Tο Καφενείο των Μαστόρων.

-Μήτσε ...καλά τα λες ... και δύο συντάξεις δεν φτάνουν αφού την μία την τρώνε οι τράπεζες με τα ισόβια δάνεια. Προκάλεσε δεν υπάρχει πρόβλημα ...εμείς στους δρόμους έτσι μεγαλώσαμε κοροϊδεύοντας τους φίλους και γίναμε μια χαρά.
Parkside είναι το όνομα της ποιότητας ρε. :grinning-smiley-043:flipout::flipout:-bye-

Καλημέρα στην παρέα! Η δικιά μου δεν ξεκινησε καλά, μιας και με τρακάρανε πηγαίνοντας για δουλειά. Ευτυχώς δεν έπαθε κανείς τίποτα, απλώς με χτύπησε πάνω στον τροχό με αποτέλεσμα ασαφές πολύ τιμόνι και μια ελαφριά κλίση προς τα μέσα. Λαμαρίνες να 'ναι και όλα φτιάχνουν. Μόνο ταλαιπωρία και "σπάσιμο" γιατί ήμουν απλώς στο φανάρι σταματημένος και δεν έφταιγα.

Καλησπέρα σε όλους. Έχασα ένα φίλο την προηγούμενη βδομάδα από μηχανή δυστυχως, με τον οποίο λιγες μερες πριν είχαμε κανονίσει για καφε, μπλέξαμε και οι δύο με τη δουλεια και ακυρώθηκε. Επειδή δεν έχω σκοπό να μετανιώσω ξανά για πράγματα που δεν έκανα, αποφάσισα να επιστρέψω στο φόρουμ που γνώρισα φίλους είτε από κοντά είτε μέσω μηνυμάτων. Διαφωνίες υπηρχαν και θα υπαρχουν όπως και παρεξηγήσεις. Ας κρατάμε τα θετικά από αυτές κι ας ληγουν χωρις περαιτερω συνεχεια

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλησπέρα σε όλους. Έχασα ένα φίλο την προηγούμενη βδομάδα από μηχανή δυστυχως, με τον οποίο λιγες μερες πριν είχαμε κανονίσει για καφε, μπλέξαμε και οι δύο με τη δουλεια και ακυρώθηκε. Επειδή δεν έχω σκοπό να μετανιώσω ξανά για πράγματα που δεν έκανα, αποφάσισα να επιστρέψω στο φόρουμ που γνώρισα φίλους είτε από κοντά είτε μέσω μηνυμάτων. Διαφωνίες υπηρχαν και θα υπαρχουν όπως και παρεξηγήσεις. Ας κρατάμε τα θετικά από αυτές κι ας ληγουν χωρις περαιτερω συνεχεια

Συμβαινουν δυστυχος και αυτα στη ζωη μας, ζωη ειναι ομως και κυλαει.
Λοιπον, εχω πει το ιδιο και γω, προσπαθω να το τηρω, οποτε καλως ηρθες μετα απο καιρο.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κώστα ....καλούς απογόνους στα γομάρια ...."κρίμα το μπόι τους" που λένε !!!!

Αχιλλέα .... λυπητερό ... νέο παιδί ... Καλά κάνεις και επιστρέφεις ... επαγγελματικές συμβουλές πάντα χρειαζόμαστε.-bye-

Last edited:
Το μεσημέρι κατάφερα κ στρίμωξα το γυμνό μεγάλο δάχτυλο του ποδιού κάτω από την εξώπορτα κ ανοίγοντας την .....σήκωσα το νύχι.
Αουτς αυτό πόνεσε !

Πριν λίγο γύρισα από το ΠΠΝ του Ριου όπου μετά από επέμβαση 30 λεπτών "....έγινε πλήρης αφαίρεση όνυχος ΔΕ μεγάλου δακτύλου συνεπεία τραύματος κ προηγηθείσης μερικής αποκόλλησης αυτού".

Στα πίτς ο παππούς για αρκετές ημέρες. Όσα δεν τα φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η ώρα.

Το μεσημέρι κατάφερα κ στρίμωξα το γυμνό μεγάλο δάχτυλο του ποδιού κάτω από την εξώπορτα κ ανοίγοντας την .....σήκωσα το νύχι.
Αουτς αυτό πόνεσε !

Πριν λίγο γύρισα από το ΠΠΝ του Ριου όπου μετά από επέμβαση 30 λεπτών "....έγινε πλήρης αφαίρεση όνυχος ΔΕ μεγάλου δακτύλου συνεπεία τραύματος κ προηγηθείσης μερικής αποκόλλησης αυτού".

Στα πίτς ο παππούς για αρκετές ημέρες. Όσα δεν τα φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η ώρα.

Ιιιιιιιιιι, περαστικα κ γρηγορα!

