Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα...
Επειδή απ´ το πρωί σήμερα ξεκινάει μια Οδήσσεια ιατρικής φύσης, με χειρρότερο τον οδοντογιατρό, κι έχω τις μαύρες μου....

images

Καλημέρα...
Επειδή απ´ το πρωί σήμερα ξεκινάει μια Οδήσσεια ιατρικής φύσης, με χειρρότερο τον οδοντογιατρό, κι έχω τις μαύρες μου....

images

Θα πάνε ΟΛΑ καλά.

Να σου δώσω το τηλέφωνο της πρωινής μαστόρισσας αν θέλεις !

Δηλ. κ σύνταξη να πάρω πάλι τόσο πρωί θα ξυπνάω?

Καλημέρα κ στην παρακάτω συνάδελφισσα
https://youtu.be/slA8JqdBm-0
γεια σου ρε Κώστα με τα πρωινά σου βίντεο !!! αυτά είναι ...επιτέλους να δούμε και ένα βίντεο που δεν το περιγράφει κάποιος γέρος συνταξιούχος αλλά φρέσκο αίμα....χε χε...η πιο ωραία σκηνή ήταν εκεί στα 4 να το χτυπάει με μίσος να κάνει λακούβες...χε χε...

Aν της αγορασεις δωρο και ενα ζευγαρι γοβακια εργασιας, θα σε λατρεψει. Ξυπολητη δουλευει η ταλαιπωρη!

Καλημερα αρχοντες!

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αχχιλεα αν βρω μια τετοια μαστορισα θα παντρευτω!!

Τέτοια (και άλλα) κόλπα κάνουν αυτές και παίρνουν τα καλύτερα παιδιά! χαχαχα

Σημερα παρελαβα κατι ανταλλακτικα αυτοκινητου απο ενα μελος, το Δημητρη cbfdim και μαζι μου εβαλε και δωρο μια λακ για τα μαλλια! Να ναι καλα ο ανθρωπος που με σκεφτηκε γιατι παω για κουρεμα σε λιγο και θα μου χρειαστει!

free image host

Ακομα γελαω!

ναι θα´ναι σούπερ βολικό και σούπερ ακριβό....λες και είναι τεράστιο πρόβλημα να το βάλει σε μία μεριά και να το συνδέσει στο ρεύμα το παγκοπρίονο...μιλάμε για δισκοπρίονο πάγκου και όχι χειρός, μην το ξεχνάμε αυτό...

ακόμη και σε οικοδομή να πάει ο κουζινάς ρεύμα θα βρει, έστω και εργοταξιακό, αν και η κουζίνα μπαίνει συνήθως όταν υπάρχει κανονικό ρεύμα στο σπίτι...αλλά σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει ρεύμα.

ναι θα´ναι σούπερ βολικό και σούπερ ακριβό....λες και είναι τεράστιο πρόβλημα να το βάλει σε μία μεριά και να το συνδέσει στο ρεύμα το παγκοπρίονο...μιλάμε για δισκοπρίονο πάγκου και όχι χειρός, μην το ξεχνάμε αυτό...

ακόμη και σε οικοδομή να πάει ο κουζινάς ρεύμα θα βρει, έστω και εργοταξιακό, αν και η κουζίνα μπαίνει συνήθως όταν υπάρχει κανονικό ρεύμα στο σπίτι...αλλά σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει ρεύμα.

Νταξει, γουστα ειναι. Και δραπανα και sds κρουστικα υπαρχουν ρευματος αλλα παιρνουμε τα μπαταριας για να μην απλωνουμε μπαλαντεζες. Στην usa ομως ειναι αλλες οι τιμες, εργαλειων και υπηρεσιων" οπως ισως και η φυση των εργασιων οποτε δεν πολυ νοιαζονται για τετοιες λεπτομερειες.

Έλα ντε...
Παίρνεις χειρότερο εργαλείο στη διπλάσια τιμή και περιορισμό στην αυτονομία αλλά δεν απλώνεις μοαλαντέζα... :flipout:
Άκρως εξειδικευμένα μηχανήματα για extreme περιπτώσεις νομίζω.

ναι οκ αλλά υπάρχει μία λογική που λέει πως ότι το παίρνουμε στο χέρι και πάμε να δουλέψουμε ας είναι μπαταρίας, αλλά τα σταθερά εργαλεία ας είναι ρεύματος...τέλος πάντων γούστα είναι αυτά....

Μήπως ψήνεται κανένας για καφεδάκι και οφθαλμόλουτρο μια απ´ τις δύο μέρες;
Ευκαιρία να δούμε κι από κοντά κάποια μηχανήματα που δεν είναι τόσο οροσβαλσιμα στον καθένα.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    141.6 KB · Views: 340