Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Βγαίνω από το σπίτι το πρωί έτοιμοι για μπάνιο με τα μαγιό και βλέπω ότι λείπει το αυτοκίνητο. Με τα πολλά ρωτώντας μου λένε ότι πιθανό να το μάζεψε η αστυνομία για παράνομο παρκάρισμα. Τελικά το βρίσκω στην εξπρες σέρβις, σκάω 50 για να το πάρω, μένει να πληρώσω άλλα 20 στο Δήμο και ελπίζω να πείσω τον διοικητή να μου δώσει τις πινακίδες άμεσα και όχι μετά από 20 μέρες όπως μου λένε.
Όλα στραβά από το πρωί. Το κακό είναι βέβαια ότι είπα μερικά γαλλικά στον διοικητή και μάλλον στραβωσε.
Σε μισή ώρα θα ξαναπάω να τον δω πάλι.
Είμαι για να σκάσω.......

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βγαίνω από το σπίτι το πρωί έτοιμοι για μπάνιο με τα μαγιό και βλέπω ότι λείπει το αυτοκίνητο. Με τα πολλά ρωτώντας μου λένε ότι πιθανό να το μάζεψε η αστυνομία για παράνομο παρκάρισμα. Τελικά το βρίσκω στην εξπρες σέρβις, σκάω 50 για να το πάρω, μένει να πληρώσω άλλα 20 στο Δήμο και ελπίζω να πείσω τον διοικητή να μου δώσει τις πινακίδες άμεσα και όχι μετά από 20 μέρες όπως μου λένε.
Όλα στραβά από το πρωί. Το κακό είναι βέβαια ότι είπα μερικά γαλλικά στον διοικητή και μάλλον στραβωσε.
Σε μισή ώρα θα ξαναπάω να τον δω πάλι.
Είμαι για να σκάσω.......

Όλα αυτά που; αθηνα;

Sent from my SM-T810 using Tapatalk

Κ.παυλο αν κ δεν ήμουν σίγουρος 100 % για εσάς , ελάτε να τις πάρετε τώρα τις πινακίδες σας.τα υπόλοιπα από κοντα

Τελικά το φόρουμ μας έσωσε!
:)
Συνάντησα τον Σταμάτη ( stam64) στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή, να είναι καλά το παλικάρι. Θα πιούμε βέβαια και καφεδάκι αφού θα υπάρξει συνέχεια.
Τέλος καλό όλα καλά.

Ρε Παυλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!
Μα καλα που παρκαρες μωρε?
Και στον διοικητη γαλλικα ενω θες να σου κανει εξυπηρετηση???
Σε βλεπω στην ΒΙΑΛ.
Χαχαχαχα

Υπομονη και κουραγιο και καλα να ειναι ο Σταματης!

Ρε Παυλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!
Μα καλα που παρκαρες μωρε?
Και στον διοικητη γαλλικα ενω θες να σου κανει εξυπηρετηση???
Σε βλεπω στην ΒΙΑΛ.
Χαχαχαχα

Υπομονη και κουραγιο και καλα να ειναι ο Σταματης!
Δεν είπαμε και τίποτα το ιδιαίτερο απλά ήμουν λίγο αφηνιασμενος γιατί στην αρχή νόμισα ότι μου το κλεψανε, ο εξπρες σέρβις μου έφαγε το πενηνταρικο στα καλά καθούμενα, άλλα 40 ήθελε ο Δήμος και όταν μου είπε ότι θα κρατήσουν τις πινακίδες 20 μέρες μου ήρθε κόλπος. Τι νομίζεις, πολύ θέλει ο άνθρωπος.
Τέλος καλό όλα καλά και πάλι.
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι γνώρισα και τον Σταμάτη οπότε ήρθα στα ίσα μου.

Τίποτα δεν έκανα παιδιά, ηρθε στην πατριδα μου ο ανθρωπος κ του πηραμε και το αμαξι...θα εξιλεωθω κερνωντας σιγουρα καφε..!!!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τίποτα δεν έκανα παιδιά, ηρθε στην πατριδα μου ο ανθρωπος κ του πηραμε και το αμαξι...θα εξιλεωθω κερνωντας σιγουρα καφε..!!!

Μπραβο φιλε!

Εγω ν σχολιασω ή θ με φατε? Αν στην ιδια θεση το αμαξι ειχε χιωτικα νουμερα, θα το ακουμπουσανε?

Νεκτάριε ο συγκεκριμένος τροχονόμος δεν χαμπαριαζει, ουε κ αλίμονο και πέσεις στο διάβα του.μεσο ορο 30 σταθμευσεις στη βάρδια του συν Ο,τι άλλο!!!! Κ στα λέω εγώ που είμαι από μέσα.....

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Νεκτάριε ο συγκεκριμένος τροχονόμος δεν χαμπαριαζει, ουε κ αλίμονο και πέσεις στο διάβα του.μεσο ορο 30 σταθμευσεις στη βάρδια του συν Ο,τι άλλο!!!! Κ στα λέω εγώ που είμαι από μέσα.....

Πασο αν μιλαμε για τον ραμπο....

Σταμάτη, πριν του δώσετε το αμάξι έπρεπε να του αδειάσεις το πορτ μπαγκάζ... :flipout:
Το δίπλωμα δεν πολυπειράζει, τα ξύλα ήθελε.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Σταμάτη, πριν του δώσετε το αμάξι έπρεπε να του αδειάσεις το πορτ μπαγκάζ... :flipout:
Μάγος είσαι....

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

+1 καί τί ξύλα,όχι ότι καί ότι.

Μπράβο στόν Σταμάτη γιά τήν έγκαιρη διεκπεραίωση τής υπόθεσης,είναι αυτό πού λέμε δέν ξέρεις ποτέ πότε θά εμφανιστεί ο φύλακας άγγελος.