Καλησπέρα σε όλους. Έχασα ένα φίλο την προηγούμενη βδομάδα από μηχανή δυστυχως, με τον οποίο λιγες μερες πριν είχαμε κανονίσει για καφε, μπλέξαμε και οι δύο με τη δουλεια και ακυρώθηκε. Επειδή δεν έχω σκοπό να μετανιώσω ξανά για πράγματα που δεν έκανα, αποφάσισα να επιστρέψω στο φόρουμ που γνώρισα φίλους είτε από κοντά είτε μέσω μηνυμάτων. Διαφωνίες υπηρχαν και θα υπαρχουν όπως και παρεξηγήσεις. Ας κρατάμε τα θετικά από αυτές κι ας ληγουν χωρις περαιτερω συνεχεια
Το μεσημέρι κατάφερα κ στρίμωξα το γυμνό μεγάλο δάχτυλο του ποδιού κάτω από την εξώπορτα κ ανοίγοντας την .....σήκωσα το νύχι.
Αουτς αυτό πόνεσε !
Πριν λίγο γύρισα από το ΠΠΝ του Ριου όπου μετά από επέμβαση 30 λεπτών "....έγινε πλήρης αφαίρεση όνυχος ΔΕ μεγάλου δακτύλου συνεπεία τραύματος κ προηγηθείσης μερικής αποκόλλησης αυτού".
Στα πίτς ο παππούς για αρκετές ημέρες. Όσα δεν τα φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η ώρα.
Καλησπέρα σε όλους. Έχασα ένα φίλο την προηγούμενη βδομάδα από μηχανή δυστυχως, με τον οποίο λιγες μερες πριν είχαμε κανονίσει για καφε, μπλέξαμε και οι δύο με τη δουλεια και ακυρώθηκε. Επειδή δεν έχω σκοπό να μετανιώσω ξανά για πράγματα που δεν έκανα, αποφάσισα να επιστρέψω στο φόρουμ που γνώρισα φίλους είτε από κοντά είτε μέσω μηνυμάτων. Διαφωνίες υπηρχαν και θα υπαρχουν όπως και παρεξηγήσεις. Ας κρατάμε τα θετικά από αυτές κι ας ληγουν χωρις περαιτερω συνεχεια
Το μεσημέρι κατάφερα κ στρίμωξα το γυμνό μεγάλο δάχτυλο του ποδιού κάτω από την εξώπορτα κ ανοίγοντας την .....σήκωσα το νύχι.
Αουτς αυτό πόνεσε !
Πριν λίγο γύρισα από το ΠΠΝ του Ριου όπου μετά από επέμβαση 30 λεπτών "....έγινε πλήρης αφαίρεση όνυχος ΔΕ μεγάλου δακτύλου συνεπεία τραύματος κ προηγηθείσης μερικής αποκόλλησης αυτού".
Στα πίτς ο παππούς για αρκετές ημέρες. Όσα δεν τα φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η ώρα.
Γείτονα Αχιλλέα δέν υπάρχουν λόγια όταν φεύγουν άδικα νέα παιδιά,νά ζήσεις νά τόν θυμάσαι τόν φίλο σου
Καλώς ήλθες καί πάλι στήν παρέα,καί αυτήν τήν φορά κρέμασε βαρίδια σάν τά αερόστατα :ernaehrung004:
Πώ πώ τί τράβηξες ότι χειρότερο σέ καταλαβαίνω.Πρός τά έξω ανοίγει η πόρτα καί στό μάγκωσε ?
Ταχεία καί καλή ανάρρωση Κωστή,καί γρήγορα στίς επάλξεις,αυτό τό τελευταίο τό προσυπογράφω.
Δέν γνωρίζω άν μαστόρευες μέ σαγιονάρες,εγώ πάντος καί 40 c νά έχει,τό μαστόρερμα γίνεται μέ κάλτσα καί παπούτσια,ποτέ δέν πάω στό εργαστήριο μέ σαγιονάρες.
Τώρα αυτά είναι νά έχουμε νά λέμε βέβαια,άν είναι νά γίνει η στραβή,καί χίλιες προφυλάξεις νά πάρεις θά γίνει,απλά στατιστικά θά είναι μειωμένες οι πιθανότητες,νόμος τού Μέρφυ.
Δεν μαστόρευα.
Μέσα στο σπίτι ήμουν κ ετοιμαζόμουν για να πάω για δουλειά, χτύπησε το κουδούνι κ πήγα να ανοίξω.
Η εξώπορτα ανοίγει προς τα μέσα κ για χιλιοστά μου το άρπαξε!
Προσπαθώ να σε κάνω να ξεχαστείς με όμορφες εικόνες.
Μαλλον δεν βοηθάει όμως...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.