Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Οποιος δεν εχει μεινει σε ξυλινο σπιτι δε γνωριζει τι σημαινει ποιοτητα ζωης.Παιδια,ειναι ασυλληπτο το ποσο υγειινο ειναι να ζεις σε ενα κορμοσπιτο.Το 2007 ειχα αποφασισει να φτιαξω τετοιο,μεικτη κατασκευη απο ξυλο και πετρα.Ενω ημουν ετοιμος,ηρθε η οικονομικη "κριση",Αρμαγεδδωνας,για εμενα τουλαχιστον..Τα σχεδια εμειναν τετοια,σχεδια...Αλλα εχω ορκιστει στον εαυτο μου πως το γεροντικο μου θα ειναι κορμοσπιτο.Και ειθενα με αξιωσει ο Γιαραμπηςνα το φτιαξω και μοναχος μου..

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

παιδια εχω φαει κολλημα με τον τυπο...
το 1ο επεισοδιο ξεκινησα να το βλεπω για 3η φορα.
https://www.youtube.com/watch?v=JnaDklxgnGo

απιστευτος..εκανε το πατωμα και ειχε αποκλιση 3 χιλιοστα απο γωνια σε γωνια.
Κοβει χωρις οδηγο, και για το σφυρι ας μην πουμε....

Κ Ο Λ Λ Η Μ Α !!!!!!!! :music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005: :twoguns::twoguns::twoguns::twoguns: :award::award::award::award:

Προφανώς θα υπάρχει κάποιος λόγος που δεν χρησιμοποιούν ξυλόκολα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων αλλά 3-4 καρφιά σε κάθε σύνδεση.
Να το κάνουν για ταχύτητα... ποιος ξέρει :chinscratch:

Αυτον τον μαστορα νομιζω οτι πρεπει να τον κανουμε επιτιμο μελος της κατηγοριας μας!

Παιδιά εχω βάλει στις Αγγελίες ενα ipad mini retina ολοκαίνουργιο. Αν ενδιαφέρεται κάποιος απο το στέκι μας, θα κάνω καλύτερη τιμή σε λογικά πλαίσια πάντα ,γιατι έτσι όπως ειναι τα πράγματα δεν κινείτε τίποτα..

Μαστορια κατι ασχετο με εργαλεια...αλλα μπορει να γνωριζετε...
Μιας και η οικογενεια συντομα μεγαλωνει...πουλαω το "οπλο τουτου" και παω για μπαμπαδιστικο ντιζελ τουτου...
τι ισχυει με τα ντιζελ και την κυκλοφορια τους στην Αθηνα... Euro 4 & 5...
συμφερει το Eyro 4 λογω τιμης οι μαντραδες λενε οτι κυκλοφορουν στην Αθηνα (οχι μικρο δακτυλιο κτλ κτλ)...αλλα απο οτι βλεπω μονο τα Ευρο 5 επιτρεπονται...???

Ξερει κανεις τι παιζει...???
Ευχαριστω...

Last edited:

Εuro 5 μόνο.

Το 4 θα πρέπει να μένεις στο υπόλοιπο Αττικής και να μην κυκλοφορείς στο κέντρο

Αντε ρε Ευγενιε!!!
Αυτά είναι νέα!!!!
Με το καλό φιλαράκι να έρθει το νέο μέλος!!!!

Να σε καλα ρε Κυριακο...
ειναι η αλήθεια οτι ΤΗΝ περιμένουμε πως και πως...
σκέφτομαι και τι μπορω να της φτιάξω για να εχει απο τα χέρια μου...
Ετσι πωλείται και το όπλο και παμε για μπλαζέ μπαμπαδιστικο τούτου...

Σημερα στις 5 θα συναντηθουμε για ενα γρηγορο καφεδακι στα Leroy Merlin στην Πειραιως με τον Δημητρη Weather1967 να του παραδωσω καποια εργαλεια που εφερα μαζι απο την Χιο!
Οποιος μπορει ειν;αι ευπροσδεκτος να ερθει μαζι!!!
Μπαμπη Ευγενιε Νικο ακουτε??

Σημερα στις 5 θα συναντηθουμε για ενα γρηγορο καφεδακι στα Leroy Merlin στην Πειραιως με τον Δημητρη Weather1967 να του παραδωσω καποια εργαλεια που εφερα μαζι απο την Χιο!

5 αδυνατον λογω δουλειας...ρε συ Κυριακο...

Αν λες για εμενα Κυριάκο, αδύνατο μια και είμαι στο μαγαζί και θα είμαι μεχρι αργά.