Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Για το amazon νομίζω αν το προχωρήσεις θα σου βγάλει στην τελική τιμή και το κόστος για τελωνείο που υπάρχει περίπτωση να σου επιστραφεί αν τελικά δεν περάσει.
Πάντως πρίν την αγορά ξέρεις στα σίγουρα το μέγιστο κοστολόγιο.

Για δοκίμασε το. Είμαι σε ξένο υπολογιστή και δε θέλω να βάζω κωδικούς για να το δοκιμάσω.

Δεν το βρήκα Ελλάδα, κι εδώ ίσως είναι πολύ ακριβό, αλλά ήθελα να δω τα μπιτ αυτής της εταιρείας έχουν καλές κριτικές και φαίνονται ποιοτικά.

Πάρε τους ένα τηλ. αύριο δεν χάνεις τίποτα.
Το γνωρίζουν καλά το άθλημα των κοπτικών.

Υπάρχουν στο ebay από Κίνα σετ των 3 τεμ. Παρήγγειλα από banggood ένα για ενώσεις 8 πλευρών με 10 . Όταν έρθει θα το δοκιμάσω και ανάλογα θα πράξω. Θα ρωτήσω και στην εδώ αγορά.
Επειδή το κοπτικό είναι μεγάλο για αυτό ήθελα να είναι ποιότητας.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λαθος.

Μπορει να αγοραζετε απο .co.uk ΑΛΛΑ

Dispatched from and sold by Precision Bits USA.
Business Address:

13 ENGLEBERG TER
Lakewood
New Jersey
08701-2101
US

Να προσεχετε.
Καλά...μη βαράς...είδα co.uk στο λινκ και είπα απο Αγγλία θα είναι...δε φαντάστηκα οτι απο την Αγγλική Αμαζόνα θα είχε βρει ο κ.Παύλος αποστολη απο USA
:slapface:

Δε βαραω μωρε απλα να εχετε το νου σας.

Παραγγειλα προσωπικα 2 βιντια για το τορνακι και νομιζα και εγω πως επειη ηταν στο Αγγλικο αμαζον θα ερχονταν απο Αγγλια...

Οταν 40 μερες μετα παραπονεθηκα πως δεν ηρθε τπτ και μου εκαναν πιστωση τα χρηματα ανακαλυψα πως ο πωλητης ηταν Hong Kong....

Τα βιντια ηρθαν τελικα 3 μηνες μετα.

Καλημέρα σε όλους.

Να δω πότε θα γιορτάσω την σημερινή παγκόσμια ημέρα εγώ.

Last edited by a moderator:
Καλημερα στην παρεα.

Κωστα να υποθεσω οτι κατεχεις τι σημαινουν τα ταμπελακια προδιαγραφων ασφαλειας στην ενδυση.
Αν ψαχνω προστασια χεριων που να συνδιαζει ασφαλεια σε κοφτερα αντικειμενα, με στιγμιαιες πιεσεις αρκετα μεγαλες , μηκος πανω απο τον καρπο και χοντρη επενδυση οπως τα γαντια ηλεκτροσυγκολησης, προς τα που να κοιταξω και με τι προδιαγραφες.

Καλημερα στην παρεα.

Κωστα να υποθεσω οτι κατεχεις τι σημαινουν τα ταμπελακια προδιαγραφων ασφαλειας στην ενδυση.
Αν ψαχνω προστασια χεριων που να συνδιαζει ασφαλεια σε κοφτερα αντικειμενα, με στιγμιαιες πιεσεις αρκετα μεγαλες , μηκος πανω απο τον καρπο και χοντρη επενδυση οπως τα γαντια ηλεκτροσυγκολησης, προς τα που να κοιταξω και με τι προδιαγραφες.

Καλημέρα. Βλέπε Pm κ όλα θα πάνε καλά.

Για παιδιά, ανίψια, βαπτιστήρια, εγγόνια κλπ.

Με free pattern στο site τους.

https://m.youtube.com/watch?t=3s&v=NTTxwKY4M5M

Last edited by a moderator: