Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Βρίσκω στις Αχαρνές, έχει και Μεταμόρφωση ή βρήκα άλλον;

Οτι έγραψε ο Μπαμπης , αυτο στην μεταμόρφωση εχει αξεσουάρ και αναλώσιμα επιπλοποιιας καθώς και τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας . Πομολα , μεντεσεδες κλπ αλλα "φαρμακείο" σε αυτα..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όντως πολυ καλος αλλα ρε παιδι μου...αυτοί οι μεγαλο ξύλαδες ειναι και λίγο μυστήριοι με τους ερασιτέχνες...

Απο το τηλ δεν θα βγάλεις άκρη εύκολα αν δεν σε ξέρει ειναι η αληθεια...

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα στη μαστοροφορουμοπαρέα! (ούτε γερμανικά να ήτανε... καλά αυτοί δεν παίζονται...
Donaudampfschiffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbeamtengesellschaft (one word, no hyphen) 79 γράμματα.

Last edited:

Καλη σας Εσπερα Αρχοντες!
Επεσε καθαριοτητα χθες και σημερα ειμαστε ετοιμοι για καμμια ψευτοκατασκευουλα να περασει η ωρα.

Λαμπει το ατιμο :))

23239077669_199d6ba4b6_b.jpg

Αυτό είναι σώμα καλοριφέρ Μιχάλη !!!!!
Ψευτοκατασκευούλα ο Τιτανικός ??? :flipout::flipout:

Λήψη με το κινητό είναι η φωτό ???

Αυτό είναι σώμα καλοριφέρ Μιχάλη !!!!!
Ψευτοκατασκευούλα ο Τιτανικός ??? :flipout::flipout:

Λήψη με το κινητό είναι η φωτό ???

χεχε..ναι Νικο, ειναι σωμα καλοριφερ το οποιο δουλευει με ζεστο νερο 24/7 που προερχεται απο το εργοστασιο ζεστου νερου της περιοχης το οποιο αχνοφαινεται απο το παραθυρο μου...διπλα ειναι και ρουφαω το πιο ζεστο νερακι:)
Ολο το χειμωνα πρεπει να εχω καποιο παραθυρο λιγο ανοιχτο γιατι η ζεστη καποιες φορες ειναι αφορητη!! Το ιδιο εργοστασιο τροφοδοτει με ζεστο νερο και το μπανιο/κουζινα, δεν υπαρχουν θερμοσιφωνες στα παλια κτιρια (blocks).
Καποια μεγαλα blocks εχουν τους δικους τους λεβητες για θερμανση και ζεστο νερο.

Τα κοινοχρηστα πανε αναλογα ποσα ατομα μενουν στο διαμερισμα. Τον χειμωνα περυσι το μεγαλυτερο ποσο που πληρωσα (καλοριφερ/ζεστο νερο/γκαζι κουζινας/καθαριοτητα/αλλα κοινοχρηστα) ηταν 45-50 ευρω.
Το καλοκαιρι/φθινοπωρο/ανοιξη πεφτει στα 30-35 ευρω για 60τμ. διαμερισμα. Ο λογαριασμος του ρευματος ερχεται ξεχωριστα αλλα δεν ξεπερνα 10-15 ευρω το μηνα, ιδιως οταν χρησιμοποιω κλιματιστικο το καλοκαιρι.

Αυτες οι τιμες ειναι με μια μεγαλη ανατιμηση που εγινε στις τιμες του αεριου πριν λιγα χρονια. Πριν το 2010 τα κοινοχρηστα ηταν σχεδον τα μισα.
Αυτα τα εγκυκλοπεδικα για τη Ρουμανια :))

-Τιτανικος μινι το επομενο εργακι. Σωστα ειδε το εμπειρο ματι σου!! Η φωτο ειναι με την Panasonic LX7. Ηταν λιγο κοντρα ο ηλιος αλλα βγηκε καθαρη νομιζω.

Proxxon μαστορας!!!!!!!!!!!
Ωραιο εργαστηριο και ωραιο παραθυρο με θεα Μιχαλη!!!
Κανενας μαστροσκιουρος ερχεται να επιβλεπει?

Εχει και συνεχεια το εργαστηριο...πανω στο συνθετο του σαλονιου!! Επισης υπαρχει και αλλος παγκος στη αλλη γωνια που δεν φαινεται, που φιλοξενει την πριονοκορδελα...:)))
Aν δεις στα αριστερα ειναι και το τορνακι σου!! Κατω απο το Χριστουγεννιατικο δεντρακι ειναι καποια proxxon και αναλωσιμα, και δεξια οι προμηθιες για τον χειμωνα, απο ξυλο balsa.

Μαστροσκιουρους δεν βλεπω τοσο συχνα στα δεντρα απ´εξω μιας και φωλιαζουν ανετα σε ενα μεγαλο παρκο εδω διπλα. Οσο για τη θεα, αυτο που φαινεται ειναι εργοστασιο νερου. Ευτυχως ειναι χαμηλο και μπαινει φως στο δωματιο :)

23611423785_77e054c8bf_b.jpg

Eυτυχως που ο ιδιοκτητης μενει μακρυα και του καταθετω το ενοικο, δεν ερχεται να τσεκαρει :)))

Μπράβο Μιχάλη, ταίριαξες και χρωματικά το στόλισμα του δέντρου με τα Proxxon!

Μιχαλη η Proxxon δε βγαζει καπνο; :-))

Eπειδη εχω πολυ περισσοτερα εργαλεια μπλε bosch απο Proxxon, προτιμησα το DRUM :))

Μπράβο Μιχάλη, ταίριαξες και χρωματικά το στόλισμα του δέντρου με τα Proxxon!

Nικο χαιρομαι ιδιαιτερα που παρατηρησες αυτη την λεπτομερια!
Τι καλυτερο συμπληρωμα γυρω απο ενα Χριστουγεννιατικο δεντρακι, απο λιγα πρασινα και οικολογικα εργαλειακια proxxon :))

Μπράβο φίλε Μιχάλη,χαίρομαι τό μεράκι σου όλα έν τάξη,καί μέσα στό κλίμα τών εορτών.

Πολυ ωραια! Σου ευχομαι ομως καποια στιγμη να καταφερεις να φτιαξεις ενα χωρο εργαστηριου που θα εχεις ολα τα εργαλεια σου, αποθηκευμενα αλλα και παραλληλα εκτεθειμενα σε κοινη θεα. Να τα βλεπεις και να τα χαιρεσαι, και οποιος αλλος φυσικα βρισκεται εκει. Καλα τα βαλιτσακια αλλα τα εργαλεια ποιο καλα να τα βλεπεις στα ραφια, ντουλαπια κλπ.

Πολυ ωραια! Σου ευχομαι ομως καποια στιγμη να καταφερεις να φτιαξεις ενα χωρο εργαστηριου που θα εχεις ολα τα εργαλεια σου, αποθηκευμενα αλλα και παραλληλα εκτεθειμενα σε κοινη θεα. Να τα βλεπεις και να τα χαιρεσαι, και οποιος αλλος φυσικα βρισκεται εκει. Καλα τα βαλιτσακια αλλα τα εργαλεια ποιο καλα να τα βλεπεις στα ραφια, ντουλαπια κλπ.

Δυστυχως στο δυαρακι που μενω ειναι δυσκολο. Ομως τα εργαλεια τα χαιρομαι ακομα και στις βαλιτσες που τα εχω :))
Βεβαια το να βλεπεις τα εργαλεια 'στολισμενα' καταλληλα και σε κοινη θεα οπως λες, ειναι μεγαλη χαρα.

Οπως λεει ο Κυριακος, στην Αθηνα βρισκεται το καλο και το πολυ πραμα, κατανεμημενο σε 3 εργαστηρια -το ενα του πατερα μου αλλα το ιδιο κανει.. :))

Μιχαλη ενα θα σου πω:Εισαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ!Τα σεβη μου!

χαχα, Νικο ευχαριστω, μαζευω εργαλεια τωρα που υπαρχει η δυνατοτητα για να τα εχω σε δυσκολες μερες, που μακαρι να μην ερθουν!!