Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ναί Νικόλα, ανοίγει την τρύπα και την τετραγωνίζει ταυτόχρονα.
Χρειάζεται ειδικό τρυπάνι όμως ή ειδική κατασκευή σε κοινό κολωνάτο, κάτι που να κρατάει το περίβλημα σταθερό και να μην γυρνάει μαζί με το τρυπάνι. Δεν είναι δύσκολη κατασκευή, νομίζω γίνεται εύκολα.

501252_inset4_xl.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έχω βρει ενα σετακι στο eBay 6-16mm με την βαση κόμπλε στα 30κατι εουρος . Αλλα δεν είμαι και πολυ φαν της ιντερνετικης και ονλαιν αγοράς .

37 καλπικες λίρες , γράψε λάθος για εουρος ..
http://m.ebay.co.uk/itm/192053575916

Γαμάτο είναι, ειδικά οι βάσεις. Δεν ξέρω μόνο αν χωράει το τσόκ ενδιάμεσα που είναι πιο χοντρό απ´ το λαιμό που θα δένει.

Ναί Νικόλα, ανοίγει την τρύπα και την τετραγωνίζει ταυτόχρονα.
Χρειάζεται ειδικό τρυπάνι όμως ή ειδική κατασκευή σε κοινό κολωνάτο, κάτι που να κρατάει το περίβλημα σταθερό και να μην γυρνάει μαζί με το τρυπάνι. Δεν είναι δύσκολη κατασκευή, νομίζω γίνεται εύκολα.

501252_inset4_xl.jpg

Γαμάτο είναι, ειδικά οι βάσεις. Δεν ξέρω μόνο αν χωράει το τσόκ ενδιάμεσα που είναι πιο χοντρό απ´ το λαιμό που θα δένει.

Το βγάζεις το τσοκ και το ξαναβαζεις μετα την βαση .

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Έχω βρει ενα σετακι στο eBay 6-16mm με την βαση κόμπλε στα 30κατι εουρος . Αλλα δεν είμαι και πολυ φαν της ιντερνετικης και ονλαιν αγοράς .

Αν βρούμε κάποιον που να τόχει το άθλημα των ιντερνετικών αγορών και να ενδιαφέρεται μπορούμε να κάνουμε μια ομαδική.

Μπαμπη ένα παξιμάδι και μια βίδα χρειαζεσε μόνο!! νομίζω :P

Δημήτρη, εγώ νομίζω οτι πάει με χτύπημα, φρακαριστό.

Νίκο δές...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δημήτρη, εγώ νομίζω οτι πάει με χτύπημα, φρακαριστό.

όλα φρακαριστα ειναι , απλα στου λιδλ την τρυπα την εχει το τσοκ (αμα θυμαμαι καλα). δοκίμασε να πιάσεις ένα παξιμαδι μ6 στο τσοκ και να βιδώσεις την βίδα μέχρι να τερματίσει μέσα στο τσοκ. απο οτι είχα δει σε ένα video το τσοκ είναι διαμπερές. αρα η βίδα θα βρει στον άξονα και θα σπρωξει το τσοκ έξω.. 80 % ισχύει αλλά δεν έχω να το δοκιμάσω να σου πω σιγουρα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

όλα φρακαριστα ειναι , απλα στου λιδλ την τρυπα την εχει το τσοκ (αμα θυμαμαι καλα). δοκίμασε να πιάσεις ένα παξιμαδι μ6 στο τσοκ και να βιδώσεις την βίδα μέχρι να τερματίσει μέσα στο τσοκ. απο οτι είχα δει σε ένα video το τσοκ είναι διαμπερές. αρα η βίδα θα βρει στον άξονα και θα σπρωξει το τσοκ έξω.. 80 % ισχύει αλλά δεν έχω να το δοκιμάσω να σου πω σιγουρα

Αν είναι έτσι τότε θα είναι πιο εύκολο. Θα το κοιτάξω.

Αν βρούμε κάποιον που να τόχει το άθλημα των ιντερνετικών αγορών και να ενδιαφέρεται μπορούμε να κάνουμε μια ομαδική.

Μέσα είμαι .
Δεν χρειάζεται να βγάλεις το τσοκ τελικα , ειναι μεγάλη η τρύπα και προσθετεις διαφορα κολετ ανάλογος την διάμετρο της βάσης του δραπανου

Μέσα είμαι .
Δεν χρειάζεται να βγάλεις το τσοκ τελικα , ειναι μεγάλη η τρύπα και προσθετεις διαφορα κολετ ανάλογος την διάμετρο της βάσης του δραπανου

Αυτό είναι εύκολο, και να μην υπάρχει ή να μην ταιριάζει αυτό της συσκευασιλας, που δεν το νομίζω, φτιάχνεις εύκολα ένα στα μέτρα σου.

Πρωτος το 'καλημερα' σημερα :))

Kαλη Τεταρτη να εχουμε, πλησιαζουν τα γλυκα Χριστουγεννα!!

Greensleeves, για να μπαινουμε στο κλιμα σιγα σιγα!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλημέρα κ καλή δύναμη σε όλους.

Μιχάλη εύχομαι την 15.000 ανάρτηση σου να την κάνεις από την Ελλάδα πλέον.