Ευχαριστώ Νικόλα για την πρόταση. Θα το έχω υπ' οψιν... να πάρω πρώτα το όχημα...(καλή τιμή!)
Η compact έχει ίδιες επιδόσεις;
Νικο καποιο πιεστικο μεχρι 120-150 εχει η karcher?
Απαιτησεις απλες, μεταλλικη υδροψυκτη αντλια, δυο μπεκ, ψευτοαφροποιητη χειρολαβη με ροδες ή χωρις και οχι εξτρα ηλεκτρονικα χαζουλια?
Η διαρροή νερού τελικά εντοπίζεται στο κύκλωμα του δοχείου απορρυπαντικού:
View attachment 126410
View attachment 126411
Το έλυσα, αύριο θα ψάξω στα βιομηχανικά στη Γιαννιτσών για τα O-rings που υπάρχουν εκεί αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες...
Για αυτό είπα Νίκο ότι δεν έχω και πολλές ελπίδες να γίνει η δουλειά μόνο με αλλαγή των o-rings...Θα δούμε.
Για αυτό είπα Νίκο ότι δεν έχω και πολλές ελπίδες να γίνει η δουλειά μόνο με αλλαγή των o-rings...Θα δούμε.
Μιλάς για τον Ιορδανογλου, τον ξέρω χρόνια. Μόλις ήρθα από κει, πήρα τα o rings και θα ακολουθήσει δοκιμή.υπαρχει (φτου φτου να υπαρχει ακομα, εχω πολλα χρονια να παω) ενα μαγαζι μονομε o-rings στην Διοικητηριου.
Δεξια οπως ανεβαινεις, λιγο πριν φτασεις στην στρογγυλη πλατειτσα. Δεν το πιανει το ματι σου, εχει στην τζαμαρια βαμμενη την φιρμα KACO
η ηλεκτρονική έκανε κάτι ανάλογα επειδή κλείνει. Πετάχτηκα να δω τι παίζει. Μέσα στο κατάστημα καλλιθέας είχαν μείνει στη κυριολεξία μόνο τα ράφια και κάποιες συσκευές με ένα αυτοκόλλητο επάνω που έλεγε επωλήθη.
Σε όσα είχαν μείνει και όσα είχαν ακόμα ταμπελίτσες έκανα μία γρήγορη αναζήτηση στο skroutz και αφαιρούσα απο το καρτελάκι το 30% που έλεγε η ηλεκτρονική.
Πάλι πολύ πιο φθηνά βγαίνανε αυτά απο skroutz.
Ο κόσμος αντιδράει περίεργα στο σλόγκαν ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 10, 20, 30%![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.