Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Και ο φίλος μου π φανοποιος από Μ Σάββατο με πυρετό.

α μάλιστα, κι εγώ που νόμισα ότι ήμουν ο ευαίσθητος της παρέας..
Περαστικά στους αρρώστους του φόρουμ(και όχι μόνο) λοιπόν !!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστώ για τις ευχές σας. Περαστικά Γιώργο.

Να είσαι καλά ρε Πάνο, κι εσύ επίσης.Από σήμερα και μόνο από σήμερα αισθάνομαι καλύτερα, 8 μέρες χωρίς όρεξη για φαϊ, δουλειά, μαστορέματα, να πάει και να μην ξανάρθει...

Αυτό το χωρίς όρεξη δεν το έχω νιώσει ποτέ μου που να πάρει. Άρρωστος, στενοχωρημένος.. Χαμπάρι…

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περαστικά γείτονα Γιώργο,στίβε πορτοκάλια γιά βιταμίνη C ,καί σύντομα στό κέντρο βίδας -bye-

Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Να χαιρόσαστε και να σέβεστε τις μανούλες σας. (Οσοι τις έχετε).

Καλημέρα.
Να χαιρόμαστε τις μανάδες μας.

Sent from my A500 using Tapatalk

Καλημέρα,καί επίσης νά χαιρόμαστε τίς μανάδες μας (όσοι τίς έχουμε πού πολύ σωστά ανέφερε ο Παναγιώτης)

Καλημέρα σε όλους.
Να τις χαίρεστε τις μαμάδες σας ...και να τους δίνετε την δυνατότητα να σας βλέπουν συχνά και να σας χαίρονται και αυτές....
Εγώ την είχα κοντά μου (σε χωριστό διαμέρισμα) μέχρι τα βαθιά της γεράματα... και έφυγε πολύ ευχαριστημένη.

Αυτό το χωρίς όρεξη δεν το έχω νιώσει ποτέ μου που να πάρει. Άρρωστος, στενοχωρημένος.. Χαμπάρι…

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

..και ούτε να το νιώσεις ποτέ, Καλημέρα Πάνο, Καλημέρα και στους υπόλοιπους και Χρόνια πολλά για την σημερινή εορτή !!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Περαστικά γείτονα Γιώργο,στίβε πορτοκάλια γιά βιταμίνη C ,καί σύντομα στό κέντρο βίδας -bye-

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φίλε, τα πορτοκάλια και τα ακτινίδια φύτρωσαν στην κοιλιά μου, άμα δεν κάνει τον κύκλο του όσα πορτοκάλια και να στίψεις δεν γίνεται τίποτα.
εντάξει καλά είμαι σήμερα μην ανησυχείς, θα επισκευτώ από αύριο το κέντρο υγείας (βίδας ) και θα γίνω περδίκι !!

Όσοι φίλοι είστε στην Ανατολική Αττική είστε ευπροσδεκτοι να έρθετε για καφεδάκι σήμερα στις 18:00 στο καφέ Εναλιο στην Λουτσα.
Θα βρεθούμε με τον φίλο Χρήστο ήτοι Tzoutzis.

Σημερα γιορτη της μητερας αλλα και του πατερα μου πηγα τη μανα μου πρωι πρωι στο νοσοκομειο με βαρυ εγκεφαλικο. Χειρουργειο, μεθ και αναμονη για την εξελιξη.

Σημερα γιορτη της μητερας αλλα και του πατερα μου πηγα τη μανα μου πρωι πρωι στο νοσοκομειο με βαρυ εγκεφαλικο. Χειρουργειο, μεθ και αναμονη για την εξελιξη.

Νεκτάριε εύχομαι ό,τι καλύτερο για την μητέρα σου. Περαστικά να είναι...

Περαστικά !! στη μαμά σου φίλε, υπομονή και κουράγιο, όλα θα πάνε καλά !!