Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλησπερα, επειδη τωρα γυρισα και ειμαι κομματια δεν εχω κουραγιο να διαβασω τα παραπανω, παρολο που μας "τσιγκλαει" ασχημα ο Κος "Γατουλης" (κατα κοσμον Χρηστος υποθετω).

Μπηκα μονο για μια πρωτη γευση, καθως θα ακολουθησουν και αλλες φωτο ασχημα τραβηγμενες με μια coolpix 2600 (Η αγαπημενη μου F50, αναπαυεται χρονια τωρα).

DSCN1704 (Medium).JPG

DSCN1692 (Medium).JPG

Τα υπολοιπα και τα μεγαλα μαλλον αυριο. Περασαμε πολυ καλα, και πληροφορηθηκα για εσας, που θα γινει στην Αθηνα η επομενη παρουσιαση της Makita, για να μην ζηλευουν "τα παιδακια" απο την πανω γειτονια.

ΡΕ (αγενης προσφωνηση) θα σε "βαρεσω" (σκυλι που γαυγιζζει δεν δαγκωνει), κατσε καλα ,μην με δουλευεις......................:flipout::flipout::flipout:

Δυο φορες το εγραψα, και μαλιστα τη δευτερη μου ειπες οτι ειχες βαρδια.

Στην παλια εθνικη Πατρων - Πυργου, στο υψος των Βραχνεικων.

Εχω κανει 50 Edit.

Κόνιτσα να πας μάστορα.
Τα Γιάννενα είναι για τους τουρίστες...
Να φας πέστροφα στον Βοϊδομάτη,να περπατήσεις στα χωριά της Λάκκας Αώου και να βαρεσεις κάνα αγριογούρουνο στον Σμόλικα.Απ την Γκαμήλα είναι πιό νόστιμα,αλλά δεν σου προτείνω τα δύσκολα!!!

Τα έχω επισκεφθεί αρκετές φορές Πάνο ...... Βούρμπιανη σου λέει τίποτα ... το χωριό της πεθεράς μου !!! -bye-

------------------------------------
Περιμέναμε να μας σκάσεις το μυστικό για την εκδήλωση Μήτσε .... αλλά .....

Καλημέρα κύριοι.

Τα έχω επισκεφθεί αρκετές φορές Πάνο ...... Βούρμπιανη σου λέει τίποτα ... το χωριό της πεθεράς μου !!! -bye-
Τυχερέ!:worshippy:
Η δικιά μου πεθερά είναι από νησί και με έχει φάει η αλμύρα...:flipout:

-bye-

Καλημερα.
Χωρις να θελω να "φωτογραφισω" καποιον, θα πω πως για οσους ειχαν βαρδια χτες, και δεν εχουν σημερα, παραθετω την ανακοινωση της Makita Ελλας.

H Makita Ελλάς και το επιλεγμένο κατάστημα ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Κ. & ΣΙΑ ΟΕ παρουσιάζουν στα Βραχναίικα, Αχαΐας την πλήρη σειρά Ηλεκτρικών & Αγροτικών Εργαλείων Makita.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα νέα μοντέλα της Makita αλλά και να τα δοκιμάσουν σε πραγματικές συνθήκες.
Κατά την ημέρα της επίδειξης Θα ισχύσουν ειδικές προσφορές σε επιλεγμένα είδη της Makita καθώς & κλήρωση με δώρα για τους επισκέπτες.

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017
Ωράριο: 17.00 - 21.00

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017
Ωράριο: 09.00 - 15.00

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Κ. & ΣΙΑ ΟΕ
ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ 137
ΒΡΑΧΝΑΙΪΚΑ, ΑΧΑΪΑΣ

Επισης να πω οτι για τους "πρωτευουσιάνους" η επομενη τετοια εκδηλωση θα γινει σε αυτο το καταστημα που μου ειπαν οτι ειναι στην Αθηνων - Λαμιας στο υψος της Μεταμορφωσης. (εσεις θα ξερετε λογικα που πεφτει αυτο), την Παρασκευη 20 Οκτωβριου.

Προς αποφυγην παρεξηγησεων να πω οτι ΟΥΔΕΜΙΑ επαγγελματικη, οικονομικη και φιλικη σχεση, εχω με τα παραπανω καταστηματα, καθως και με την Makita Ελλας.

22405564_793082737520133_6294543244106661856_n_1.jpg

Μετα απο ενα μεζε.................

DSCN1701 (Medium).JPG

Makita συνεχεια.......με MLT 100

DSCN1693 (Medium).JPG

LS 1216 FLB

DSCN1696 (Medium).JPG

Μαζι με MLS100

DSCN1697 (Medium).JPG

Διμπαταρο DUC 353 Z, 18V X 2 (=36V) BL Motor

DSCN1695 (Medium).JPG

Αλλα και βενζινοκινητο

DSCN1700 (Medium).JPG

Απιστευτα μικρο και βολικο(σαν παιχνιδι) για κλαδεματα επανω μεσα στα δεντρα (ασε κατω την ροδια ρεεεεε), και με προφυλακτηρα μπροστα, ο οποιος οταν εκοβες στην πανω μερια κραταγε κοντρα το κλαδι (εξυπνο), ηταν το μπαταριας DUC 122

Συνεχεια mucho, για "motherfu.....er" τυπους, που δεν εχουν αλλαξει ταυτοτητα (χα, χα, χα, χα), και "γουσταρουν" με καλωδιο ....

Μπουλονοκλειδο 6906J, 850 W, 588 Nm, 3/4" καρε.

DSCN1699 (Medium).JPG

Ντού γιού φίλ λάκυ τουντέϊ πάνκ ?????? HM 1812, 2 KW, 72.8 J

DSCN1694 (Medium).JPG

DSCN1698 (Medium).JPG

Αλλα και μπαταρια "double on the rocks" (the rocks=οπλισμενη τσιμεντοκολωνα) DHR264, 2.5 J

DSCN1690 (Medium).JPG

DSCN1691 (Medium).JPG

Σε δοκιμη με τετρακοπο Φ20 (ενω ο κατασκευαστης δινει 6-16), πηγε το μπετον "κοπιδι". Σε ανορθωδοξη δοκιμη με ολο το βαρος του σωματος επανω, δεν μαγκωσε οπως συνηθιζουν τα ρευματος. Επισης σε ....φι, φι....καταλαθος οδηγηση πανω στον οπλισμο της κολωνας, εκοψε και τα σιδερα, και περασε την κολωνα "σουβλακι".

Μεγαλη εντυπωση μου εκανε το "γκατζετακι" DMR200 ηχειακι μπαταριας και ρευματος, που καλυψε την εκδηλωση ηχητικα, παιζοντας απο "μπλεδόντι", τοσο ικανα σε ανοικτο χωρο και με την φασαρια απο την εθνικη οδο, που στην αρχη εψαχνα να βρω τη μεγαφωνικη.

Αφιερωμενο σε εκεινο το "παιδακι" απο την Χιο που του αρεσουν τα περιεργάκια.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ολα τα παραπανω τα εβαλα εδω γιατι δεν ηξερα αν ταιριαζαν στα εργαλεια που κανουν τον μαστορα. Αν θελετε μεταφερετε τα εκει.