Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Καλημερα συνάδελφοι!
Καλη Κυριακή!!!!
Κωστα να προσέχεις εκει ειναι λολοι!
Χαχαχαχα
Τραβα φωτο!!!
Θα πρέπει να είναι φοβερός μάστορας και μάλλον πουλάει τρελά!Κ μετά λέω κ εγώ ότι μαστορευω. Τα πάντα από ξύλο.
Θα πρέπει να είναι φοβερός μάστορας και μάλλον πουλάει τρελά!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κώστα ξύλο είναι ή μπαμπού;Από άλλο μαγαζί. Στα 60 .
Κ μετά λέω κ εγώ ότι μαστορευω. Τα πάντα από ξύλο.
Ο παππους τορναδορος έχει έναν ρώσικο μηχανουργικό τόρνο από το 1969 κ φτιάχνει παπάδες. Τον δουλεύει σαν ξυλότορνο. Έχει σπουδάσει 3 παιδιά με το μαγαζάκι αυτό κ είναι το μοναδικό του εισόδημα.Πολύ ωραίος... Και μερακλής... :SFGSFGSF: Βέβαια υπάρχουν πολύ καλύτερες ξύλινες μοτοσυκλέτες αλλά η άποψή μου είναι οτι αυτές δεν τις φτιάχνεις με το χέρι, χρειάζονται τρελά σχέδια και CNC router 4 αξόνων.![]()
![]()
Φυσικό ξύλο Παύλε.Κώστα ξύλο είναι ή μπαμπού; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην ξεχάσεις να πάρεις ελιές κούτσουρα από την Κέρκυρα πριν φύγεις.
Μα ο άλλος πήγε με το αυτοκίνητο και το φόρτωσε με κούτσουρα, όλα ένα κ ένα.Πολύ πράγμα Παύλο. Αιωνόβια δένδρα κ απίστευτοι σχηματισμοί.
Ο παππους μάστορας το τελικό φινίρισμα στις ξύλινες κατασκευες από ελιά το δίνει μόνο με παρθένο ελαιόλαδο κ με το ψιλό σύρμα κατσαρόλας. Γιατί όχι.
Δίνει του κόσμου τα πράγματα στο εξωτερικό χωρίς site, instagram ή κάποιο άλλο promotion.
To εργαστήριο του όμως "ζούγκλα" όπως μου το είπε ο ίδιος κ το Ασφάλεια στην εργασία" άγνωστες λέξεις για αυτόν.
Μα ο άλλος πήγε με το αυτοκίνητο και το φόρτωσε με κούτσουρα, όλα ένα κ ένα.
Με τόσο κόσμο είναι δυνατόν να μην πουλάς; Η Κέρκυρα μαζεύει πάρα πολύ ξένο κόσμο. Αφού να φανταστείς πήγε εκεί κάποιος γνωστός μου ραδιοφωνικός παραγωγός και μίλησε στα καταστήματα για διαφημίσεις και αυτοί γελούσαν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.