Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τέτοιες βίδες;

ae2356_ml.jpg

Σε μαγαζιά με αναλώσιμα επιπλοποιιας , μεντεσεδες , οδηγούς συρταριων κλπ.

Μανωλιό χιωτικο έκανες καμία δοκιμή με την πριονοκορδελα ;
Δεν θυμάμαι σε ποιο νήμα ήταν.

Μανωλιό χιωτικο έκανες καμία δοκιμή με την πριονοκορδελα ;
Δεν θυμάμαι σε ποιο νήμα ήταν.

Δοκιμασα μονο την επιτραπεζια σεγα Proxxon.
H πριονοκορδελλα βρισκεται πακεταρισμενη ακομα, δεν εχω χωρο -κυριολεκτικα- να την απλωσω!!

Noμιζω οτι θα την φερω μαζι μου στην Αθηνα αυτο το Σαββατοκυριακο που ερχομαι...

Δοκιμασα μονο την επιτραπεζια σεγα Proxxon.
H πριονοκορδελλα βρισκεται πακεταρισμενη ακομα, δεν εχω χωρο -κυριολεκτικα- να την απλωσω!!

Noμιζω οτι θα την φερω μαζι μου στην Αθηνα αυτο το Σαββατοκυριακο που ερχομαι...

Περιμένω εντυπώσεις Μιχάλη , μην με ξεχάσεις...ε; :-)

Περιμένω εντυπώσεις Μιχάλη , μην με ξεχάσεις...ε; :-)

Μα φυσικα θα γραψω αναλυτικο review και θα σου στειλω και PM με το λινκ :)

Τα προτζεκτ τα δικα σου βεβαια χρηζουν διπλασιας δυναμικοτητας πριονοκορδελλα. Κανω λαθος?

Τα προτζεκτ μου Μιχαλη ειναι απο καραβακια μοντελισμου (60-70cm) , ξυλινα παιχνιδια εώς κουζίνες , ντουλάπια , ξύλινα σπίτια , περγολες κλπ..χαχαχα...
Θέλω μια "ελαφριά" για τα μικρά και μεσαία προτζεκτ και η δικη σου "μου εχει κάτσει στο μάτι"... :-)

Καλημερα στην παρεα!!!

Δυστυχως με αυτον τον καιρο δεν υπαρχει ορεξη να κανω τπτ!!!!!!!!!!!
Πολυ ασχημο αυτο!

+1 απαλεψιά με τέτοια ζέστη.

χειροτερη απαλεψιά ειναι οτι εκεί που έχω τις παλέτες στο ημιυπόγειο γκαράζ εχει μερικές χιλιάδες κουνούπια....

Ωχ αυτο και αν ειναι αρνητικο.....
Υποσχεθηκα στο μαγαζι στο χωριο που πουλαει τα σουβενιρ να του παω 2-3 καραβακια επειδη οταν ειδε την τρατα που εφτιαξα τρελλαθηκε....
Φευγω σε μια εβδομαδα και δεν εχω κανει τπτ...

Χαρτζηλικακι Κυριακο, γιατι να το χασεις? κακως επρεπε να ασχολειθεις!

Εγω παρηγγειλα αυτο
9554nb_1.jpg

Blaks μου κανει κολπα εδω και καιρο με το διακοπτη και δεν καταφερα να το φτιαξω, οποτε ειπα να αναβαθμιστω...

Χαρτζηλικακι Κυριακο, γιατι να το χασεις? κακως επρεπε να ασχολειθεις!

Εγω παρηγγειλα αυτο
9554nb_1.jpg

Blaks μου κανει κολπα εδω και καιρο με το διακοπτη και δεν καταφερα να το φτιαξω, οποτε ειπα να αναβαθμιστω...

Το τζόκερ έπιασες Κτηνίατρε?

Το τζόκερ έπιασες Κτηνίατρε?

Είναι όντως Κτηνίατρος ο Νεκτάριος; ή είναι κάποιου είδους παρατσούκλι; :)

Μιας που το φερε η κουβέντα σκέφτομαι να στειρώσω τον γάτο μου (τον οποίο εχω μόνο μέσα στο σπίτι) αλλά το σκέφτομαι.. Δηλαδή δεν έχει τάσεις φυγής ουτε ψεκάζει. Κυνηγάει λίγο το στειρωμένο θηλυκό κάποιες φορές αλλά το ελέγχω.

Πείτε καμια γνώμη ειναι 1.5 ετών αυτη η σκατόφατσα. Ο Κτηνίατρος μου ειναι κατηγορηματικός να το στειρώσουμε απλά διαβάζω διάφορα στα φόρα για τις ναρκώσεις και κάποια άλλα για το ουροποιητικό τους κτλ και στο σκέφτομαι λίγο.

