Tο Καφενείο των Μαστόρων.

To πιστο μου βαρομετρακι προβλεπει ανοδικο βαρομετρικο και ηλιοφανεια για τις επομενες ωρες :)
40021655945_5c8ae11479_c.jpg

Αυτο το βαρομετρο το εχω απο μαθητης και ειναι απο τα ακριβεστερα που ειχα. Δυστυχως του εχει μεινει μονο η λειτουργια του βαρομετρου.

To πιστο μου βαρομετρακι προβλεπει ανοδικο βαρομετρικο και ηλιοφανεια για τις επομενες ωρες :)
[/IMG]

Αυτο το βαρομετρο το εχω απο μαθητης και ειναι απο τα ακριβεστερα που ειχα. Δυστυχως του εχει μεινει μονο η λειτουργια του βαρομετρου.

Τό έχω αυτό τό θερμόμετρο μέ τήν τάση τής βαρομετρικής πίεσης,τήν ίδια ένδειξη έχει καί τό δικό μου.

Μετά από πολύχρονες παρατηρήσεις σχετικά μέ τήν βαρομετρική πίεση καί τήν τάση τού καιρού κατέληξα στά παρακάτω πού έχω γράψει.

http://users.otenet.gr/~meteo/barometer-and-weather.html

Καλησπερα σας.
Εδώ βλέπω πάλι μεταφορά σκόνης απο αύριο και τρελαίνομαι
πάλι κλειδωμένοι μέσα στο σπίτι...

Απο οτι μου ελεγαν τα φιλαρακια μου στο Ηρακλειο, σας "πηρε και σας σηκωσε" απο τον αερα τις τελευταιες μερες.

Μεγα :grinning-smiley-043 Δημητρη!!!

Αλήθεια είναι. Όχι τόσο λόγω εντασης, αλλά έχουμε "οπτική επαφή" μ’ αυτό που αναπνέουμε. Το σπαστικό είναι ότι είχα πάει το αμάξι για πλύσιμο - κερωμα πριν αρχισει.

Oντως Μιχάλη είναι ωραίο χόμπυ γιατί έχει εναλλαγές κανένα καιρικό δέν είναι όμοιο μέ ένα προηγούμενο,κάθε ένα έχει διαφορές καί ενδιαφέρων,καί έτσι ποτέ δέν βαριέται ο παρατηρητής.

Οσο γιά τήν σκόνη έχω κάνει από τούς χάρτες τού Σκίρωνα (Εθνικό καποδιστριακό πανεπιστήμιο -τμήμα φυσικής) ένα animation μέ χάρτες σκόνης (dust forecast) καί όπως θά δείτε Τετάρτη - Πέμπτη τά επίπεδα στήν νότια Ελλάδα είναι πολύ ανεβασμένα,αλλά ευτυχώς από τήν Παρασκευή καθαρίζει.

http://users.otenet.gr/~meteo/external_dustforecast.html

Καλημέρα κ καλή δύναμη σε όλους μας.

Εγώ πάντως περιμένω κέρασμα από τον νέο συντονιστή (ένα κομματάκι ελιάς, ένα ρείκι, ίσως λίγη μουριά).
Απλά πραγματάκια δηλαδή. Μην μας μπει στα έξοδα νωρίς - νωρίς.

Last edited by a moderator:
Καλημέρα σας συνάδελφοι!
Τώρα που αναβαθμίστηκε ο Μπάμπης θα γίνει κάποια τελετή; Θα υπάρχει και μπουφές με δωρεάν μεζέδες, ή έστω ένα καφεδάκι ρε αδερφέ;