Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα κ καλή δύναμη σε όλους.

Κυριάκο μην ξεχαστείς σε κάνα πολυκατάστημα με εργαλεία. Έχουμε Πάσχα σε λίγες ημέρες.

Εκει το ειχαν προχθες οποτε μαλλον θα τη σκαπουλαρω.
Ασε φιλε που μετα την τελευταια 100αρα που εφυγε για πλακα στην αξμινστερ τωρα πρεπει οικονομια για αγορα κολωνατου.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εκει το ειχαν προχθες οποτε μαλλον θα τη σκαπουλαρω.
Ασε φιλε που μετα την τελευταια 100αρα που εφυγε για πλακα στην αξμινστερ τωρα πρεπει οικονομια για αγορα κολωνατου.

Καλά να περάσεις.

Bongiorno!
20180403_083034.jpg

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα καί καλή Μ. Εβδομάδα.

Πάντα τέτοια συνάδελφοι.
Αρχοντας ο Νικόλας.
Ο Δημήτρης cbf πάντα σάς ξεχλυστράει σάν χέλι .:flipout:

Μονο χελι δεν ειμαι. Ξεκινησα να κανω το ταξι και να προλαβω να πεταχτω μια βολτα, και κατεληξα να κουβαλαω σαραντακιλα, με αποτελεσμα να εχω παρει "σασι".

Καλημερα

Πριν

Μετα

Συγνωμη, ποια η διαφορα; Χορτοκοπη το λες εσυ αυτο; Ετσι το κανετε στη βορεια Ελλαδα;
Γιατι στο μετα το δικο μου, φαινεται μονο το χωμα!!!!!!!!!!Πφφφφφφ νεολαια.........Δια καμμιαν εργασιαν!!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μονο χελι δεν ειμαι. Ξεκινησα να κανω το ταξι και να προλαβω να πεταχτω μια βολτα, και κατεληξα να κουβαλαω σαραντακιλα, με αποτελεσμα να εχω παρει "σασι".

[/SPOILER]

Συγνωμη, ποια η διαφορα; Χορτοκοπη το λες εσυ αυτο; Ετσι το κανετε στη βορεια Ελλαδα;
Γιατι στο μετα το δικο μου, φαινεται μονο το χωμα!!!!!!!!!!Πφφφφφφ νεολαια.........Δια καμμιαν εργασιαν!!!!!!

Το χωραφιο ηταν φουλ στη ποα και το τριφυλλι και τα 900+τμ του εκοπησαν εντος μιαμισης ωρας με ενα αλογο KAWASAKI με δυο διαλλειματα για ανατροφοδοτηση.
Μην ηθελες να το κανω και γρασιδι για εξοχικας εκδηλωσεις μετα γκουρμε μπουφε κετερινγκ :smash:

:flipout:

Για τόσο μεγάλες εκτάσεις Νεκ. (εγώ καθαρίζω 2.5 στρέμματα ) θέλει να είναι καθαρό από πέτρες και μηχανή γκαζόν χωρίς το καλάθι. Τότε γίνεται ξεκούραστα "γρασιδι για εξοχικας εκδηλωσεις" -bye-