Για αυτό παιρνω εργαλεία απ το lidl...Ναι, να τα βάζεις σε σακούλα Super market!!!![]()
Κι εγώ Πάνο, αλλά το ρημάδι το συρομενο φαλτσοπριονο δεν χωραγε πουθενά!
Και φαίνεται το άτιμο
Που να της πω κιόλας ότι εκεί ήταν χρόνια, απλά δεν το πρόσεξε![]()
Εδώ προχθές είχα ακουμπήσει στο τραπέζι το ταμπλέτ για να κάνω μια άλλη δουλειά, το παίρνει η συζυγος μετά από λίγο και όπως το ξεκλειδώνει, βλέπει τη σελίδα του amazon.fr με το γεμάτο καλάθι μου. Ε να μη σας πω τι έγινε
Και δεν είχα ολοκληρώσει την αγορά γμτ.
Το σκεφτόμουν, αλλά τώρα που αποκαλυφθηκα την πάτησα.
Προσέχετε συνάδελφοι που αφήνετε τις φορητές συσκευές σας, τα ΠιΣια κλπ.![]()
Sent from my C6833 using Tapatalk
Κι εγώ Πάνο, αλλά το ρημάδι το συρομενο φαλτσοπριονο δεν χωραγε πουθενά!
Και φαίνεται το άτιμο
Που να της πω κιόλας ότι εκεί ήταν χρόνια, απλά δεν το πρόσεξε![]()
Εδώ προχθές είχα ακουμπήσει στο τραπέζι το ταμπλέτ για να κάνω μια άλλη δουλειά, το παίρνει η συζυγος μετά από λίγο και όπως το ξεκλειδώνει, βλέπει τη σελίδα του amazon.fr με το γεμάτο καλάθι μου. Ε να μη σας πω τι έγινε
Και δεν είχα ολοκληρώσει την αγορά γμτ.
Το σκεφτόμουν, αλλά τώρα που αποκαλυφθηκα την πάτησα.
Προσέχετε συνάδελφοι που αφήνετε τις φορητές συσκευές σας, τα ΠιΣια κλπ.![]()
Sent from my C6833 using Tapatalk
Το δικό μου έχει κλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα και δεν ανοίγει σε κανέναν άλλον![]()

πες ότι έκανες εξυπηρέτηση σε εμενα![]()
το βράδυ θα πάω μάλλον από έναν που πουλάει διάφορα εργαλεια και θεωρώ ότι θα είναι καλές τιμές... πρέπει να έχει μια συλλογή σαν αυτή που πήρα της rahsol αλλά λείπει το insert. άμα την πάρω κάνα 30αρι ,ενδιαφέρει κανέναν?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
![]()
υπάρχει η καστανια
Κάνε αν μπορείς μια ενημέρωση γενικού περιεχομένου με το τι και τι έχει προς πώληση, πάνω-κάτω... Ποτέ δεν ξέρεις...
http://www.xe.gr/spiti-kipos/ergaleia-diafora|ad-303660824.html
αλλά πάω τώρα οπότε αν είναι κάτι άμεσα.. η συλλογή αν είναι πλήρης τι θες? θεωρώ πως αξίζει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.