Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Άνω Τρίκαλα Κορινθίας.
Πιάτο από κορμό δέντρου.
Το περιεχόμενο ούτε που το πρόσεξα καθόλου (λέμε τώρα) !!!

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Άνω Τρίκαλα Κορινθίας.
Πιάτο από κορμό δέντρου.
Το περιεχόμενο ούτε που το πρόσεξα καθόλου (λέμε τώρα) !!!

Αυτό στο χωριό μου το λέγανε "κορύτο" Κορύτα ή κορύτος = Ποτίστρα, ταϊστρα των ζώων. Συνηθισμένη λέξη στην ορεινή Πελοπόννησο, όταν αναφέρονταν στο δοχείο ποτίσματος -ταΐσματος των γουρουνιών. Την κορύτα ή κορύτο συχνά την έφτιαχναν με κορμό δένδρου. Πελεκούσαν την ''πλάτη'' του κομμένου κορμού κι έφτιαχναν μια κοιλότητα, ...

Εννοείται!!!!!!!!
Θα κανονίσουμε Συνάντηση!!!!
Ακούει η παρέα???
Ακουει! Την τριτη δουλευω πρωινος, οποτε αν δε στραβωσει κατι, θα μπορεσω να ειμαι και εγω.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλη βδομαδα συναδελφοι απο Βουκουρέστι, στον 1 βαθμο ειμαστε τωρα. Το απογευμα γυρναμε στα ζεστα και γνωριμα εδαφη:)

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

Ακουει! Την τριτη δουλευω πρωινος, οποτε αν δε στραβωσει κατι, θα μπορεσω να ειμαι και εγω.

Αντε μακαρι!!!

Καλη βδομαδα συναδελφοι απο Βουκουρέστι, στον 1 βαθμο ειμαστε τωρα. Το απογευμα γυρναμε στα ζεστα και γνωριμα εδαφη:)

Ευκαιρια να σε δουμε με τον Κωστα παρεα!!!!!!!!!!!!!!

Last edited:
Παιδιά καλημέρα,
επειδή με τα πατρόν χάνεται η μπάλα, πήρα την πρωτοβουλία και έφτιαξα έναν μοιραζόμενο φάκελο σε ένα δικό μου server (τύπου DropBox) όπου θα ανεβάζω ότι ποστάρετε κατά καιρούς αλλά μπορείτε να ανεβάζετε και εσείς ότι θέλετε και έτσι θα τα έχουμε μαζεμένα και θα μπορούμε να τα βρίσκουμε ανά πάσα στιγμή.

Εγώ π.χ. ψάχνω κάτι που έχει ποστάρει ο Κώστας και έχω χάσει 30 λεπτά για να το βρω.

το λίνκ: https://nc.aspr.gr/index.php/s/xBQq53DyB9joYqx
Το Password: Avclub1 (το Α κεφαλαίο)
Προσοχή ο φάκελος έχει FULL διακαιώματα, μαζί και διαγραφή.

Αντώνη , μήπως δεν θα έπρεπε να έχουν full δικαιώματα οι guests? όποιος θέλει να τροποποιήσει κάτι που έχει ανεβάσει , να έρχεται σε συννενόηση μαζί σου .Βέβαια αυτό απαιτεί δουλειά και από την πλευρά σου , αλλά μην μπούνε τίποτε κακόβουλοι και τα διαγράψουν όλα , ή τα μολύνουν όλα . Λέω μια άποψη .