Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εδώ και μερικές ημέρες,απο την Καθαρή Δευτέρα και μετά για την ακρίβεια, συμβαίνουν πράγματα που απαιτούν την απόλυτη προσήλωσή μου στην προσωπική μου ζωή,με αποτέλεσμα να έχω αποστασιοποιηθεί κάπως αγαπημένοι φίλοι.Να είστε καλά,να δημιουργείτε και να το ευχαριστιέστε..Απλά ένοιωσα την ανάγκη να το πω..

Καλημέρα κ καλή δύναμη σε όλους.
Νίκο Πετειν. τα καλύτερα σου εύχομαι.

Όλοι έχουμε τον πόνο μας δυστυχώς.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σέ όλους.
Νίκο σού εύχομαι όλα νά πάνε καλά.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα στους φίλους.

Εδώ και μερικές ημέρες,απο την Καθαρή Δευτέρα και μετά για την ακρίβεια, συμβαίνουν πράγματα που απαιτούν την απόλυτη προσήλωσή μου στην προσωπική μου ζωή,με αποτέλεσμα να έχω αποστασιοποιηθεί κάπως αγαπημένοι φίλοι.Να είστε καλά,να δημιουργείτε και να το ευχαριστιέστε..Απλά ένοιωσα την ανάγκη να το πω..

Εύχομαι το καλύτερο σε ότι και να σου συμβαίνει και να ξεπεραστεί, αν είναι κακό, το συντομότερο Νίκο!

Καλημέρα!

Περαστικά να είναι Νικ. Στην ζωή υπάρχουν και καλές και κακές στιγμές και τις πρώτες δεν τις αντιλαμβανόμαστε γιατί περνάνε γρήγορα! ;)

Νίκο όλα είναι μέσα στη ζωή, και πόνος και θλίψη αλλά και χαρά. Όταν το τελευταίο συμβαίνει συχνότερα σου δίνει και την απαραίτητη υπομονή και κουράγιο να αντιμετωπίσεις τα δύο προηγούμενα.
Εύχομαι να πάνε όλα κατ ευχήν ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ !!

Μια μεγάλη ηλιόλουστη Καλημέρα σε όλους !

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

όλα να πάνε καλά Νίκο. ηρεμία κουράγιο και δύναμη. ότι και να συμβαίνει είναι για να το περνάμε στην ζωή.