Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Υπάρχουν καί κάτι βίντεο τρομακτικά πάντος.

https://www.youtube.com/results?search_query=gas+car+explosion+

Λοιπον ακου μια ιστορια που εχει πολυ γελιο (για εμας μονο). Βαζει καποιος ανθρωπος σε ενα Ford τζιπ στην Αθηνα υγραεριο. Μετα απο λιγο το αυτοκινητο δεν συμπεριφεροταν οπως θα επρεπε (δεν ειχε δυναμη), και εκανε και καποιο θορυβο.
Παει λοιπον ο χριστιανος σε μια μεγαλη αντιπροσωπεια Ford (απο εκει μου το ειπαν) και κανει παραπονα, γιατι το αυτοκινητο ηταν και μεσα στην εγγυηση ακομα.
Αφου κανουν ελεγχο, βγαζουν πορισμα οτι υπηρχε προβλημα στην τουρμπινα, οποτε ο ιδιοκτητης ζητησε αντικατασταση εντος εγγυησης.
Η απαντηση ηταν Κυριε περα απο το οτιο εχετε κανει μετατροπη στο αυτκινητο, ειναι σε ολους τους τεχνικους αυτοκινητων γνωστο, εκτος ισως απο αυτον που σας τοποθετησε το υγραεριο, οτι δεν κανουμε τρυπες στο κελυφος της τουρμπινας, για να πριτσινωσουμε βασεις, καθως, αν οπως εχει γινει και με εσας, το πριτσινι βρει πανω στα πτερυγια, θα τα ξυρισει.....
Ο ανθρωπος εμεινε μακακας, και αφου φωναξαν τον τοποθετητη του υγραεριου να του το δειξουν, τον οδηγησαν μετα στο λογιστηριο να πληρωσει καινουργια τουρμπινα.
Η δικια μου ερωτηση στη Ford, αφου περασαμε το σταδιο πλακα μου κανεις δεν ειναι ποτε δυνατον να γινει κατι τετοιο, ηταν αν οι τουρμπινες τους μοιαζουν με τουρμπινες ή με κατι αλλο, και με διαβεβαιωσαν οτι οι τουρμπινες τους μοιαζουν με τουρμπινες.

Εχω δει επισης υγραεριο σε ρουμανο (γυφτο) που μολις ανοιγες το καπω σε επιανε η βρωμα απο την διαρροη, τα σωληνακια θυμιζαν λαστιχο ποτισματος, και τα παντα αιωρουνταν ή ηταν πιασμενα με συρματα.
 
Επιστροφη στην βαση σημερα μερα απο δεκα μερες στην ομορφη Σαμο!!αντε τωρα την κυριακη στην πιτα να τα πουμε !!
 
Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα.

Επιστροφη στην βαση σημερα μερα απο δεκα μερες στην ομορφη Σαμο!!αντε τωρα την κυριακη στην πιτα να τα πουμε !!

Εσυ ασε τις πιττες και πιασε αμεσως τις ............."καρεκλες". Εχεις χασει εδαφος τοσες μερες.
 
Ειχα φτιαξει ενα bandsaw box, μικρο κουτακι με συρταρι, πριν 4 περιπου χρονια αλλα το ειχα αφησει ατελειωτο.
Σημερα με την ευκαιρια της εορτης, το αναπαλαιωσα. To περιβλημα βεβαια μοιαζει σαν καπνιστο τυρι, αλλα στο συρταρακι εχει και δωρο :))

32055654054_cf48156125_b.jpg
 
Μην αγχωνεστε κυριοι, σημερα γιορταζουν οι ερωτευμενοι αλλα εμεις οι πεινασμενοι γιορταζουμε τη Πεμπτη!