Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Γεια σου Νικο!!!
Μη μου πεις ακομα ενα τραπεζακι!

xaxa, ναι μάλλον σε άλλο ενα τραπεζάκι θα καταλήξει και αυτό! :LOL:
Βασικά, θέλω να επαναλάβω κάτι που έκανα - με ένα σωρό προβλήματα - πριν από πολύ καιρό, να δω αν ... βελτιώθηκα εντωμεταξύ :)

Eχω και εγω κατι στα σκαρια, αλλα με λιγοτερα κομματια :)

Kxk5iSz.jpg

xaxa ... χαμός!

200+ ρόμβοι :)

Γραμμή παραγωγής :p

View attachment 213030

να φτιάξουμε thread ... "Προσεχώς..." :LOL:

Καλησπέρα συνάδελφοι :)
Ουαου αυτό το κόκκινο φαίνεται φοβερό..
Κανένα μικρό ρεταλακι να φτιάξουμε κανένα σκουλαρίκι παιζει; 😍

Ουαου αυτό το κόκκινο φαίνεται φοβερό..
Κανένα μικρό ρεταλακι να φτιάξουμε κανένα σκουλαρίκι παιζει; 😍

πολύ πιθανό να περισσέψει :) Όταν το τελειώσω θα σου πω. Να ξέρεις, το Purple Heart είναι πολύ πολύ σκληρό ξύλο. Δεν ξέρω αν θα καταφέρεις να το δουλέψεις.

τι μέγεθος (minimum) θα σε βόλευε; Να δω μήπως έχω και κάνα Padouk

• Like
Reactions: ikomninos
πολύ πιθανό να περισσέψει :) Όταν το τελειώσω θα σου πω. Να ξέρεις, το Purple Heart είναι πολύ πολύ σκληρό ξύλο. Δεν ξέρω αν θα καταφέρεις να το δουλέψεις.

τι μέγεθος (minimum) θα σε βόλευε; Να δω μήπως έχω και κάνα Padouk
4 πόντους πλάτος επί 8 μήκος πχ..

Καλημέρα και καλό μήνα.
Στενάχωρα ξεκίνησε η μέρα μου σήμερα δυστυχώς.
Μετά από 10 χρόνια, χθες την νύχτα έφυγε από το πλευρό μας ο φίλος μας ο κύριος Long.
Θα μου πείτε εδώ φεύγουν άνθρωποι.
Ναι μεν αλλά όσοι έχετε στην παρέα σας αυτά τα πανέξυπνα ζώα ξέρετε τι σημαίνει η απώλεια τους.
Στο καλό Mr Long.Screenshot_2023-04-01-11-40-00-69_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg

Καλοτάξιδος ο φίλος σου.

Η ζωή είναι ζωή.
Εμένα προσωπικά μου τη δίνουν πολύ τα φίδια αλλά ποτέ δεν έχω σκεφθεί να σκοτώσω κάποιο απλά και μόνο γιατί μου τη σπάει. Κι αυτό ζωντανό είναι.

• Like
Reactions: enduras1
Αγόρασαν οι γονείς μου μια κουζίνα από την electronet, την προπληρωσαν και όταν την φέραν ήταν η εκθεσιακη χωρίς συσκευασία και πρόχειρα τυλιγμένη. Όταν τους είπαμε ότι μας ενημερώσετε εάν θέλουμε την εκθεσιακη, μας απάντησαν, αυτό το κάνουμε συνέχεια. Γνωρίζει κανείς τι ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις!

Βασίλη κακώς την παρέλαβαν.
Τώρα θα τους πρότεινα να πάμε οι ίδιοι στο κατάστημα να κανονίσουν να την αλλάξουν.
Κυρ αυτό τους είπαμε και μεις. Απλά ήθελα να δω αν προβλέπεται κάτι για τα εκθεσιακη προϊόντα.

• Like
Reactions: enduras1
Και πως μπορείς να αποδείξεις οτι είναι εκθεσιακή;
Απο την στιγμή που παρέλαβαν νομίζω έληξε το θέμα

• Like
Reactions: vasilisp77