Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ουτε σταγονα αλκοολ δεν ηπια χθες, η ζεστη ειναι η αιτια.
Και βλεπω και σημερα και αυριο θα δωσει ρεστα.
Τριτη βροχες λεει? Μεχρι ποτε?
Θελω να πλυνω την ταρατσα με το πιεστικο να την περασω ασταρι και τειμεντοειδες μονωτικο.
Ποτε φτιάχνει ο καιρός?

Μήπως δεν τον έπιασε ο ύπνος για την πριονοκορδέλα;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χαχαχαχαχαχα!!!
Εφτιαξα ενα ζευγαρακι.
Το κακο ειναι πως για να κανω οτιδήποτε θελω σχεδον μια ωρα δρομο μπρος πισω....

Θα σας βαλω φωτο να μου πειτε τι δεντρο ειναι.

Θελω να πλυνω την ταρατσα με το πιεστικο να την περασω ασταρι και τειμεντοειδες μονωτικο.
Ποτε φτιάχνει ο καιρός?

Κυριάκο δυστυχώς μετά τό κύμα ζέστης σήμερα καί αύριο,ειδικά αύριο θά έχει καί δυτικό πολύ ζεστό αέρα μέ σκόνη,από τήν Τρίτη μέχρι καί Παρασκευή μέ τά σημερινά δεδομένα θά πέσει η θερμοκρασία αισθητά 5-6 c καί θά έχει κάθε μέρα αστάθειες μέ μπόρες καί πιθανόν καταιγίδες,κάθε μεσημέρι θά συνεφιάζει καί θά υπάρχουν τοπικές μπόρες μέ πιθανότητα καταιγίδων (τώρα όλες οι περιοχές εντός λεκανοπεδίου είναι υποψήφιες,π.χ τήν Τρίτη μπορεί να κάνει μπόρα στά βόρεια προάστεια και σέ εσένα νά μήν ρίξει σταγόνα,αλλά τήν Τετάρτη τό αντίστροφο κ.ο.κ) ,άρα μέχρι καί τήν Παρασκευή μήν τό ρισκάρεις νά περάσεις αστάρι καί τσιμεντοειδές μονωτικό,τό φετεινό καλοκαίρι μού θυμίζει έντονα καλοκαίρι Αθήνας 2002 τότε πού κάθε 1-2 βδομάδες έριχνες μπόρες μέ καταιγίδες καί πλημμύριζε ο Κηφισσός καί έκαναν φράγματα.

Οσο βλεπω ακομα τετοια ζωακια τρυγυρω, πραγαμτικα χαιρομαι.
Και δεν εννοω μονο τους σκατζοχειρους, αλλα και φιδια, χελωνες, βατραχια, κουναβια,κ.τ.λ.
Η φωτο ειναι "οθονια" απο ενα βιντεο που τραβηξα πριν λιγο. Δεν υπηρχε περιπτωση ξενη μυρωδια ζωου να ξεφυγει απο την μυτη της "καλης μου".

SKATZ.jpg

Καλημέρα καί καλή εβδομάδα νά έχουμε.

Ποτε φτιάχνει ο καιρός?

Mε τό τελευταίο τρέξιμο 18 Ζ τού μοντέλου καιρού GFS βλέπω στά μετεογράμματα-enseble η αστάθεια καθώς καί η υγρασία στά χαμηλά-μεσαία στρώματα νά κρατάει όλη τήν παρούσα εβδομάδα καί τό ερχόμενο ΣΚ δηλαδή στήν Αθήνα,μαζί μέ τούς ασθενείς -μέτριους ανέμους στά χαμηλά - μεσαία στρώματα,καί να κάνει ένα ιδανικό μείγμα γιά μπόρες η καί καταιγίδες,αλλά ακόμα είναι μακρυά καί μπορεί να αλλάξει γιά τό ερχόμενο ΣΚ,θά τό παρακολουθούμε.
Σέ 3 ώρες θά βγεί τό νέο τρέξιμο 00 Ζ νά δούμε άν θά επιμείνη γιά ΣΚ.
Γιά μέχρι τήν Παρασκευή η αστάθεια φαίνεται νά ''κλειδώνει'' σταδιακά.

Last edited by a moderator:
Καλημερα και καλη εβδομάδα να εχουμε παιδιά.

Ενα θύλακα πνευμονα πρασινου ειχαμε εδω και επρεπε να τον κάψουν!!!!!

Η εικονα απο το λιμανι πριν απο λιγο.

20180723_134442.jpg

Last edited by a moderator:
Τι είπες τώρα ρε man!

Τι έχουν τα έρμα κ ψοφάνε έλεγε η γιαγιά μου.

Είμαστε ότι μας αξίζει τελικά.........

Πότε θα αρχίσουν οι βροχές εκεί για να σβήσουν οι φωτιές;
Εδώ πάνω ξεκίνησε η αλλαγή του καιρού με ένα χαμό βροντές και βροχή.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εδώ αυτή τη στιγμή έχει απίστευτο αέρα με πρωτοφανή ένταση βροχής, όταν λέμε κουρτίνα αυτό εννοούμαι, δεν βλέπεις στα δύο μέτρα.

Σημερα το απογευμα που γυρισα απο Ρουμανια πρεπει να ειχε πααααρα πολυ αερα καθως η προσεγγιση και η προσγειωση του αεροσκαφους στα Σπατα ηταν απο τις 3-4 δυσκολοτερες και πιο συνταρακτικες (κυριολεκτικα:) που εχω βιωσει!
ΜΙλαμε για ουρλιαχτα, οχι αστεια, επιβατων το τελευταιο δεκαλεπτο!! Μετα εμαθα οτι απαγορευτηκαν οι απο/προσγειωσεις λογω εντασης ανεμων για καποιο διαστημα. Τωρα ο αερας στα Βριλησσια μυριζει καμμενο, απο την Πεντελη.
Νοt a good day today.

Καλη ημέρα νά έχουμε,όσο μπορεί νά είναι καλή μέ τά όσα συμβαίνουν.Κρίμα γιά τούς ανθρώπους πού έφυγαν.
Σήμερα ευτυχώς κόβει ο αέρας καί θά περιοριστούν οι φωτιές,πιθανόν νά έχουμε καί μπόρες τό απόγευμα.
Καλώς ήλθες Μιχάλη.