Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα και καλη βδομαδα...
Με βαψιμομτοιχου ξεκινησε η βδομαδα στο πλαισιο των μαστορεματων.

Εγω ελυσα την PCV του αυτοκινητου μου για να ελενξω την μεμβρανη.....

CBFdim ακουει????
Τις τελευταίες δύο μέρες είχα το εξής:
Βγάζοντας ταχύτητα χωρίς Γκάζι οι στροφές πριν πέσουν στο ρελαντί έμεναν για λίγο στις 1100 και μετά ένα δευτερόλεπτο έπεφταν στις 750.

Ήθελα να βάλω σήμερα 100άρα οπότε πήγαινα Πολυυυυυ χαλαρά.
Σήμερα ξεκινάω από Πειραιά και βαζω 100άρα δέκα λίτρα σε μια ΒΡ.
Φτάνοντας στο ΣΕΦ να σου το check ανάβει....
Ειδα τι χρώμα έχει που λένε....

Ανοίγω το Torque Pro σκανναρω κωδικούς σφάλματων και βλέπω το P0171 powerplant, fuel too lean.....

Μετά από ένα κομπιασμα που έριξε τις στροφές στις 500 τώρα που και που στο φανάρι πάει στις 1200 στροφές και έπειτα ρελαντί.

Το Ρ0171 στους περισσοτερους σημαινει ρηξη μεμβρανης pcv και ετσι σημερα την ανοιξα να την ελενξω αλλα ειναι σωστη.

Έλεγξε φίλτρο και αισθητήρα αέρα.Αισθητηρα οξυγόνου, διαρροές σε σωληνάκια και μετά αλλαγή pcv.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης πίεση καυσίμου.

Αν είχα μεταφορικό μέσον θα την είχα φορτώσει όπως είναι...
Σε μια γωνιά, μες στην υγρασία, ξεχασμένη και παρατημένη η γλαστρούλα αυτή μου άρεσε πάρα πολύ.
Όταν ρώτησα τον Ολανδό γιατί την έχουν έτσι παραπεταμένη μου λέει "Τι θές; Πάρτην" :furious3:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    246.4 KB · Views: 168
Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Peugeot 308 1,6 turbo diesel............

'Σειρά" θά σέ μαλώσω,έδωσες 25.000 σέ "τενεκέδες" ? :flipout:
Μέ τά ίδια χρήματα θά έπαιρνες μια SLK200 ελαφρός μεταχειρισμένη,έτσι καί αλλιώς εσύ και η γιαγιά είσαι στήν οικογένεια μικρά παιδιά δέν έχετε,θά πηγαίνατε μέ τήν γιαγιά τίς βόλτες σας μέ το μαλλί μοιραίο νά τό παρασέρνει ο άνεμος.
Αλλά ξέρω-ξέρω οι παντρεμένες δέν τά θέλουν αυτά τά αυτοκίνητα γιατί είναι ....παγίδες,σέ κάθε στάση λεωφορείου θά φόρτωνες κανα-δυό έτσι γιά πλάκα,καί λένε άς πάρουμε τόν "τενεκέ" νά έχουμε τό κεφάλι μας ήσυχο :flipout::ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

'Σειρά" θά σέ μαλώσω,έδωσες 25.000 σέ "τενεκέδες" ? :flipout:
Μέ τά ίδια χρήματα θά έπαιρνες μια SLK200 ελαφρός μεταχειρισμένη,έτσι καί αλλιώς εσύ και η γιαγιά είσαι στήν οικογένεια μικρά παιδιά δέν έχετε,θά πηγαίνατε μέ τήν γιαγιά τίς βόλτες σας μέ το μαλλί μοιραίο νά τό παρασέρνει ο άνεμος.
Αλλά ξέρω-ξέρω οι παντρεμένες δέν τά θέλουν αυτά τά αυτοκίνητα γιατί είναι ....παγίδες,σέ κάθε στάση λεωφορείου θά φόρτωνες κανα-δυό έτσι γιά πλάκα,καί λένε άς πάρουμε τόν "τενεκέ" νά έχουμε τό κεφάλι μας ήσυχο :flipout::ernaehrung004:

-bye- -bye-

Επειδή ο παππούς είναι ιντελεκτουελ Κ φορτώνει χωρίς γκομενοπαγιδες γατάκια!

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα μαστοροπαρέα, πολύ νωρίς σήμερα Κώστα,.

Καλημέρα μαστοροπαρέα, πολύ νωρίς σήμερα Κώστα,.

Καλημέρα Παναγ.
Είχαμε τηλεφωνο που μας κάλεσε η πατρίδα νωρίς - νωρίς & το δικό μου χαρτί γράφει: όπου & όταν διαταχθεί !

Καλημέρα "Πυθαγόριε".

Kαλημερα συναδελφοι!

Ειχα παλια ενα ομορφο ανακατασκευασμενο Jeep willys και ολο γραμματα μου εστελνε η στρατολογια για το... τζιπ!!
Αυτο συνεχιστηκε και για 3 περιπου χρονια αφου το πουλησα και μετα απο απειρα γραμματα στη στρατολογια οτι το πουλησα.. :))