Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δεν γίνεται χωρίς υποδομή στο χαμηλότερο σημείο...

Φυσητηρα στη μια βρύση και ότι βγει απ την άλλη...

Με σφουγγαριστρα τα νερά της λεκάνης σε κλειστά ορεινά σπίτια.

Άδειασμα ΌΛΟΥ του ηλιακού σε κλειστά ορεινά σπίτια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το ζεστό δεν αδειάζει λόγω αντεπιστροφης...

Εγω εχω στην αυλη κηπο μπαλκονια 4 βρυσες. Παλιοτερα πριν αλλαξω τα κυκλωματα ανοιγα οπως σωστα θεωρεις, μια βρυση στο σπιτι καιναδειαζα απο τη χαμηλοτερη στο κηπο.
Τωρα τις του κηπου τις εχω αδειασει, οσο γινετε εχοντας κλεισει απο κεντρικα την δικη τους γραμμη και ανοιγοντας ολες τις βρυσες. Προανεφερε οτι μαλλον δεν αδειαζει εντελος αλλα "αδειαζει". Η μια βρυση ειναι στο μπαλκονι και οι αλλες χαμηλα. Οποτε οταν τις ανοιξω ολες φευγει το περισσοτερο νερο.

μισό Νεκτάριε γιατί εάν δεν είμαι χαζός...εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να αδειάσει κάτι το οποίο έχει μόνο ένα άνοιγμα....

από τον μετρητή έρχεται η παροχή της ύδρευσης, φτάνει στον γενικό διακόπτη κάπου στο σπίτι, εκεί έχει ένα ταυ και διακλαδίζεται προς το εσωτερικό του σπιτιού και προς το εξωτερικό...η εσωτερική διακλάδωση δίνει στην κουζίνα και στο μπάνιο...η εξωτερική διακλάδωση δίνει στις βρύσες του κήπου...σε όλη αυτή την πορεία έχουμε ένα κλειστό σημείο που δεν ανοίγει και ένα ανοιχτό σημείο που είναι οι βρύσες....

στο παράδειγμα που λες με το καρτερ έχουμε δύο σημεία ανοιχτά, το ένα είναι η τάπα και το άλλο εκεί που βγάζουμε την βίδα από το καρτερ....οπότε φυσάμε από πάνω και βγαίνει από κάτω....

Εν μερη γινετε, το μπουκαλι πως αδειαζει αν το γυρισουμε αναποδα χωρις καπακι?

15871639_1349352431802690_7322483264534264793_n.jpg

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Οκ αν και θυμαμαι πως μου ειχες πει πως οταν θελουμε βρισκουμε χρονο!

Απο περσυ εχουμε να τα πουμε απο κοντα!

Ο Δημήτρης γενικά αποφεύγει τις βραδυνές μαζώξεις. Μόνο στη περσινή κοπή της πίτας είχε έρθει, αν θυμάμαι καλά.-bye-

Οκ αν και θυμαμαι πως μου ειχες πει πως οταν θελουμε βρισκουμε χρονο!

Απο περσυ εχουμε να τα πουμε απο κοντα!

Δέν θυμάμαι νά στό είχα πεί εγώ αυτό,αλλά καί νά στο είχα πεί,ανωτέρα βία εχω τόν γιό μου ταλαιπωρημένο μέ ίωση,καί πρέπει νά είμαι σπίτι.Καλά νά περάσετε καί δέν θά χαθούμε.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δέν θυμάμαι νά στό είχα πεί εγώ αυτό,αλλά καί νά στο είχα πεί,ανωτέρα βία εχω τόν γιό μου ταλαιπωρημένο μέ ίωση,καί πρέπει νά είμαι σπίτι.Καλά νά περάσετε καί δέν θά χαθούμε.

Περαστικά στον μικρό Δημήτρη και γρήγορα καλά. Η ασθένειες των δικών μας ανθρώπων και δη των παιδιών μας, μας τσακίζουν πιο πολύ.

Γρηγορα περαστικα ευχομαι.

Να σαι καλά Κυριάκο,ευχαριστώ.

Περαστικά στον μικρό Δημήτρη και γρήγορα καλά. Η ασθένειες των δικών μας ανθρώπων και δη των παιδιών μας, μας τσακίζουν πιο πολύ.

Ευχαριστώ Παναγιώτη,έτσι όπως τά λές είναι δυστυχώς

Περαστικα στο παιδι σου Δημητρη, πολυς κοσμος ειναι κατω αυτη την εποχη.

Τωρα για τις βρυσες, μετα το κεντρικο volval εχω 1 δευτερο, και μετα (αν δεν αναφερω και τα 3 bypass, για φιλτρα και πιεστικα) εχω μια διανομη για το σπιτι, μια διανομη για τον κηπο, και μια διανομη για τις ηλεκτροβανες των ποτιστικων. Στη διανομη του κηπου υπαρχει ενα volval που οταν το κλεισεις, διακοπτει την παροχη νερου σε 3 βρυσες στον κηπο, 1 εξωτερικη υπογειου και 2 στα μπαλκονια.
Μετα ανοιγω τις 2 βρυσες των μπαλκονιων για εισαγωγη αερα, και την χαμηλοτερη του κυκλωματος, και ετσι αδειαζει το νερο.

Τωρα εχω και μια βρυση "κλεφτη" εκτος κυκλωματος. Αυτη δεν μπορω να την αδειασω, οποτε της "φοραω πουλοβερακι" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι λες τώρα!!!!!!!!! Με τρέλανες τελείως και δεν μπορώ να γράψω πολλά γιατί γράφω από το κινητό. Η εν λόγω ταμπέλα είναι από ξυλουργειο φίλου στην Αζολιμνο σην Σύρο!!!!!!

Ειλικρινής πάντος ο Συριανός μάστορας και σοφός,μιάς πού από τό λάθος μας μαθαίνουμε όλοι,καί γινόμαστε καλύτεροι.:worshippy:

Κυριοι, γνωριζει κανεις ποσο ειναιντο κοστος αποστολης μικρου πακετου με αντικαταβολη και courier, ΠΧ ACS Ή Γενικη? οχι ΕΛΤΑ.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κυριοι, γνωριζει κανεις ποσο ειναιντο κοστος αποστολης μικρου πακετου με αντικαταβολη και courier, ΠΧ ACS Ή Γενικη? οχι ΕΛΤΑ.

ΑCS
Απο Αθηνα μεσα στην Αθηνα εχει περιπου 5 η αποστολη και 5 η αντικαταβολη.
Απο Αθηνα για Θεσ/νικη εχει 12 και 5.

Δεμα περιπου 20χ20χ20cm. Και μικροτερο απο αυτο τα ιδια ειναι

Εγω παντως πιστευω στα ΕΛΤΑ.

Εστειλα το οπλο που πουλησα απο Τριπολη στο Λεωνιδιο για 270 ευρω αντικαταβολη και ασφαλισμενο για 300 ευρω και πληρωσα 9 ευρω για βαρος 3.5 κιλα. Η ACS ηθελε πανω απο 20.

Ρώτησε και την Γενική, οικονομικότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση από την acs

Γειά σου ρε Ηλία!!!!
Καλή χρονιά!!!
Είσαι Αθήνα? Έχουμε σύναξη σήμερα!
Ν

Την άλλη βδομάδα θα είμαι Κυριάκο , Δευτερα-Τρίτη-Τετάρτη .
Θα τα πούμε απο κοντα !

Την άλλη βδομάδα θα είμαι Κυριάκο , Δευτερα-Τρίτη-Τετάρτη .
Θα τα πούμε απο κοντα !

Ηλια, αν εχεις ακομα εκεινο τoν σακκο πριονιδιων για το φαλτσοπριονο του lidl -και δεν τον χρειαζεσαι- φερε τον μαζι αν δεν ειναι κοπος :))