Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Είναι λίγο γελοιει εκεί στην Dewalt με την επέκταση εγγύησης ή κάτι δεν κατάλαβα καλά; να τυπωσω την δήλωση του προϊόντος και να την πάω στον έμπορο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία;;;;

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Είναι λίγο γελοιει εκεί στην Dewalt με την επέκταση εγγύησης ή κάτι δεν κατάλαβα καλά; να τυπωσω την δήλωση του προϊόντος και να την πάω στον έμπορο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία;;;;

αρκεί μέσα σε 4 εβδομάδες να το δηλώσεις για να έχεις την επέκταση της εγγύησης.
το δηλώνεις και κατεβάζεις το pdf να το έχεις....αν χρειαστείς την εγγύηση πρέπει να τυπώσεις την επέκταση και μαζί με την απόδειξη αγοράς και την ταυτότητά σου να πας σε εξουσιοδοτημένο σέρβις να αφήσεις το εργαλείο για επισκευή.

Επειδή το έκανα πρόσφατα για το παγκοπρίονο.
Το πιστοποιητικό και την απόδειξη την πάς όταν χρειαστείς επισκευή.
Στο πιστοποιητικό λέει πάνω τα 3 χρόνια και πότε λήγουν.

Καλύτερα κάνε μια ερώτηση στο κατάστημα

Μέχρι εδώ έφτασα. Κωδικό ημερομηνίας δεν βρήκα πουθενά.
144f98ae3946880355196f5f7cd2ca52.jpg

δεν έχεις βάλει σωστά τα στοιχεία. Πρέπει στην κατάσταση εγγύησης να βγάλει πράσινο χρώμα.

Μέχρι εδώ έφτασα. Κωδικό ημερομηνίας δεν βρήκα πουθενά.
144f98ae3946880355196f5f7cd2ca52.jpg

Mήπως άργησες κατά μιά μέρα να δηλώσεις τό εργαλείο ? βλέπω ημερομηνία αγοράς 12 Μαίου και σήμερα έχουμε 13 Ιουνίου

Λογικά αυτό θα είναι ευχαριστώ.

Καλημέρα στην παρέα από τον Πειραιά πλέον!!!!!
Στην Χίο ευτυχώς όλα καλά.
Πάντως ήταν πολύ έντονος σεισμός και στην Χίο.

Καλως τον!
Τωρα με τους σεισμους σκεφτομουν οτι μαζι με καποια εγγραφα και πολυτιμα αντικειμενα, πρεπει να εχουμε ετοιμο και ενα toolbox με καποια πολυτιμα εργαλεια μας να τα παρουμε μαζι μας :))