Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σας. Χτες και σήμερα με 2 βαθμούς το πρωί. Πάμε γερά!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τα γεροντομαστόρια όμως την θέλουν την Kumtel τους. Με μπουφάν & χοντρά ρούχα δεν βολεύει να εργαστείς, γιατί εκεί ίσως εχείς αποκλίσεις στην ακρίβεια του τρίτου δεκαδικού του χιλιοστού.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θα ανοίξουμε νήμα λέμε. Τι σόμπα ?

Μπλέ, κίτρινη, πράσινη κλπ κλπ

Bosch μπλε μπαταρίας!!! :p

Καλημέρα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημέρα,δέν έχουν ανάγκη τά μαστόρια γιά θέρμανση στό εργαστήριο,είναι σέ υπερένταση κατασκευών καί μέ ένα πουλόβερ καί μπουφάν,καί λίγο επιτόπιο τρεξιματάκι 5-10 λεπτά έτσι γιά προθέρμανση ,δέν καταλαβαίνουν τίποτα γιά τό υπόλοιπο. :flipout:

ξέχασες το κονιάκ με τις σταφίδες...

Ευτυχώς, μόνο για τον χειμώνα, είναι κοινός ο χώρος μου με τον λέβητα.

Καλημερα αρχοντες!

Πρωι πρωι με πηρε και ο Παναγιωτης απο το κεντρο βιδας και μου ειπε οτι η πριονοκορδελιτσα θα ερθει σημερα..:))

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα αρχοντες!

Πρωι πρωι με πηρε και ο Παναγιωτης απο το κεντρο βιδας και μου ειπε οτι η πριονοκορδελιτσα θα ερθει σημερα..:))

Με το καλό να παραλάβεις .......αλλά εμείς (οι ενδιαφερόμενοι & μη) θα έχουμε νέα της με τον νέο χρόνο ή θα προλάβεις πριν φύγεις την παραλαβή, το φωτορεπορτάζ κλπ κλπ ?

Hταν να παραλαβω Πεμπτη που φευγω αλλα ο καλος ανθρωπος ο Παναγιωτης, επειδη το ηξερε, με πηρε και μου ειπε οτι καταφερε τελικα να παραδοθει σημερα για να την χαρω λιγο! Οποτε θα προλαβω μια μικρη παρουσιαση :))

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Hταν να παραλαβω Πεμπτη που φευγω αλλα ο καλος ανθρωπος ο Παναγιωτης, επειδη το ηξερε, με πηρε και μου ειπε οτι καταφερε τελικα να παραδοθει σημερα για να την χαρω λιγο! Οποτε θα προλαβω μια μικρη παρουσιαση :))

Αν έχεις ...μέσον διάβαινε & ριζικό προχώρα.

Με το καλό λοιπόν. Με απασχολεί ο θόρυβος & ο τυχόν συντονισμός από vibrations (κοντολογίς θα ξυπνάνε οι απο κάτω ? !!!).

Δυστυχως οχι Αχιλλεα, οι υποχρεωσεις ειναι πολλες και οι μερες που ερχομαι στην Ελλαδα ελαχιστες μεσα στο χρονο.
Απο το νεο ετος ομως θα καλυτερεψουν τα πραματα καθως η βαση μου θα ειναι ως επι το πλειστον στην πατριδα.

Εεεεε συγνώμη πρέπει να έγινε ένα μικρό λαθάκι στην παραγγελία μου! Εγώ δεκαράκι σας ζήτησα....

3a8b21c95a5a500bc644ba76842908b1.jpg