Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Μην το χαλάσεις!!!
Φτιάξε του ένα ανακλεινομενο πορτάκι και αναδιοργανωσε το εσωτερικό και θα έχεις μια πρώτης τάξης εργαλειοθηκη!!!!

+1 μην το χαλασεις , προσωπικα θα το κρατούσα και σαν διακοσμητικό για αλλα κρασιά !

Ήταν κανείς σήμερα το απόγευμα κατά τις 5.30 στο Praktiker Μεταμόρφωσης/Ν.Ιωνίας, κοντά σον Ντετσικα, εκτός από τον asotosios?

Σκεφτηκα πραγματικα να το κρατησω και να το κανω κλειδοθηκη. Εχω φτιαξει μια πολυ βολικη με τζαμακι στην Αθηνα.
Για εργαλειοθηκη δεν βολευει, ειναι μικρη. Μετα σκεφτηκα να του κανω επιπλεον ξυλινα χωρισματα για να βαζω αναλωσιμα (ταμπακιερα), αλλα εχω 3-4 εδω που ειμαι.

Θα μπορουσε να γινει ενα ωραιο κουτι φαρμακειου, με ενα μονοφυλλο η διφυλλο πορτακι. Αλλα δεν εχω ουτε ασπιρινη σπιτι :)))

Αρα η παει για ανακυκλωση η οπως ειπε ο Ηλιας να κρατηθει για την ιδια χρηση που φτιαχτηκε, να φιλοξενει αλλα κρασακια!

Μηχαλιό ενα λαδάκι τικ να τονίσει και κρατα το έτσι !

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Μπράβο ρε Νεκταρίνι.... Ωραίος. :a0210:
Και στη πλάτη μια χαρά είναι η Facom...

Nεκταριε σου λειπει μια λιμα, μια σπατουλιτσα και ενα μινι φλογιστρο βουτανιου :))

H τσαντα ειναι κορυφαια!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μηχαλιό ενα λαδάκι τικ να τονίσει και κρατα το έτσι !

Mου το χαλασατε το σχεδιο να το μετατρεψω σε πρωτη υλη... Τωρα το λυπαμαι να το χαλασω :)))

Θα το κρατησω ως εχει, θα το λουστραρω και θα δω σε τι θα το χρησιμοποιησω!

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Μιχαλη εχω απο αυτα που λες, αλλα δεν ειναι πρωτης γραμμης!
Καλη ειναι η κνιπεχ, δεν την εχω παραπονεμενη.
Μπαμπη την περιμενα λιγο ποιο βαρια τη τσαντα αλλα εχει το ιδανικο βαρος. Βαζω και ενα-fixtainers με λιγο ζορι μεσα.
Τα ποιο παλια ειναιντα δυο μεγαλα κατσαβιδια του lidl που τα πηρα την χρονια που ανοιξε το πρωτο καταστημα lidl στη Καβαλα.
ΥΣ. Τωρα που τα ειδα ξανα, μαζι με τη τσαντα αυτα που περιεχει αγγιζουν τα 500 ! Πολυ αργοτερα πηρα τα δυο unior και το benning. Τα υπολοιπα ειναι σχετικα νεες προσθηκες, που αντικατεστησαν αλλα φτηνοτεραή φθαρμενα εργαλεια ειτε αναβαθμιση της συλλογης.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Μιχαλη εχω απο αυτα που λες, αλλα δεν ειναι πρωτης γραμμης!
Καλη ειναι η κνιπεχ, δεν την εχω παραπονεμενη.
Μπαμπη την περιμενα λιγο ποιο βαρια τη τσαντα αλλα εχει το ιδανικο βαρος. Βαζω και ενα-fixtainers με λιγο ζορι μεσα.
Τα ποιο παλια ειναιντα δυο μεγαλα κατσαβιδια του lidl που τα πηρα την χρονια που ανοιξε το πρωτο καταστημα lidl στη Καβαλα.
ΥΣ. Τωρα που τα ειδα ξανα, μαζι με τη τσαντα αυτα που περιεχει αγγιζουν τα 500 ! Πολυ αργοτερα πηρα τα δυο unior και το benning. Τα υπολοιπα ειναι σχετικα νεες προσθηκες, που αντικατεστησαν αλλα φτηνοτεραή φθαρμενα εργαλεια ειτε αναβαθμιση της συλλογης.
Άντε και κλειδιά Κ είσαι κομπλέ!

Καλημέρα σε όλους.

Κυριάκο πήρες χαμπάρι πόσα κιτρινάκια έχει σε προσφορά σήμερα το crazysundays?

(Πάει, τον χάσαμε για ένα τρίωρο σίγουρα).