n_olympios
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,624
Όλα αυτά που; αθηνα;Βγαίνω από το σπίτι το πρωί έτοιμοι για μπάνιο με τα μαγιό και βλέπω ότι λείπει το αυτοκίνητο. Με τα πολλά ρωτώντας μου λένε ότι πιθανό να το μάζεψε η αστυνομία για παράνομο παρκάρισμα. Τελικά το βρίσκω στην εξπρες σέρβις, σκάω 50 για να το πάρω, μένει να πληρώσω άλλα 20 στο Δήμο και ελπίζω να πείσω τον διοικητή να μου δώσει τις πινακίδες άμεσα και όχι μετά από 20 μέρες όπως μου λένε.
Όλα στραβά από το πρωί. Το κακό είναι βέβαια ότι είπα μερικά γαλλικά στον διοικητή και μάλλον στραβωσε.
Σε μισή ώρα θα ξαναπάω να τον δω πάλι.
Είμαι για να σκάσω.......
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην Χίο Αντώνη, στην πόλη.Όλα αυτά που; αθηνα;
Sent from my SM-T810 using Tapatalk
Δεν είπαμε και τίποτα το ιδιαίτερο απλά ήμουν λίγο αφηνιασμενος γιατί στην αρχή νόμισα ότι μου το κλεψανε, ο εξπρες σέρβις μου έφαγε το πενηνταρικο στα καλά καθούμενα, άλλα 40 ήθελε ο Δήμος και όταν μου είπε ότι θα κρατήσουν τις πινακίδες 20 μέρες μου ήρθε κόλπος. Τι νομίζεις, πολύ θέλει ο άνθρωπος.Ρε Παυλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!
Μα καλα που παρκαρες μωρε?
Και στον διοικητη γαλλικα ενω θες να σου κανει εξυπηρετηση???
Σε βλεπω στην ΒΙΑΛ.
Χαχαχαχα
Υπομονη και κουραγιο και καλα να ειναι ο Σταματης!
Τίποτα δεν έκανα παιδιά, ηρθε στην πατριδα μου ο ανθρωπος κ του πηραμε και το αμαξι...θα εξιλεωθω κερνωντας σιγουρα καφε..!!!
Νεκτάριε ο συγκεκριμένος τροχονόμος δεν χαμπαριαζει, ουε κ αλίμονο και πέσεις στο διάβα του.μεσο ορο 30 σταθμευσεις στη βάρδια του συν Ο,τι άλλο!!!! Κ στα λέω εγώ που είμαι από μέσα.....
Μάγος είσαι....Σταμάτη, πριν του δώσετε το αμάξι έπρεπε να του αδειάσεις το πορτ μπαγκάζ...
Το δίπλωμα δεν πολυπειράζει, τα ξύλα ήθελε.
Σταμάτη, πριν του δώσετε το αμάξι έπρεπε να του αδειάσεις το πορτ μπαγκάζ...
Το δίπλωμα δεν πολυπειράζει, τα ξύλα ήθελε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.