Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ευχαριστώ Νικόλα για την πρόταση. Θα το έχω υπ' οψιν... να πάρω πρώτα το όχημα...(καλή τιμή!)
Η compact έχει ίδιες επιδόσεις;

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ευχαριστώ Νικόλα για την πρόταση. Θα το έχω υπ' οψιν... να πάρω πρώτα το όχημα...(καλή τιμή!)
Η compact έχει ίδιες επιδόσεις;

Ναι απλά είναι παλιό μοντέλο.
Το FC έχει κάτι κοκοψίνια παραπάνω όπως πιστόλι με LED ενδείξεις και πιο μικρό μέγεθος.

Νικο καποιο πιεστικο μεχρι 120-150 εχει η karcher?
Απαιτησεις απλες, μεταλλικη υδροψυκτη αντλια, δυο μπεκ, ψευτοαφροποιητη χειρολαβη με ροδες ή χωρις και οχι εξτρα ηλεκτρονικα χαζουλια?

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Νικο καποιο πιεστικο μεχρι 120-150 εχει η karcher?
Απαιτησεις απλες, μεταλλικη υδροψυκτη αντλια, δυο μπεκ, ψευτοαφροποιητη χειρολαβη με ροδες ή χωρις και οχι εξτρα ηλεκτρονικα χαζουλια?

Νεκ δυστυχώς όχι.
Υδρόψυκτο με αντλία αλουμινίου και δύο μπεκ μόνο από Κ4 Compact και πάνω.
Τα υπόλοιπα έχουν πλαστικές αντλίες, οι οποίες βέβαια δεν είναι ψεύτικες αλλά όσο να ναι έχουν μικρότερη αντοχή από τις μεταλλικές.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Η διαρροή νερού τελικά εντοπίζεται στο κύκλωμα του δοχείου απορρυπαντικού:
WP_20160408_22_09_17_Pro.jpg
WP_20160408_20_42_19_Pro.jpg
Το έλυσα, αύριο θα ψάξω στα βιομηχανικά στη Γιαννιτσών για τα O-rings που υπάρχουν εκεί αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες...

Η διαρροή νερού τελικά εντοπίζεται στο κύκλωμα του δοχείου απορρυπαντικού:
View attachment 126410
View attachment 126411
Το έλυσα, αύριο θα ψάξω στα βιομηχανικά στη Γιαννιτσών για τα O-rings που υπάρχουν εκεί αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες...

Αν σου πω πόσο έχει το σετάκι για το σωληνάκι του απορρυπαντικού μαζί με τις τσιμούχες θα φρίξεις!

85 ευρώ πολύ επιεικώς!!
Όχι δεν σε ωθούν να πάρεις καινούριο πλυστικό!!! :p

Για αυτό είπα Νίκο ότι δεν έχω και πολλές ελπίδες να γίνει η δουλειά μόνο με αλλαγή των o-rings...Θα δούμε.

Για αυτό είπα Νίκο ότι δεν έχω και πολλές ελπίδες να γίνει η δουλειά μόνο με αλλαγή των o-rings...Θα δούμε.

υπαρχει (φτου φτου να υπαρχει ακομα, εχω πολλα χρονια να παω) ενα μαγαζι μονομε o-rings στην Διοικητηριου.
Δεξια οπως ανεβαινεις, λιγο πριν φτασεις στην στρογγυλη πλατειτσα. Δεν το πιανει το ματι σου, εχει στην τζαμαρια βαμμενη την φιρμα KACO

υπαρχει (φτου φτου να υπαρχει ακομα, εχω πολλα χρονια να παω) ενα μαγαζι μονομε o-rings στην Διοικητηριου.
Δεξια οπως ανεβαινεις, λιγο πριν φτασεις στην στρογγυλη πλατειτσα. Δεν το πιανει το ματι σου, εχει στην τζαμαρια βαμμενη την φιρμα KACO
Μιλάς για τον Ιορδανογλου, τον ξέρω χρόνια. Μόλις ήρθα από κει, πήρα τα o rings και θα ακολουθήσει δοκιμή.

Καλησπέρα Κάρμεν και μαστορια

epic fail σήμερα.....πήγα στο leroy στο αεροδρόμιο για την έκπτωση που είχε σήμερα...και αφού γέμισα ένα καρότσι πράγματα....τελικά το άφησα και έφυγα διότι η ουρά στα ταμεία ήταν 2 φορές το πλάτος του μαγαζιού....κρίμα....τουλάχιστον η γυναίκα μου κέρδισε σε ένα event μία μεγάλη γλάστρα με ωραία μαργαρίτα μέσα και δεν φύγαμε με άδεια χέρια....

και στο γυρισμό για το σπίτι περάσαμε και από την έκθεση medwood στο κόκκινο εκθεσιακό κέντρο του αεροδρομίου.

Με 10%!!! Φανταστειτε να κανει κανενα πολυκαταστημα κ στην Ελλαδα προσφορα τυπου Black Friday τι εχουν να δουν τα ματια μας…

Sent from my iPhone using Tapatalk

η ηλεκτρονική έκανε κάτι ανάλογα επειδή κλείνει. Πετάχτηκα να δω τι παίζει. Μέσα στο κατάστημα καλλιθέας είχαν μείνει στη κυριολεξία μόνο τα ράφια και κάποιες συσκευές με ένα αυτοκόλλητο επάνω που έλεγε επωλήθη.
Σε όσα είχαν μείνει και όσα είχαν ακόμα ταμπελίτσες έκανα μία γρήγορη αναζήτηση στο skroutz και αφαιρούσα απο το καρτελάκι το 30% που έλεγε η ηλεκτρονική.
Πάλι πολύ πιο φθηνά βγαίνανε αυτά απο skroutz.

Ο κόσμος αντιδράει περίεργα στο σλόγκαν ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 10, 20, 30% :p

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

η ηλεκτρονική έκανε κάτι ανάλογα επειδή κλείνει. Πετάχτηκα να δω τι παίζει. Μέσα στο κατάστημα καλλιθέας είχαν μείνει στη κυριολεξία μόνο τα ράφια και κάποιες συσκευές με ένα αυτοκόλλητο επάνω που έλεγε επωλήθη.
Σε όσα είχαν μείνει και όσα είχαν ακόμα ταμπελίτσες έκανα μία γρήγορη αναζήτηση στο skroutz και αφαιρούσα απο το καρτελάκι το 30% που έλεγε η ηλεκτρονική.
Πάλι πολύ πιο φθηνά βγαίνανε αυτά απο skroutz.

Ο κόσμος αντιδράει περίεργα στο σλόγκαν ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 10, 20, 30% :p

Ο κόσμος έλκεται από ένα προϊόν που πωλείται με 10% έκπτωση και κόστος 70 ευρώ παρά από ένα άλλο ίδιο προϊόν με κόστος 60 ευρώ χωρίς έκπτωση ...