Γείτονα Αχιλλέα δέν υπάρχουν λόγια όταν φεύγουν άδικα νέα παιδιά,νά ζήσεις νά τόν θυμάσαι τόν φίλο σου
Καλώς ήλθες καί πάλι στήν παρέα,καί αυτήν τήν φορά κρέμασε βαρίδια σάν τά αερόστατα :ernaehrung004:

Αουτς αυτό πόνεσε !

Πώ πώ τί τράβηξες ότι χειρότερο σέ καταλαβαίνω.Πρός τά έξω ανοίγει η πόρτα καί στό μάγκωσε ?
Ταχεία καί καλή ανάρρωση εύχομαι Κωστή,καί γρήγορα στίς επάλξεις,αυτή τήν τελευταία παράγραφο πού έγραψες τό προσυπογράφω.
Δέν γνωρίζω άν μαστόρευες μέ σαγιονάρες,εγώ πάντος καί 40 c νά έχει θερμοκρασία,τό μαστόρερμα γίνεται μέ κάλτσα καί παπούτσια,ποτέ δέν πάω στό εργαστήριο μέ σαγιονάρες.
Τώρα αυτά είναι νά έχουμε νά λέμε βέβαια,άν είναι νά γίνει η στραβή,καί χίλιες προφυλάξεις νά πάρεις θά γίνει,απλά στατιστικά θά είναι μειωμένες οι πιθανότητες,νόμος τού Μέρφυ.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Γείτονα Αχιλλέα δέν υπάρχουν λόγια όταν φεύγουν άδικα νέα παιδιά,νά ζήσεις νά τόν θυμάσαι τόν φίλο σου
Καλώς ήλθες καί πάλι στήν παρέα,καί αυτήν τήν φορά κρέμασε βαρίδια σάν τά αερόστατα :ernaehrung004:

Πώ πώ τί τράβηξες ότι χειρότερο σέ καταλαβαίνω.Πρός τά έξω ανοίγει η πόρτα καί στό μάγκωσε ?
Ταχεία καί καλή ανάρρωση Κωστή,καί γρήγορα στίς επάλξεις,αυτό τό τελευταίο τό προσυπογράφω.
Δέν γνωρίζω άν μαστόρευες μέ σαγιονάρες,εγώ πάντος καί 40 c νά έχει,τό μαστόρερμα γίνεται μέ κάλτσα καί παπούτσια,ποτέ δέν πάω στό εργαστήριο μέ σαγιονάρες.
Τώρα αυτά είναι νά έχουμε νά λέμε βέβαια,άν είναι νά γίνει η στραβή,καί χίλιες προφυλάξεις νά πάρεις θά γίνει,απλά στατιστικά θά είναι μειωμένες οι πιθανότητες,νόμος τού Μέρφυ.

Δεν μαστόρευα.
Μέσα στο σπίτι ήμουν κ ετοιμαζόμουν για να πάω για δουλειά, χτύπησε το κουδούνι κ πήγα να ανοίξω.
Η εξώπορτα ανοίγει προς τα μέσα κ για χιλιοστά μου το άρπαξε!

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δεν μαστόρευα.
Μέσα στο σπίτι ήμουν κ ετοιμαζόμουν για να πάω για δουλειά, χτύπησε το κουδούνι κ πήγα να ανοίξω.
Η εξώπορτα ανοίγει προς τα μέσα κ για χιλιοστά μου το άρπαξε!

Κατάλαβα κακιά στιγμή,υπομονή,όχι νεύρα (γιατί θά σού χτυπάει σφυριές στό σημείο),ηρεμία,καί θέλει τόν χρόνο του -bye-

Αχιλλέα, καλώς επανήλθες, έλειψε η παρουσία σου από το φόρουμ αυτόν τον καιρό.

Συνονόματε, περαστικά και υπομονή. Για αυτό το λόγο δεν τις χωνεύω καθόλου τις σαγιονάρες, αλλά το καλοκαίρι δεν γίνεται αλλιώς ρε γμτ... Δοκίμασα και αυτά τα γελοία τα crocs αλλά δεν... Σήμερα πάντως κι εγώ έριξα μια καλή κλωτσιά σε πέτρα στην παραλία, αλλά τη γλύτωσα με μερικά μπινελικια.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καφεδάκι με λουκουμάδες στην υπέροχη Σίφνο!
Με Special αφιερωση στον Κώστα για τα "περαστικά" και στον Αχιλλέα για την επιστροφή!

Attachments

• IMG_6195.jpg
    IMG_6195.jpg
    112.5 KB · Views: 102
Σας ευχαριστώ.

Ξυπόλητος εντελώς ήμουν κ έχω ανοίξει την πόρτα αυτή χιλιάδες φορές.
Όσο παιρνάει η ώρα μου δίνει κ καταλαβαίνω.

κ. Μπάμπη τώρα παίζεις με τον πόνο μου κυριολεκτικά!