Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Στην Αιγυπτο που ειχα παει πριν πολλα χρονια ο σαλεπιτζης με το καροτσακι στο δρομο ειχε γυαλινα ποτηρακια.
Επινε ο ενας, το ξεπλυνε με λιγο νερο που ειχε σε μια κανατα και εβαζε παλι σαλεπακι για τον επομενο...:)))

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Στην Αιγυπτο που ειχα παει πριν πολλα χρονια ο σαλεπιτζης με το καροτσακι στο δρομο ειχε γυαλινα ποτηρακια.
Επινε ο ενας, το ξεπλυνε με λιγο νερο που ειχε σε μια κανατα και εβαζε παλι σαλεπακι για τον επομενο...:)))

Μέχρι ένα σημείο καλά το πήγαινες, μετά μας το χάλασες..........................!!!

Συμβαίνει τώρα,

Παρουσίαση και υλοποίηση έργων με χρώματα κιμωλιας, image transfer, βερνίκια παλαίωσης κλπ κλπ.
Από ένα εξαιρετικό κατάστημα στον Πειραιά που ενδιαφέρεται για το DIY εμπράκτως με τα σεμινάρια που προσφέρει δωρεάν.
20171106_160750.jpg

Για όλες τις μοδίστρες (σέγα πάγκου) ή τις κορδελιάστρες (πριονοκορδέλα) η παρακάτω έξυπνη κατασκευή.

Υπάρχει & το σκαρίφημα σε pdf, οπότε ή το εκτυπώνεις σε Α4 & με την "ραπτομηχανή" σου το ετοιμάζεις σαν κρεμάστρα για κοσμήματα ή το εκτυπώνεις σε μεγαλύτερες διαστάσεις & το ετοιμάζεις στην κορδέλα σου σαν καλόγηρο για τα ρούχα κλπ.

http://www.instructables.com/id/Make-a-fancy-looking-tree-shaped-hatstand-out-of-s/

ή κάνεις & τα δυο μαζί για να δικαιολογήσεις μερικά έξοδα & την φασαρία στην ταράτσα ή όπου αλλού έχεις φτιάξει την σπηλιά σου.

Μ´ αρέσει πολύ αυτή η κρεμάστρα!
Για να γίνει μεγάλη όμως, για ρούχα, ίσως χρειαστεί σέγα κανονική. Δεν ξέρω αν μπορεί να στρίψει στην κορδέλα. :chinscratch:

Για το μεγαλο μεγεθος και εγω με τη σεγα χεριου θα το πηγαινα. Το μικρο πιστευω οτι δουλευεται στην κορδελα πληρως.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk