Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάτι για προστασία όσο είμαι στο χωράφι.

Τώρα κάποιο φίδι, σκύλος θα είναι? Κάποιος που θα πλησιάσει το αυτοκίνητο με τα πράγματα οσο θα είμαι απασχολημένος με τα μελίσσια?

Δεν ξέρω αν κάποιο μαχαίρι απο αυτά που βρίσκεις σε skroutz, amazon είναι νόμιμο να το κουβαλάς σε θήκη μαζί σου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

*Πάντα για προστασία και αποτροπή επίθεσης προς εμένα και σε καμία περίπτωση να προκαλέσω κακο

Καλημέρα σέ όλους.
Γιώργο έτσι πάντα πρωινός-πρωινός γιά να βγεί η δουλειά.:ernaehrung004:

Κυριάκο καλά νά περάσεις,έχεις κάνει τό δρομολόγιο Πειραιάς - Χίο σάν νά είναι Αθήνα - Σεπόλια :ernaehrung004:

Καλημέρα Κυριάκο & Δημήτρη , καλημέρα στην παρέα.

Κυριάκο καλά νά περάσεις,έχεις κάνει τό δρομολόγιο Πειραιάς - Χίο σάν νά είναι Αθήνα - Σεπόλια :ernaehrung004:

Χαχα, κατι παρόμοιο ετοιμάζουν να του γράψω και εγώ. Καλά να περάσεις Κυριάκο.

Καλημέρα σε όλους και καλό Σ/Κ να έχουμε !!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημέρα σέ όλους.
Γιώργο έτσι πάντα πρωινός-πρωινός γιά να βγεί η δουλειά.:ernaehrung004:

Γεια σου φίλτατε Δημήτρη, από τις 05:45 εγερτήριο σήμερα για αγροτικές εργασίες (πότισμα στις ελιές) και μετά μαστορέματα, αμ πωωως ; :ADFADF1:

Μαχαιρι σε φιδι και σκυλο;;;;;;;;; Μην σκοτωνεται τα φιδια βρε παιδια, θα μας πνιξει το ποντικι.
Τα διποδα να φοβασαι πιο πολυ, ειναι απροβλεπτα. Τα υπολοιπα αντιμετωπιζονται χωρις βια, και με γνωση και πολυ πιο ευκολους τροπους, γιατι υπακουουν σε συγκεκριμενους κανονες.

Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Εγώ ξέρω πως αν το κουβαλάς το χρησιμοποιείς κιόλας. Έχεις ακούσει κάτι για "εν βρασμό ψυχής";

Δεν λέμε να το σκοτώσεις επειδή μας φόβισε, λέμε να κάνει επίθεση οτιδήποτε και να θέλεις να σώσεις την ζωή σου.

Οι περισσότεροι που είμαστε επάνω στα βουνά συνυπάρχουμε με τα ζώα και δεν τα βλέπουμε σαν εχθρούς.

Επειδή και εγώ σαν κυνηγός και φυσιολατρης συμφωνώ απόλυτα με την τελευταία σου πρόταση δεν βρίσκω λειτουργικό σε αυτές τις περιπτώσεις ένα νόμιμο μαχαίρι με μήκος λαμας δλδ 4 εκατοστά.

Ακράτεια το σύννεφο...
Δεν σηκώνει πάντως την κάμερα ψηλά, κάτι βρωμάει...

Καλημερα μάστορες...
Τοπικές βροχές σημερα... :) (ειναι κατι τετοιο δυνατόν...???)

https://youtu.be/GK1MelL-sHk

Send from my Moto Guzzi Breva 1100 :) πηγαίνοντας Tapa Tapa Tapa Talk

Παρτε τηλεφωνο την suez, εεεεεε συγνωμη την ΕΥΔΑΠ (ακομα) ηθελα να πω, γιατι εσπασε ο αγωγος..............

Επειδή η γνώμη μου για τους κυνηγούς δεν είναι η καλύτερη, όταν ακούω "κυνηγός φυσιολάτρης" είναι σαν να μου λες τίμιος απατεώνας.

χμμμ ενδιαφέρουσα συζήτηση, το μαχαίρι ανήκει στην ίδια κατηγορία με το όπλο, εάν το έχεις θα το χρησιμοποιήσεις και το θέμα είναι πως εάν το έχει και ο άλλος θα το χρησιμοποιήσει και αυτός....εσύ όμως πόσο έτοιμος είσαι για μία τέτοια κατάσταση ? που ο χρόνος αντίδρασης και η έλλειψη δισταγμού κάνει την διαφορά, υποθέτουμε ότι ο άλλος είναι παραβατικός οπότε θεωρητικά και ποιο έτοιμος από εσένα σε τέτοιες καταστάσεις...με δύο λόγια σε ανοιχτό πεδίο μόνο χαμένος θα βγεις....όταν όμως οι συνθήκες αλλάζουν και εσύ είσαι σε κλειστό πεδίο, πχ μέσα στο σπίτι, και κάποιος είναι στην αυλή σου σε ανοιχτό χώρο, το πλεονέκτημα το έχεις εσύ και μία κοντόκανη χραπα χρουπα είναι το ιδανικό...σε επαφή έξω στο βουνό το μαχαίρι με καμιά 20ρια εκ λάμα, αν και παράνομο χωρίς άδεια, θα σε προστατέψει από κάποιου είδους επίθεση ζώου τετράποδου, θα υπερισχύσεις αλλά μετά θα χρειαστείς μία σειρά από εμβόλια για τα τραύματα που θα έχεις...σε επαφή με άνθρωπο-κλέφτη ας πούμε εσύ με το μεγάλο μαχαίρι και όχι με τον νόμιμο σουγιά και αυτός με μία γκλίτσα σε σάπισε στο ξύλο....σε κοντινές επαφές το καλυτερο είναι ένα σπρέι πιπεριού ή ένα τέιζερ τσίμα τσίμα να το βάλεις στα πόδια να σωθείς.

είναι δυνατόν κάτι τέτοιο μόνο ένα είσαι ο γκαντεμιξ και σε ακολουθεί ένα σύννεφο από πάνω σου...:Banane0:

Καλημέρα και χρόνια πολλά στην Αγάπη.
Επίσης σε όλες τις εορταζουσες, συζύγους, κόρες, κοπέλες ή ότι άλλο έχει ο καθένας

Sent from my C6833 using Tapatalk