Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τελευταία έχω πάθει μια ψύχωση με τα μοτεράκια...
Τα σημερινά ήταν από ένα mini πλυντήριο Candy που χάλασε. 60 Watt το μικρό και 170 Watt το μεγάλο, και τα δύο κοντά στις 2900 στροφές.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    102.9 KB · Views: 96
Καλημέρα,

επιτέλους κατάφερα να πάω στον Αγ Στέφανο.... Το τσίμπησα και γω το radial

Καλημερα Αντώνη.
Μεγειά το εργαλειο και καλοδούλευτο.
Καλημερα και στην παρέα και καλο Σ.Κ. να έχουμε.

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τελευταία έχω πάθει μια ψύχωση με τα μοτεράκια...
Τα σημερινά ήταν από ένα mini πλυντήριο Candy που χάλασε. 60 Watt το μικρό και 170 Watt το μεγάλο, και τα δύο κοντά στις 2900 στροφές.

Μπάμπη άδικα θά σού πιάνουν τόν πολύτιμο χώρο σου,τί νά κάνεις μέ αυτά τριβείο έχεις,πριονοκορδέλα έχεις,διδυμο τροχό εχεις,γιά τό μόνο πού σκέφτομαι ότι κάνουν είναι νά κάνεις πατέντα κανα ανεμιστήρα τό καλοκαίρι στήν βεράντα γιά να διώχνει τά κουνούπια :flipout::ernaehrung004:

Εμένα μού λές τί νά κάνω τώρα πού είμαι σάν τόν γάιδαρο πού θέλει να .... νά πάρω τό Metabo KGS216 ? η νά πάρω τήν ράγα Bosch FSN μέ τά σφιγκτήρια να κάνω τήν δουλειά μου,καί νά μήν μού πιάνει τόν πολύτιμο χώρο στό εργαστήριο ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μπάμπη άδικα θά σού πιάνουν τόν πολύτιμο χώρο σου,τί νά κάνεις μέ αυτά τριβείο έχεις,πριονοκορδέλα έχεις,διδυμο τροχό εχεις,γιά τό μόνο πού σκέφτομαι ότι κάνουν είναι νά κάνεις πατέντα κανα ανεμιστήρα τό καλοκαίρι στήν βεράντα γιά να διώχνει τά κουνούπια :flipout::ernaehrung004:

Εμένα μού λές τί νά κάνω τώρα πού είμαι σάν τόν γάιδαρο πού θέλει να .... νά πάρω τό Metabo KGS216 ? η νά πάρω τήν ράγα Bosch FSN μέ τά σφιγκτήρια να κάνω τήν δουλειά μου,καί νά μήν μού πιάνει τόν πολύτιμο χώρο στό εργαστήριο ?

Παρε το πιο φτηνο και το επομενο τον αλλο μηνα!
:2thumb22sup:

Καλημερα!

Καλημερα. Δημητρη η αρωστια ειναι βαρια. Να το κοιταξειϛ...:ciao::ciao: