Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Περαστικά Γιάννη.

Δυστυχώς αυτός είναι ο λόγος που δεν προβαίνω στην αγορά του συγκεκριμένου μηχανήματος. Αν και ερασιτέχνης που σημαίνει ότι θα το δουλεύω λίγο, δεν το εμπιστεύομαι καθόλου καθώς δεν έχει σχεδόν καμία ασφάλεια για τον χρήστη.
Αν αυτό το σύστημα που έβγαλε η Bosch εφαρμοστεί ευρεία τότε θα το σκεφτώ...

Γιάννη περαστικά φίλε! Καλή ανάρρωση εύχομαι και να είναι το τελευταίο!!!!
Εύχομαι να μην σε αποθαρρύνει αυτό το συμβάν αλλά να συνεχίσεις με μεγαλύτερη προσοχή όπως όλοι πρέπει να κάνουμε!!!!!
Περαστικά φίλε και προς όλους μας ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ!!!!!!!!

Ανατρίχιασα Γιάννη ...πρόσεχε με τα διαολομηχανήματα τελικά κάτι ξέρουν οι παλεομαραγκοί που βλέπω μερικές φορές στα βιντεάκια που δουλεύουν με χειροπρίονα,χειροτρύπανα και ροκάνια.
Περαστικά το συντομότερο Γιάννη.

Εφορευτική σήμερα...
647e319a0ce4b6a1e6d36715061513f8.jpg

Σε τσιμπήσανε ; ή σου είχε έρθει ειδοποίηση;

Εγω περιμενω fat man! Kαλη σας μερα και μακαρι να νικησουμε.

Περαστικα Γιαννο ! ..εμ το κακο δεν αργει να γινει.. ολοι μας νομιζουμε οτι συμβαινουν διαφορα στον καθενα εκτος απο μας.. τα ματια μας 1014 παιδια !

καλα που το γλιτωσες ρε φιλε.. καλη αναρωση.

Τέτοια εποχή πέρυσι την πάτησα και εγώ με τον γωνιακό τροχό. Είχα βγάλει τον προφυλακτήρα και έτριβα τα κάγκελα από τη σκουριά. Η κούραση μετά από λίγη ώρα με έκανε να μην ελέγχω σωστά τα χέρια μου. Το χειρότερο είναι ότι ενώ το νοιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά ... επιμένεις να συνεχίζεις. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 14 λοιπόν. Εγώ ευτυχώς ήμουν τυχερός και γλύτωσα τον αριστερό δείκτη με μπόλικα ράμματα.
Εύχομαι σιδερένιος Γιάννη.

Τέτοια εποχή πέρυσι την πάτησα και εγώ με τον γωνιακό τροχό. Είχα βγάλει τον προφυλακτήρα και έτριβα τα κάγκελα από τη σκουριά. Η κούραση μετά από λίγη ώρα με έκανε να μην ελέγχω σωστά τα χέρια μου. Το χειρότερο είναι ότι ενώ το νοιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά ... επιμένεις να συνεχίζεις. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 14 λοιπόν. Εγώ ευτυχώς ήμουν τυχερός και γλύτωσα τον αριστερό δείκτη με μπόλικα ράμματα.
Εύχομαι σιδερένιος Γιάννη.

Μόνο όταν βάζεις φτερωτό δίσκο (με γυαλόχαρτο) και συρματόβουρτσα (ποτήρι) ή βάση για γυαλόχαρτα πρέπει να βγαίνει ο προφυλακτήρας...

Όντως λόγω των κραδασμών τα χέρια δεν αποκρίνονται σωστά.

Που είσαι ρε Κυριάκο? Ακόμα διακοπευεις?

Περαστικά στον Γιάννη!

Μόλις γύρισα και εγώ Αθήνα. Με το πού πέρασα τον Ισθμό, το "σφίξιμο" στο στο στομάχι επανηρθε. Παλιοκατασταση.

Καλή βδομάδα σε όλους (αν και με μια σχεδόν μέρα, καθυστέρηση...)

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Όχι μόνο δύσκολη, με βάση τα γνωστά δεδομένα, αλλά, επιπλέον, και με τη χθεσινή στάση αφενός της ΕΚΤ αφετέρου μερικών από την ΕΕ.

Ας διατηρήσουμε την ελπίδα για μια σωστή απόφαση της Συνόδου Κορυφής.

Ντομάτες, πατάτες και αλεύρι έχουμε!
Και μπόλικα τσίπουρα!