Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Εχει καιρο που πηγες φανταρος ε; :p

1987 -1989 άργησα λίγο να πάω λόγω σπουδών στα Τ.Ε.Ι.
23 μήνες Αεροπορία (Τρίπολη 1 μήνα κ 22 μήνες Άραξος - Διασπορά).

Είδαμε και αυτούς που πήγαν φαντάροι τι μυαλό έβαλαν.
Βασικά έβγαλαν!!! :p

Αν έχεις πολύ τότε ίσως χρειαστεί να βγάλεις λίγο.

Αν έχεις πολύ τότε ίσως χρειαστεί να βγάλεις λίγο.
Λιγο;
Οι κανονες του φανταρικου.
1 "Φιδιαζεις" οποτε και οπου μπορεις.
2 Παντα οι ανωτεροι να νομιζουν οτι εχεις δουλεια(που σε εστειλε καποιος ανωτερος απο αυτους) και οτι δεν καθεσαι
3 Σε σκοπιες, αγγαριες, χωσίματα , ποτε δεν κανεις το καλο παιδι.
4 Ο διοικητης σου να μαθει το ονομα σου μονο την ημερα της απολυσης σου.
5 Μην διστασεις να χωσεις αλλον φανταρο στην θεση σου. Αυτος δεν θα διστασει.

Εχει και αλλα που θυμαμαι που εκανα και το μετανιωσα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

1987 -1989 άργησα λίγο να πάω λόγω σπουδών στα Τ.Ε.Ι.
23 μήνες Αεροπορία (Τρίπολη 1 μήνα κ 22 μήνες Άραξος - Διασπορά).

Γειά σου "σειρά" καί στήν αεροπορία ίδια σειρά είμαστε 23 μήνες καί εγώ Αεροπορία Ε 87 ΕΣΣΟ Αεροπορία 124 ΠΒΕ Τρίπολη 40 μέρες δεύτερη μοίρα θυμάμαι Ταξίαρχος Καρδάσης δοικητής.Θυμάσαι πού πηγαίναμε ποδαρόδρομο στό πεδίο βολής, η καραβάνα πήγαινε σύννεφο στήν Τρίπολη - 113 ΠΜ Σέδες - 114 ΠΜ Τανάγρα.Ειδικότητα Μηχανικός τηλεπικοινωνιών αεροσκαφών.
1987-1989 αλλάξαμε 3 χρονιές.

Last edited:
Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Τι να πω και εγώ που την ημέρα που ορκιζόμουν στην Τρίπολη ....ξεκίνησε ο πόλεμος ...1974. !!!! Έζησα και έναν πόλεμο στην πρώτη γραμμή !!!:rifle::fahne90:

Απάντηση: Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Τι να πω και εγώ που την ημέρα που ορκιζόμουν στην Τρίπολη ....ξεκίνησε ο πόλεμος ...1974. !!!! Έζησα και έναν πόλεμο στην πρώτη γραμμή !!!:rifle::fahne90:

Μπαρουτοκαπνισμένο φίλο έχω τελικά!

Re: Μάστορες τα φώτα σας!!

Είχαμε καλό δόντι εεεε??? Μια θητεία στην διασπορά στον Άραξο !!!!!

Λιγο;
Οι κανονες του φανταρικου.
1 "Φιδιαζεις" οποτε και οπου μπορεις.
2 Παντα οι ανωτεροι να νομιζουν οτι εχεις δουλεια(που σε εστειλε καποιος ανωτερος απο αυτους) και οτι δεν καθεσαι
3 Σε σκοπιες, αγγαριες, χωσίματα , ποτε δεν κανεις το καλο παιδι.
4 Ο διοικητης σου να μαθει το ονομα σου μονο την ημερα της απολυσης σου.
5 Μην διστασεις να χωσεις αλλον φανταρο στην θεση σου. Αυτος δεν θα διστασει.

Εχει και αλλα που θυμαμαι που εκανα και το μετανιωσα.

Αυτα επρεπε να τα ξερω οταν ημουν φανταρος,,,τοσα και τοσα φυλλαδια εβγαζαν, αυτα επρεπε να γραφουν!

Απάντηση: Μάστορες τα φώτα σας!!

Εγω τα λεω αυτα γιατι τα περισσοτερα ΔΕΝ τα εκανα και την πατησα. Μαλιστα σαν καλο παιδι ειπα μια φορα να παω αγγαρεια στην λεσχη αξιωματικων για να παρει αδεια ο αλλος φανταρος της μοναδας εκει και αντι για 1 εβδομαδα σκοπια και λατζα , μου την "επαιξε" ασχημα ο φανταρος και εμεινα στην λεσχη 1.5 μηνα με 5 μεσα 1 εξω και εφτασα μεχρι να μαγειρευω και ο αλλος εμεινε στην μοναδα και τον πηγαινε 2 εξω 1 μεσα και τα ΣΚ στα μπιτσομπαρα της Αλεξανδρουπολης...
Βεβαια την επομενη φορα που με "εχωσε" παλιος να παω φυλακιο και εμεινα 1 μηνα αντι για 1 εβδομαδα, στην μοναδα ειχαν "εμπλοκη" , δεν εβγαινε κανενας. Σκοπιες αγγαρειες . Πηγαν και σε "πλωτα" . Κοπηκαν οι αδειες και εγω γυρνουσα στο φυλακιο με την βερμουδα και παραλιγο να μαθω ρωσικα απο τα παλικάρια του πυροβολικου. "Μπλιετ"!

Αλλα το λεω ξανα. Εναι πολυ καλο να μην σε ξερει κανενας. Οι καραβαναδες δεν νιωθουν. Εναν ονομα να ξερουν, αυτο θα λενε συνεχεια.

Δημητρη εγω θα του ειχα καψει το αμαξι!!!!

Θα βρεθουμε σημερα??????????

???????????

Δέν κατάλαβα Κυριάκο τήν πρώτη παράγραφο πού αναφέρεσαι,και τί παίζει συνάντηση σήμερα ?