Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Και μάλλον θα κανεις το καλύτερο εφόσον μπορείς να πας για διδακτορικό θα περάσουν και μερικά χρόνια ακόμη και το πιθανότερο είναι να βρεις την Ελλάδα σε πιο ξεκάθαρη θέση από ότι είναι σήμερα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Θα δείξει γιατί εξαρτάται από πολλά αυτή η επιλογή μου.
Προς το παρόν θέλω να κάνω μερικές δημοσιεύσεις και να δω τι άλλο θα χρειαστώ!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημέρα σε όλους!

Καλημερα απανταχου μαστορια.
Καλη επιτυχια Νικο και καλη επαγγελματικη πορεια.

Κωστάκη ...άρχισες φασόν του Τσανταρλιώτη ??? :rip: :flipout::flipout::flipout:-bye-
Τι του ειπες τωρα!!!!! Δεν νομιζω πια τα προιοντα του Τσανταρλιωτη να ειναι απο μασιφ μαονι. Με τους ρυθμους που παει το πραγμα για OSB το βλεπω πλεον.
Ασε περα απο την πλακα, προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου να φτιαξει ενα μικρο τετοιο, να το εχω ετοιμο για το προσεχες μελλον (επιασε 10ετια πλεον) γιατι ξερω οτι εκεινη τη στιγμη θα εχω καταρευσει, και δεν εχω το κουραγιο ουτε την σχεδιαση να κανω, λυγιζω.
Μαλλον θα το δωσω εργολαβια σε φιλο ξυλουργο που εχει και αυτος και καταλαβαινει, γιατι για οποιον δεν εχει, ειναι αδιανοητος ο δεσμος.

Eυχαριστω παιδια, καλη ηταν η πτηση.
Εδω η αλλη φωτο για τον Δημητρη :))

32658229700_5d1ef2c9e8_b.jpg
Αχχχχ ομορφιες!!!!!! τα πορτοκαλι οχηματα.

Καλημερα απανταχου μαστορια.
Καλη επιτυχια Νικο και καλη επαγγελματικη πορεια.

Τι του ειπες τωρα!!!!! Δεν νομιζω πια τα προιοντα του Τσανταρλιωτη να ειναι απο μασιφ μαονι. Με τους ρυθμους που παει το πραγμα για OSB το βλεπω πλεον.
Ασε περα απο την πλακα, προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου να φτιαξει ενα μικρο τετοιο, να το εχω ετοιμο για το προσεχες μελλον (επιασε 10ετια πλεον) γιατι ξερω οτι εκεινη τη στιγμη θα εχω καταρευσει, και δεν εχω το κουραγιο ουτε την σχεδιαση να κανω, λυγιζω.
Μαλλον θα το δωσω εργολαβια σε φιλο ξυλουργο που εχει και αυτος και καταλαβαινει, γιατι για οποιον δεν εχει, ειναι αδιανοητος ο δεσμος.

Αχχχχ ομορφιες!!!!!! τα πορτοκαλι οχηματα.

Ευχαριστώ Δημήτρη! :)

Καλημέρα μαστόρια!
Ερώτησης!
Αν θέλει φίλος από Γερμανία να μου στείλει ένα πακέτο, με ποιόν τρόπο μπορεί να το κάνει, ώστε να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά?

Αυτο νομιζω δεν γινεται πουθενα. Το δεμα πληρωνεται απο πριν σε ολα τα ταχυδρομεια και μεταφορικες.

H αντικαταβολη (Cash On Delivery -COD) σαν τροπος πληρωμης λειτουργει σε αρκετες χωρες. Ο θεσμος ομως της διακρατικης αντικαταβολης δεν νομιζω να υφισταται.

H αντικαταβολη (Cash On Delivery -COD) σαν τροπος πληρωμης λειτουργει σε αρκετες χωρες. Ο θεσμος ομως της διακρατικης αντικαταβολης δεν νομιζω να υφισταται.

Σε αυτο ομως πληρωνεις την αξια του αντικειμενου οταν παραλαμβανεις, δεν πληρωνεις τα μεταφορικα On delivery. Τα μεταφορικα εχουν πληρωθει απο τον αποστολεα που τα βαζει μεσα στην πληρωμη του εμπορευματος.
Δηλαδη ο μεταφορεας εχει παρει την αξια της μεταφορας απο πριν. Δεχονται π.χ. εντος Ελλαδας να μεταφερουν κατι που αν δεν το παραλλαβει ο αποδεκτης να κυνηγανε τον αποσοτλεα για τα διπλα μεταφορικα μετα?

Και καλό κορίτσι, και ωραίο φουρνάκι, και καλή μαγείρισσα! Τι άλλο θέ'τε;;;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Και καλό κορίτσι, και ωραίο φουρνάκι, και καλή μαγείρισσα! Τι άλλο θέ'τε;;;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:drool1: