Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Σ’ευχαριστώ πολύ Νικόλα… 👍🏻
Όπως καταλαβαίνεις δεν το έχω χρησιμοποιήσει αφού δεν το έχω παραλάβει ακόμα, υποθέτω όμως οτι θα κάνει.
Δεν βλέπω για ποιο λόγο να μην κάνει.

Kαλημερα συναδελφοι!

Σαν σημερα το 2005 εγκαινιαστηκε το YouTube. Σχεδον αμεσως, τo 2006 αγοραστηκε απο την Google για 1.6 δις δολλαρια!!
77-772362_youtube-logo-youtube-logo-png.png

Καθε λεπτο φορτωνονται 500 ωρες βιντεο και καθε μηνα το επισκεπτοναι περιπου 2 δισ χρηστες!
Ο τζιρος του απο τις διαφημισεις αγγιζει τα ~30 δις δολλαρια το χρονο!! Ειναι δευτερο σε επισκεψιμοτητα site μετα το Google search.

Γιάννη ευχαριστώ.

Για την τηλεόραση ψάχνω να βρω λύση φίλε που βλέπει ο μικρός τραγουδάκια και κάθε 3 κ λίγο να οι διαφημίσεις και να δεις τι διαφημίσεις μπαίνουν θα τραβάς τα μαλλιά σου.

Γιάννη ευχαριστώ.

Για την τηλεόραση ψάχνω να βρω λύση φίλε που βλέπει ο μικρός τραγουδάκια και κάθε 3 κ λίγο να οι διαφημίσεις και να δεις τι διαφημίσεις μπαίνουν θα τραβάς τα μαλλιά σου.
Με δική της εφαρμογή youtube φαντάζομαι...
Μάρκα τηλεόρασης;

Android η Samsung k WebOS η LG Γιάννη.
Για την Samsung πιθανόν να μπορείς να περάσεις αυτό:

Δεν ξέρω το παρακάτω τρικ αν δουλεύει..για την LG
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Love
Reactions: enduras1
Γιάννη ευχαριστώ.

Η οδηγία της παιδοψυχολόγου του σχολείου μας για παιδιά <8 ετών ήταν μισή ώρα οθόνες την εβδομάδα το πολύ.
Η δουλειά της ήταν εκτός απο το ιδιωτικό ιατρείο, να κάνει διάφορα τεστ ανάπτυξης και μιλώντας με τους γονείς για τις συνήθειες των παιδιών είχε εικόνα για το τί επηρεάζει και πόσο.

Γενικά οι οθόνες αχρηστεύουν τα παιδιά και καλό είναι να μήν βλέπουν. Έτσι έλυσα το δικό μου πρόβλημα στην τηλεόραση :)
Άντε μετά τα 4-5 έτη μπορείς να τα δασκαλέψεις να πατάνε mute στις διαφημίσεις αν θέλεις να υπερβείς το υγιές όριο των οθονών.

Η μουσική φυσικά είναι πολύ καλή (ανάλογα πάντα και τι βάζουμε). Δεν είναι ανάγκη να βλέπουν κάτι.

Για να καταλάβεις πόσο κακό κάνει η τηλεόραση σκέψου πόσο έχει αναπτυχθεί το μυαλό σου απο πέρυσι και πόσο του παιδιού σου. Ακόμα και τα 10 λεπτά του παιδιού είναι πάρα πολύς χρόνος που αν δεν έβλεπε τηλεόραση θα δούλευε ο εγκέφαλος του.

Και ένα τελευταίο απο την παιδοψυχολόγο.
Τα παιδιά πρέπει να έχουν χρόνο να βαριούνται. Πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται (με υγιές τρόπο) τη βαρεμάρα τους. Δεν πρέπει να τα απασχολούμε συνέχεια.

Και ένα δικό μου τιπ. Βιβλία! Άπειρα βιβλία.
Και η αγαπημένη μου φράση: "Βρές λύση μόνος σου"

Την καλημέρα μου :)

Α! Και ένα φοβερό εργαλείο είναι η πείνα!!! 8 ετών και τα τρώνε όλα. Φακές, φασολάκια, φασολάδα, φάβα, ρεβυθάδα (να τα ακούς να λένε μούρλια!) χωρίς καταπίεση χωρίς τίποτα. 5 ετών θυμάμαι έβαλα φαγητό χωρίς σαλάτα και ρωτούσαν πού είναι η σαλάτα. Μακαρόνια με κιμά και τρώνε πρώτα τη σαλάτα.
Όποτε λένε ότι δεν θέλουν ένα φαγητό το αφήνουμε στην άκρη και το τρώνε όταν πεινάσουν αρκετά.

(ξέφυγα στο offtopic!)