Attachments

• ΓΖ’ΓŽΒΊΓŽΒ±Γβ€žΓΕ’Γβ€ ΓŽΒ±Γβ€žΓΖ’ΓŽΒ± 1.jpg
    ΓΖ’ΓŽΒΊΓŽΒ±Γβ€žΓΕ’Γβ€ ΓŽΒ±Γβ€žΓΖ’ΓŽΒ± 1.jpg
    47.1 KB · Views: 201

Δεν ειμαι κτηνιατρος, παρατσουκλι που εβγαλε ο αναρχοκουμουνιστης ανευ λογου και αιτιας :smash:
Ακομη περιμενω για το pex...

Μιας που το φερε η κουβέντα σκέφτομαι να στειρώσω τον γάτο μου (τον οποίο εχω μόνο μέσα στο σπίτι) αλλά το σκέφτομαι.. Δηλαδή δεν έχει τάσεις φυγής ουτε ψεκάζει. Κυνηγάει λίγο το στειρωμένο θηλυκό κάποιες φορές αλλά το ελέγχω.

Πείτε καμια γνώμη ειναι 1.5 ετών αυτη η σκατόφατσα. Ο Κτηνίατρος μου ειναι κατηγορηματικός να το στειρώσουμε απλά διαβάζω διάφορα στα φόρα για τις ναρκώσεις και κάποια άλλα για το ουροποιητικό τους κτλ και στο σκέφτομαι λίγο.

Προχωρα αφοβα.
Εδω και πολλα χρονια κανω στειρωση σε ολα τα γατακια μου. Η στειρωση στο αρσενικο ειναι ευκολη ενω στο θηλυκο αρκετα δυσκολοτερη.
Το μονο που πρεπει να προσεχθει ειναι η μετεπειτα διατροφη καθως παιρνουν κιλα ευκολοτερα και υπαρχει κινδυνος παχυσαρκιας/διαβητη.
Ωραιος γατος. Η συγκεκριμενη ρατσα για καποιο λογο δινει πανεξυπνα γατια!

ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Λογικά θα τον πάω μόλις δροσίσει λίγο έξω.
Το μόνο που φοβάμαι κι εγώ ειναι μη φύγει.

Βέβαια το θηλυκό που ειναι στειρωμένο μου την κάνει συνέχεια μόλις βρεί ανοιχτή πόρτα αλλά πηγαίνει μέχρι την γειτονική αυλή και επιστρέφει..

Τα αρσενικά όμως θα την κάνουν όλο και μεγαλύτερη την βόλτα. Ο δικός μας ήταν και πολύ φιλικός οπότε κάποιος μας τον πήρε.
Είναι και καλύτερο για τον ίδιο.
Θα προσέξεις λίγο την διατροφή του όπως λέει ο Μιχάλης και είναι εύκολο καθώς υπάρχουν άπειρες τροφές για στειρωμενες γάτες!

Παρατσούκλι είναι... :p

Να τον στειρώσεις για να ηρεμίσει κιόλας. Ξέρεις τι είναι να μυρίζεις θηλυκές γάτες και να είσαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι? Το κόστος λογικά είναι χαμηλό...
Κούκλος είναι να τον χαίρεσαι!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν ειμαι κτηνιατρος, παρατσουκλι που εβγαλε ο αναρχοκουμουνιστης ανευ λογου και αιτιας :smash:
Ακομη περιμενω για το pex...

Όχι Αναροχοκομμουνιστής, Σταρχιδιστής είμαι πλέον!!!

Τι να κάνω, όλη μέρα τρέχω... Θα το κάνω κάποια στιγμή μην σκας!!!

Καλημέρα στην παρέα!
Καλή Κυριακή σε όλους.
Πήγαμε στο μουσείο Νασιουτζικ χθες σε ένα γάμο και την δεξίωση που ακολούθησε.
Πολύ όμορφος χώρος πολύ γκλαμουρ και πολυτέλεια αλλά από το πολύ γκουρμέ ήμουν έτοιμος να παραγγείλω σουβλάκια delivery....
Σε λίγο έχουμε βάφτιση αλλά τώρα η επιλογή του κέντρου είναι πιο ασφαλής. Τάσος στο Αιγάλεω.

Καλημερα κ απο μενα!
Χθες πηγα για πιτσα στο κουμπαρο. Σημερα θα φαω στα πεθερικα...bq day.
Αυριο ειναι D(emolition)-day 1 οποτε απο σημερα ξεκινησαμε προεργασιες. 15τμ τοιχοι θα φυγουν, θα εντοιχιστει η καμιναδα εντος, απομονωση νυν σαλονιου και δημιουργια ανοιγματος παρακειθε για εισοδο στο νεο υπνοδωματιο.
Φυσικα θα αντικατασταθει/ανακαινισθει και μερος της ΕΗΕ.
Μεχρι τη Παρασκευη θα ειναι δυσκολα δηλαδη, ευτυχος απο αυριο και μετα θα πεφτει η δυσκολια.