Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

για αλοιφαδορο ουτε που θα το συζητούσα... εργαλείο που ο ιδιώτης το δουλεύει 10 φορές την 5αετια δεν αξιζει να ειναι επαγγελματικό... ο επαγγελματικοσ δεν είναι οτι θα κάνει καλύτερη δουλειά απο εναν καλο ερασιτεχνικό ,απλα θα αντέξει πιο μεγάλη χρηση που ο ιδιώτης δεν να έχει...

όσο για κολονάτο τρυπάνι είναι η καλύτερη αγορά για κάποιον που ασχολείται με σίδερο. αλλά στα σίδερα δεν υπάρχει η λογική πήρα μια κορδέλα που κόβει 2 πόντους ξύλο και έκοψα 3 ,ειμαι ευχαριστημενοσ..
στα σίδερα παιρνεισ ενα εργαλείο που κάνει για 10 και το δουλεύεισ για 8 και μια στο τόσο για 10, γιατί αλλιως θα αποκτήσει γρήγορα τζόγους θα φάει γρανάζια κτλπ . τα σίδερα θέλουν επαγγελματικά "μηχανήματα" αλλιωσ δεν αντέχουν.
η άποψη μου είναι πως το BOSCH - PBD 40 ειναι ενα καθαρά εντυπωσιακό ερασιτεχνικό εργαλείο που με τισ πρώτες 100 13αρεσ τρύπες σε λαμαρίνα 5 μμ θα το κλαισ... και τα 13μμ για σιδερο δεν ειναι τπτ... έχεις τρακτέρ και μεγάλα εργαλεία... μια ντιζα 16αρα να χρειαστεί να περάσεις και να θεσ μια τρύπα σε ενα λαμακι αυτο δεν θα την κάνει ουτε με 30 προτρυπηματα.
πάρε ενα καλό μεταχειρισμενα κολονάτο που δεν χαλάει ποτέ και κοιτα μονο να μην εχει μεγαλουσ τζογουσ στο τσοκ.. βρισκεισ πολύ καλα μηχανήματα με 150 ευρο και λιγότερα.
εγώ αγόρασα ενα Quantum B20F αχρησιμοποιητο, σχεδόν τσάμπα...
αντε γιατι μονο για ξυλα ακουμε εδω μεσα :P

+1000.

Για ξύλο είναι πολύ καλό και περιστασιακή χρήση σε σίδερο (οικιακή χρήση πιο πολύ), για επαγγελματική δεν το συζητάω καν.
Ένα κολωνάτο δαπέδου και είσαι άρχοντας!

Υπαρχουν απιστευτες τιμες (κατω του μισου κοστους) σε καποια καινουρια προιοντα απο το αμαζον τα οποια αφορουν νεους πωλητες (just launched).

Προφανως ειναι μερος του promotion/marketing εκ μερους των νεων πωλητων. Το καλο ειναι οτι το amazon εγγυαται οτιδηποτε παει στραβα.

Παρηγγειλα λοιπον ενα φακο φωτογραφικης μηχανης και περιμενω να δω.... :))

Υπαρχουν απιστευτες τιμες (κατω του μισου κοστους) σε καποια καινουρια προιοντα απο το αμαζον τα οποια αφορουν νεους πωλητες (just launched).

Προφανως ειναι μερος του promotion/marketing εκ μερους των νεων πωλητων. Το καλο ειναι οτι το amazon εγγυαται οτιδηποτε παει στραβα.

Μακάρι γιατί όλες οι προσφορές του χθεσινού πωλητή δεν υπάρχουν πλέον και αυτό με βάζει σε υποψίες.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Υπαρχει τροπος να ενημερωνομαστε για αυτες τις προσφορες?

Oχι δεν υπαρχει τροπος για να ενημερωνομαστε για αυτες τις προσφορες.

Ο μονος τροπος για να τις δεις ειναι στο προιον που σε ενδιαφερει να δεις αν υπαρχουν διαθεσιμα τα προιοντα σε new or used. Το γραφει, εαν υπαρχουν, κατω απο την περιγραφη του προιοντος.

Επισης σημερα σε 2 διαφορετικα προιοντα με καλες τιμες απο νεους χρηστες (just lunched), ενω εδωσα τις παραγγελεια κανονικα, αυτες αργοτερα ακυρωθηκαν (δεν χρεωθηκε η καρτα).

Δεν ξερω τι ακριβως παιζει.

& πολύ Ζέστη & μεγάλη Συντήρηση σε εξέλιξη & 12ωρο & διακοπή ρεύματος από το πρωί.

Ίσως να φταίει & η σημερινή "επέτειος" ! ! !

Πάντως Μιχάλη για τα ηχεία που έγραφα τις προηγούμενες ημέρες, εξαφανίστηκαν μέσα σε 2 μέρες.
Και τιμή κάτω από 50% της κανονικής και με ελάχιστα μεταφορικά.
Φοβήθηκα όμως και δεν έκανα την κίνηση...

Παναγιώτη αν θες τη γνώμη μου τα ηχεία που κοίταζες δεν τα κάνουν τα 700 πόσο μάλλον τα διπλά.Με όλο το θάρρος.

Νικο προφανώς εννοεις ότι δεν αξίζουν 700 σαν ηχεια ( υπερτιμημενα?)
Γιατι 300 είχαν απ τον νέο πωλητή.
Μιλούσαμε για αυτά: https://www.amazon.de/gp/switch-lan...UTF8&language=en_GB&psc=1&smid=A1A4JNRLM3CYDC

Κυριάκο να σου πω...!!!!

Γαμήλιο ταξίδι νομίζω λέγεται...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπορώ να μεριμνήσω να σας κόψουν το διαδίκτυο....αν θες!!!
:7SFGSFG:

Εεεε εντάξει τώρα μην γινόμαστε και υπερβολικοί!!!!!!!:blush: Μια καλημέρα είπε να πει το παιδί..... :smile: Μετά το γαμήλιο ταξίδι θα αρχίσει να .... "αραιώνει"... :silly: :eviltongue: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Ρε δε γλυτωνετε από εμένα λέμε!!!!
Χαχαχα
Το βραδάκι στις δέκα η ώρα Ρεθυμνης έχουμε συνάντηση με τον Mihalio στη φορτερζα για ουζακι.
Όποιος άλλος φίλος θέλει να έρθει ομαδι μας είναι ευπροσδεκτος!!!!

Κυριάκο πέρνα μια γρήγορη από την Επισκοπή και πες χαιρετισμούς στο χωριό από μένα! ;)

Καταστροφή!!!😭
Μου έπεσε από το τραπέζι ή συλλογή με τα bits της facom και σκόρπισαν σε κάθε τελειωμενη και απίθανη γωνία του υπογείου. Για πάνω από μία ώρα έψαχνα και μάζευα. Τα βρήκα όλα εκτός από ένα hex 7mm. Ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα στην Αθηνα που να πουλάει μεμονωμένα bits της facom; Αν είναι και προς τα βόρεια ή στο κέντρο, ακόμα καλύτερα.
Σπάνια χρησιμοποιώ το 7αρι allen, αλλά ανοίγω την κασετίνα, βλέπω το κενό και μου γυρίζει το μάτι...😠

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk