Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σέ όλους καί χρόνια πολλά σέ όλους τούς Ελλληνες,σημαντική μέρα σήμερα πού δείχνη ότι η δύναμη τής ψυχής είναι μεγαλύτερη από τήν δύναμη τής αριθμητικής υπεροχής.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα εθνικόφρονες!
:fahne90:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημέρα κομουνι, εχω τα πορτατιφοκαλωδιοδιακοπτακια σου!

Να τα πας αύριο - μεθαύριο στο γνωστό μέρος!

Κομμούνι όχι κομούνι εκτός και αν υποννοείς κάτι άλλο....:violent-smiley-030:

Αν και ποτέ δεν ανηκα εκεί και ούτε πρόκειται!!!

Καλημερα συμπατριώτες. Δυστυχώς η Ελλάδα του σημερα με τους προδότες, πουλημένους πολιτικούς δεν μοιάζει σχεδόν σε τίποτα, με την Ελλαδα που έφραξε τον δρομο στο φασισμό.
Νομίζω οτι το signature του Βαγγέλη wagelis το περιγράφει με τον καλύτερο τροπο:
Εις οιωνός άριστος : αμύνεσθαι περί... πάρτης (νεοελληνικό ρητό)

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημερα συμπατριώτες. Δυστυχώς η Ελλάδα του σημερα με τους προδότες, πουλημένους πολιτικούς δεν μοιάζει σχεδόν σε τίποτα, με την Ελλαδα που έφραξε τον δρομο στο φασισμό.
Νομίζω οτι το signature του Βαγγέλη wagelis το περιγράφει με τον καλύτερο τροπο:
Εις οιωνός άριστος : αμύνεσθαι περί... πάρτης (νεοελληνικό ρητό)

Sent from my iPad using Tapatalk

Δυστυχώς από το 1821 και μετά η κατάσταση είναι σχεδόν ίδια. Όλα γινόντουσαν βάσει σχεδίου και η διοίκηση της Ελλάδας ήταν απλά εικονική (και είναι ακόμα) μιας και που οι εντολές ερχόντουσαν (και έρχονται) απ έξω (προτεκτοράτο).
Απλά όσο έτρωγε ο λαός δεν τον ένοιαζε τίποτα, μόλις κόπηκαν τα φράγκα όλοι γίνανε προδότες και δοσίλογοι! :)

Δυστυχώς έχουν αλλάξει οι Ελληνες και τα ιδανικά τους.
Αλλά και τότε όπως και πιο παλιά και ελπίζω να ισχύει ακόμη άκουσαν 300 άτομα να κάνουν την διαφορά και για τους υπόλοιπους.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα κύριοι.

Δυστυχώς έχουν αλλάξει οι Ελληνες και τα ιδανικά τους.
Αλλά και τότε όπως και πιο παλιά και ελπίζω να ισχύει ακόμη άκουσαν 300 άτομα να κάνουν την διαφορά και για τους υπόλοιπους.

Και σήμερα 300 ακούν που κάνουν την διαφ(θ)ορά.
Και νομίζω ήμαστε ο μόνος λαός που γιορτάζει την έναρξη και όχι την λήξη του πολέμου.

Επειδή πρέπει να τελειώνουμε αποφασίστηκε να παραμείνουμε στο εργοτάξιο για εργασίες βαφής.
Επί το έργων
imagehost

Πήγα εχτές leroy merlin και φωτογράφησα τις τιμές των ξυλων κοπής. Ενδιαφέρει κανέναν να τις ανεβάσω;

901865f9171bc6e9c1dede1963b60370.jpg
e459d3748505538a91867ecbfb50c6b7.jpg
e3152eeb703240b5aa56ec67867e1ddb.jpg
dc921b27d1537520a9de098c53b59fd2.jpg