Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απο αριστερά:Το μωρόμου,εγώ,Χρήστος (Crissb) προ ολίγου σε καφέ-μπαρ στα πανέμορφα Ιωάννινα!Χρηστάρα,είσαι απλά άρχοντας!!!

Μεγάλη η χαρά μου να γνωριζω ανθρώπους σαν εσάς Νίκο!

Αισθάνομαι πραγματικά πολύ τυχερός!

Απο αριστερά:Το μωρόμου,εγώ,Χρήστος (Crissb) προ ολίγου σε καφέ-μπαρ στα πανέμορφα Ιωάννινα!Χρηστάρα,είσαι απλά άρχοντας!!!
Καλά να περάσετε! Άντε κι από Σέρρες μεριά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δοκιμες εργαλειων απο τον Κωστα Vrass, επ'ευκαιρια της παραλαβης των κατσαβιδιων Engineer :))

37833359514_5856394cbc_b.jpg

38493235016_86e46a4aa9_b.jpg

Η αληθεια ειναι οτι το fet μου κλεινει το ματι εδω και αρκετο καιρο, αλλα δυο φορες εκανα πισω στην αγορα του λογω της αρκετα υψηλης τιμης του. Αποψε ειχαμε μια συντομη πρωτη επαφη, η οποια ηταν αρκετα θετικη μπορω να πω...
Κατα τ'αλλα, μεσα σε λιγα λεπτα με χρηση της proxxo-πλανης, της κορδελας dewalt, του κολωνατου bosch, και των δυο σεγων boston και dremel εκοψα δυο τελςιως προχειρα ζωακια τα οποια ο Μιχαλης θα αναλαβει να ομορφυνει με οποιο λαδι-χρωμα-βερνικι κρινει καταλληλο. Μεταξυ των δυο σεγων μου εκατσε πολυ καλυτερα η dremel, αν και προτιμω την μικρη proxxon. Επισης πολυ ωραια λειτουργια εχει το πρασινο κολωνατο της bosch, με εντυπωσιασε.
Και παλι ευχαριστω πολυ Μιχαλη για τη φιλοξενια και για την παραγγελια.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα μας κύριοι, το γάλα θα περάσει από εδώ ή να αγοράσω;
Σήμερα νωρίς ξύπνησα Παναγιώτη, σε καλό να μας βγει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Σήμερα νωρίς ξύπνησα Παναγιώτη, σε καλό να μας βγει.

Αυτό Παύλο είναι καθημερινό "ελάττωμα" της ηλικίας. :grandpa: Το έχω κάθε μέρα.
Αστα....

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δοκιμες εργαλειων απο τον Κωστα Vrass, επ'ευκαιρια της παραλαβης των κατσαβιδιων Engineer :))

Και άλλος από το Proxxonείο...!!!:flipout::flipout::flipout: