Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Χρόνια Πολλά με υγεία και πολλές κατασκευές σε όλους τους εορτάζοντες και ειδικότερα στον ΚΤΜ

Ευχαριστω πολύ και απο εδω. Να ειστε ολοι καλα, να χαιρεστε τις οικογενειες σας και καλα μαστορεματα! ;-)

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Χρόνια Πολλά με υγεία και πολλές κατασκευές σε όλους τους εορτάζοντες και ειδικότερα στον ΚΤΜ

Ευχαριστώ πολύ Μάκη, έστω και λίγο αργοπορημένα 'να σαι καλά και εσύ ότι επιθυμείς. Υγεία πάνω από όλα.:ernaehrung004:

τώρα που κάνει τις πρώτες ζέστες και ιδρώνεις είναι χειρότερα. το αεράκι είναι ακόμα δροσερό και με το παραμικρό την αρπάζεις.
εγώ στα χωράφια που πάω και κάνω δουλειά γίνομαι λούτσα και πάντα έχω μια αλλαξιά κοντά

να σου πω φίλε. την Τετάρτη το απόγευμα ήμουν στο χωράφι και έφτιαχνα τα δίχτυα του ποτίσματος. είχα γίνει μούσκεμα και με το που τελείωσα άρχισε και ψιχάλιζε. μέχρι να μαζέψω τα εργαλεία έπιασε μπόρα και έγινα μούσκεμα. μπήκα στο αμάξι, άλλαξα και έριξα και μια πετσέτα στην πλάτη για καλό και για κακό. ευτυχώς όλα καλά. αν ήξερες πόσες φορές την έχω πατήσει έτσι...
πρόσεχε Κυριάκο, την πατάς από κει που δεν το περιμένεις.

Περαστικά Κυριάκο,όντως είναι περίεργη εποχή η Ανοιξη καί τό Φθινόπωρο,δέν ξέρεις τί να φορέσεις.

τώρα που κάνει τις πρώτες ζέστες και ιδρώνεις είναι χειρότερα. το αεράκι είναι ακόμα δροσερό και με το παραμικρό την αρπάζεις.
εγώ στα χωράφια που πάω και κάνω δουλειά γίνομαι λούτσα και πάντα έχω μια αλλαξιά κοντά

Γειά σου Γιώργο Αγρότη συνγέροντα καί συνάδελφε μέ τίς αλλαξιές σου. :grinning-smiley-043
Εγω όταν γίνομαι παπί από ιδρώτα βγάζω τό Τ-shirt καί τό απλώνω επάνω σέ τριανταφυλλιές προσεκτικά μήν σκιστεί από τά αγκάθια,καί σέ χρόνο ρεκόρ στόν ήλιο είναι στεγνό και παράλληλα παίρνει καί φυσική μυρωδιά τριαντάφυλλου,καί σπάει τήν κακοσμία :flipout: :ernaehrung004:

Last edited:
Δημητρη, μεχρι να στεγνωσει το φανελακι, το γυμνο γεροντικο κουφαρι ειναι ευαλωτο στα στοιχεια της φυσης :))

Δημητρη, μεχρι να στεγνωσει το φανελακι, το γυμνο γεροντικο κουφαρι ειναι ευαλωτο στα στοιχεια της φυσης :))

Αμα δουλεύεις στόν ήλιο Μιχάλη τέτοια εποχή και μετέπειτα καί γίνεται μούσκεμα τό T-shirt,τό "γεροντικό κουφάρι" (πού τά βρίσκεις χάχάχά) δέν καταλαβαίνει τίποτα καί ξεσκέπαστο,αλλά μήν κάτσεις σέ σκιά γιατί εκεί θά τήν πατήσεις,νά συνεχίσεις τήν δουλειά στόν ήλιο.