Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μπάμπη εάν πας για κολονάτο να πάρεις του Νίκου του κρητικού, είναι πολύ καλό για τα λεφτά του και αυτό το ανεβοκατέβασμα της πλάκας εργασίας όλα τα λεφτά...εάν δεν είχα πάρει του lidl , που δεν έχει κανένα πρόβλημα και είναι τιμιότατο και δυνατό, αυτό θα έπαιρνα σήμερα.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Για εξπλέιν το τελευταίο στρατηγέ...

Νίκο, αυτό που καταλαβαιλνω εγώ είναι οτι για τζάκι σόμπα κλπ το ξύλο ορέπει να ελχει υγρασιλα κάτω από 20% και για επεξεργασία καλτω από 15%.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπάμπη αύριο θα περάσω προς τα επάνω ....θα στείλω χαιρετίσματα στην παραλία περνώντας στο αγνάντι. -bye-

Όποτε λείπω περνάς...
Μετά τις 15 υπολογιλζω να είμαι εκεί για καμιά 10-αριά μέρες... Αν σε φέρει ο δρόμος...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπάμπη εάν πας για κολονάτο να πάρεις του Νίκου του κρητικού, είναι πολύ καλό για τα λεφτά του και αυτό το ανεβοκατέβασμα της πλάκας εργασίας όλα τα λεφτά...εάν δεν είχα πάρει του lidl , που δεν έχει κανένα πρόβλημα και είναι τιμιότατο και δυνατό, αυτό θα έπαιρνα σήμερα.

Σωτήρη, το είδα του Νίκου και μου αρέςει πολύ, είναι μια απ´ τις σοβαρές υποψηφιότητες.

Παιδιά το είχα δει και εγώ όταν το πήρε ο Νίκος και δεν είπα τπτ για να μην του δημιουργήσω προκαταληψεις..... Έχω το πιο μεγάλο το fabel το 20αρι είναι καρακινεζια όσο δεν πάει.

Παιδιά το είχα δει και εγώ όταν το πήρε ο Νίκος και δεν είπα τπτ για να μην του δημιουργήσω προκαταληψεις..... Έχω το πιο μεγάλο το fabel το 20αρι είναι καρακινεζια όσο δεν πάει.
τι εννοείς? όλα κινέζικα δεν είναι πλέον? (τουλάχιστον στις τιμές που φτάνουμε εμείς)

Εννοώ ότι δεν μπορώ να φανταστώ πόσο πιο κινέζικο μπορεί να είναι του lidl ώστε το fabel να θεωρείται καλό.

Εννοώ ότι δεν μπορώ να φανταστώ πόσο πιο κινέζικο μπορεί να είναι του lidl ώστε το fabel να θεωρείται καλό.
σε όλα τα κινέζικα (με ότι σημαίνει αυτό σε ακρίβεια, δόνηση, μπόσικα, κλπ) την διαφορά την κάνουν τα κινέζικα που έχουν κάποια έξτρα, αυτό του Νίκου με την κινούμενη βάση έχει το κάτι παραπάνω.

Καλημέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά νά έχουμε όλοι,από τήν παγωμένη Αθήνα τών 2,6 ° C .

Καλημερα, καλο ΣΚ, με το καλο να φύγει το 2016 και ακόμα καλυτερα να έρθει το 2017.
Καλή ΧΡΟΝΙΑ σε ολους, με υγεια πανω απ όλα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Εύχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους, ΜΕ ΥΓΕΙΑ πανω απο όλα.
Μακάρι το 2017 να πραγματοποιηθούν όλες οι επιθυμίες σας.

Καλα να περάσετε και μην ξεχνάτε:
Αν πιείτε, ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ.

Sent from my iPad using Tapatalk

Τις ευχές μου σε όλους για μια καλύτερη νέα χρονιά με υγεία, χαρά, ευτυχία και αγάπη .
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
και Καλές κατασκευές:presents2:

Η βασιλόπιτα είναι φτιαγμένη από την κόρη μου.
7dc9e7.jpg