Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ο Αχιλλέας καλός φίλος πολύ καλός άνθρωπος.
Όμως τέτοιες φωτογραφίες δεν γίνεται να υπάρχουν σε κοινή θέα σε ένα φόρουμ που μπαίνουν ακόμη και παιδιά.
Εγώ δεν προβλήθηκα από την φωτογραφία που είδα ενώ είχε ήδη διαγραφεί ούτε πιστεύω κανένας ενηλικας άνδρας αλλά δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να φιλοξενηθεί.
Ελπίζω να είναι αντιληπτό από όλους.
Τώρα τι θα ακολουθήσει δεν ξέρω.

Τίποτα να μην ακολουθήσει....
Ο Αχιλλέας είναι καλό παιδί και καλός μάστορας .... είναι νέο παιδί και το αίμα του βράζει .... και πρέπει να ξέρει ότι η ηλικία αυτή μια φορά έρχεται και πολύ καλά κάνει και την απολαμβάνει ...και για την απόλαυση υπάρχει ένας δρόμος ...ο αμαρτωλός :flipout:
Καλή συνέχεια Αχιλλέα ...και άσε τις Μ@λακίες της διαγραφής.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ο Αχιλλέας είναι καλό παιδί και καλός μάστορας .... είναι νέο παιδί και το αίμα του βράζει .... και πρέπει να ξέρει ότι η ηλικία αυτή μια φορά έρχεται και πολύ καλά κάνει και την απολαμβάνει ...και για την απόλαυση υπάρχει ένας δρόμος ...ο αμαρτωλός :flipout:

Ακριβώς έτσι, Αχιλλέα άκου και εμάς τους γέροντες.:grandpa: panava και :grandpa: osatosa

Μπράβο βρε Νίκο.
Απο τις 7 το πρωι που ξύπνησα σκεφτόμουν ακριβως αυτο να γράψω για τον Αχιλλέα.
Βράζει το αίμα του και έτσι πρέπει να ειναι.
Τα έγραψες τέλεια.
Θα προσθέσω ενα ψήγμα εμπειρίας μονο.
Αχιλλέα μάθε να μην αντιδράς/σχολιάζεις/ενεργείς "εν βρασμώ ψυχής"
Οι αγγλόφωνοι λένε "sleep over it"
Δηλ. κοιμήσου κι οταν ξυπνήσεις την άλλη μέρα, τοτε αντιδρασε/σχολίασε/πράξε.

Άντε και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, με υγεια να έχουμε όλοι.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημέρα καλή Κυριακή, καλημέρα Κώστα, εντάξει τα ψωμιά; Είπα να περάσει λιγο η ώρα, μη καλημερίζω από τις 4:00

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα απο την βαθια συντηρηση με 29,84 °F

Τίποτα σπουδαίο Δημήτρη... απλώς υπήρχε μια ανάρτηση που προκαλούσε σεξουαλική υποβοήθηση
wow3.gif
και φυσικό ήταν αποτέλεσε αφορμή σχολίων ...θετικών και αρνητικών .... τελικώς έγινε ψεκασμός με ψυχρό ύδωρ :slapface:...και τα πράγματα επανήλθαν σε φυσιολογικά επίπεδα. :BDGBGDB55::coool:

ΑΑΑΑΑ τωρα καταλαβα. Να σου πω εγω τι εγινε. Επειδη εδω μεσα ειμαστε ολοι μαστορια με εργαλεια που "μαμανε & δερνουνε" (makita, bosch, dewalt, B&D, ruobi, κτλ), ειναι φυσικο να θεωρουμε οτι δεν θελουμε "υποβοηθηση", οποτε καλως και επαναφεραμε στην ταξη τον "ανεδεστατο νεανία" που "ευθαρσως", "εντεχνως" και "αναιδως" θελησε (δεν τα καταφερε βεβαια) να "θιξει" τα εργαλεια και την μαστορια μας.
Οποτε θα σηκωσω και εγω το δακτυλο προς το μαυρο αυτο προβατον και θα αναφωνησω ..........."αιδως Αχιλλευς"!!!!!!!!!!!!!!!!

(πολυ γουσταρω να το παιζω μπαρμπα-Στρουμφ)

Το ιδιο ειπα και εγω χτες, αλλα επειδη κατεβασατε την φωτο πριν τη δω, το ειπα σε πμ, για να μην το δειτε.
Ετσι για να "μαθετε".

Ακριβώς έτσι, Αχιλλέα άκου και εμάς τους γέροντες.:grandpa: panava και :grandpa: osatosa

Δηλαδή στους ημι-:grandpa: το αίμα τους δεν βράζει ? !

Βραζει αλλα δειχνουν προς τα εξω μια σεβασμια εγκρατεια, γιατι εισπρατουν σχολια του στυλ........."τι θες τωρα εσυ στην ηλικια σου"

Παιδια, εχει παει καποιος στο santa claus kingdom στο ΜΕΚ? Λεω να παω σημερα, αλλα εχω ακουει οτι εχει πολυ κοσμο και περιμενεις 30+ λεπτα για να μπουν τα παιδια καπου, και οτι γενικοτερα εχει πολυ ταλαιπωρια για λιγα παραγματα.

Νομίζω οτι δν αξίζει τον κόπο. Κάτι αντιστοιχο εχω ακούσει κι εγω. Δεν εχω όμως προσωπική εμπειρία.
Ελπίζω όμως να μην έρχεσαι απο Τρίπολη μόνο γι αυτο.

Καλημερα μαστορια!!αχιλλεα και κυριακο ειχαμε μια μουρια που μας περιμενει τι εγινε;;;

Πήγα και ήρθα. Εγώ τα έλεγα, αλλά ποιος βάζει μυαλό στη γυναίκα άμα έχει κολλήσει. Βενζινες, διόδια, είσοδος, φαγητό και καφέδες goodys μου φύγανε 130. Τα παιδιά μπηκανε σε 6 πσιχνιδια σε 2 ώρες. Στα άλλα δεν καθισαμε να περιμένουμε. Αν ήταν καθημερινή με τον μισό κόσμο θα ήταν καλύτερα αλλά και πάλι ταλαιπωρία. Σίγουρα δεν θα ξαναπάω.

Δεν το πιστεύω οτι ήρθες απο την Τρίπολη μονο για το ΜΕΚ !
Ήρωας !