκιστρα, παρ΄ολο που ηταν ζεστα και βυθιζονταν μεσα στον προφυλακτηρα που ελιωνε, απλα δεν κολλουσαν στο πλαστικο, ξεκολλουσαν!! Απιστευτο!!

Τελικα χρησιμοποιηθηκε εποξικη κολλα δυο συστατικων με την ενισχυτικη χρηση υαλοταινιας (δυο στρωσεις).
Χρησιμοποιηθηκαν σχεδον δυο σωληναρια εποξικης ταχυστεγνωστης κολλας. Eξαιρετικη η συγκεκριμενη κολλα (Rexxan) που εφερε την τελευταια φορα το Lidl.
hbwDMjzh.jpg

Πρεπει να αναφερθει οτι μετα την πρωτη αποτυχημενη προσπαθεια συγκολλησης του προφυλακτηρα με το ειδικο πιστολι, το πατριωτακι μου πηγε να παρει πισω τα δυο απο τα τρια πακετα γαριδακια, αλλα με την εγκαιρη και αποτελεσματικη επεμβαση μου, αποσοβηθηκε ο κινδυνος.

Το απογευμα περασε τελεια, ειχε πολυ πλακα η παρεα μας και εκλεισε με γιορτινα δωρα, μοτερακια φίνα για τον Μπαμπη και ενα σετακι εξολκεις για χαλασμενες βιδες για τον Κυριακο! Παντα τετοια παιδες, να ειστε καλα, να εχουμε ολοι μια καλη χρονιά 🥂🍻

Παιδια πρέπει να κάνω σπουδή το νέο μου επαγγελμα....
Χαχαχαχαχα.
Η αλήθεια είναι πως όταν περνάς ωραία ο χρόνος κυλάει σαν νερό.
Έτσι 2.5 ώρες πέρασαν σαν νεράκι γάργαρα.
Μακάρι να ειμασταν πιο κοντά πατριωτακι να απολαμβάνω το φιλόξενο ημιυπόγειο περισσότερο!
Τα γατουλια όλα τα λεφτά!

• Like
Reactions: Χιωτης
Καλημέρα στην παρέα!!!
Τι απίθανες μέρες κάνει ρε παιδιά.
Δύσκολο να πιστέψει κανείς πως είμαστε στις αρχές Γενάρη.
Καλημέρα...!!!

Σιγουρα Κυριάκο δεν είναι φυσιολογικό όλο αυτό.. ...
Δυστυχως έχουμε μπει σε μια νέα άλλη καιρικών συνθηκών λόγω κλιματικής αλλαγής..

Καλημέρα...!!!

Συγουρα Κυριάκο δεν είναι φυσιολογικό όλο αυτό.. ...
Δυστυχως έχουμε μπει σε μια νέα άλλη καιρικών συνθηκών λόγω κλιματικής αλλαγής..
σωστό αυτό.
αλλά όσοι πάμε στην δουλειά με μηχανάκι..... :LOL: