Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μα σε παιρνω και εγω προχθες τηλεφωνο και περιμενω να ακουσω το κυμματακι να σκαει διπλα στο τηλεφωνο και να ακουσω το κριτσι κριτσι της γαριδας και αντι αυτου ακουω δεν πηγα Ναξο.

Περαστικα φιλε.

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ο παππούς αντί για την Νάξο βρέθηκε στα pitch για αρκετές ημέρες για επισκευή στα υδραυλικά του συστήματα.
Θα διαβάζει αλλά θα αργήσει να επανέλθει.

Ευχαριστώ τον Osatosa για το ενδιαφέρον του & τις επισκέψεις του στο ......συνεργείο.
Περαστικά και καλή ανάρρωση Κώστα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ο παππούς αντί για την Νάξο βρέθηκε στα pitch για αρκετές ημέρες για επισκευή στα υδραυλικά του συστήματα.

Ευχαριστώ τον Osatosa για το ενδιαφέρον του & τις επισκέψεις του στο ......συνεργείο.

Ρε θα μας τρελάνεις; :grandpa:
Εγώ ήμουν σίγουρος οτι μπανιαρίζεσαι στον Προκόπη και αράζεις στις ξαπλώστρες... Τι ήταν αυτό;
Τώρα ήταν ανάγκη να σου τύχει;
Περαστικά και καλή ανάρρωση. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, ότι έχει σχέση με υδραυλικά τα έχω δοκιμάσει, από εγχείρηση μέχρι λιθοτριψία κι από λαμπαροσκόπηση μέχρι σωληνάκια. Και στα δύο νεφρά, κανονικό νταμάρι λέμε.
Σιδερένιος μάστορα. :ernaehrung004:

Περαστικά μάστορα!

Πριν καμμια δεκαπενταρια μερες, με τις μεγαλες βροχες, ακουσα που νιαουριζε και βρηκα ενα γατακι-σκελετο φωλιασμενο μεσα στο αμορτισερ ενος αυτοκινητου!

Αφου συρθηκα κατω απο το αμαζι σαν ευελικτο χελι, το πηρα σπιτι. Δεν πρεπει να ηταν μεγαλυτερο απο 4-5 εβδομαδων και ηταν απιστευτα φιλικο και παιχνιδιαρικο παρ'ολη την περιπετεια του. Ειχε -και εχει ακομα- ομως ενα θεμα με το φαγητο καθως το εβγαζε με το που ετρωγε. Παρολο που μειωναμε την ποσοτητα κατ´εντολη κτηνιατρων, παλι τα ιδια, ποτε λιγο καλυτερα ποτε εντελως ανορεκτο και αδυναμο, πολυ κοντα στο να μας αφησει χρονους απο την αφυδατωση και την ταλαιπωρια.

Απο χτες ομως φαινεται οτι θα την σκαπουλαρει. Γιαυτο σημερα νομιζω οτι μπορω να παρουσιασω την τριχρωμη και γαλανοματα (στο ενα ματι) γατα που κερδισε το στοιχημα!

Ταλαιπωρημενη αλλα ζωντανη!
42154338510_dafbbb7816_z.jpg

43057742885_50c31ddfe2_c.jpg

43057743615_6e556522b2_b.jpg

Ωραία Μιχάλη, μπράβο σου. Κι έχω αδυναμία στα γατάκια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μιχαλη αυτο το γατι θα γινει κυνηγος και νομιζω πως αξιζε καθε τι απο τη προσοχη σου. Γιατι τα αλλα πουβτα βρισκουν ετοιμα και δεν ζοριζονται καλομαθαινουν!

Και τον εφταπαχο γατο που εχω, στον δρομο τον βρηκα στην ιδια ηλικια περιπου, και το μονο κυνηγι που κανει ειναι στους γειτονες για να του δωσουν κι αλλο φαγητο :)
H διαφορα των δυο ειναι οτι η μικρη φαινεται να εχει μεγαλυτερη ευφυια απο την συνηθισμενη. Οταν εχεις κανει μια ζωη με γατες, καταλαβαινεις αμεσως την διαφορα.

Η μονη αλλη γατα που ηταν ετσι, με ιδιαιτερα μεγαλη αντιληψη, ηταν μια σιαμεζα βασιλικη (Royal Siamese χωρις ουρα εκ γενετης).

Καλημέρα και καλό Σ/Κ και από εμένα. Περαστικά και ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον Παππού Κώστα....

Νεκ, επειδή είχαμε μια σχετική συζήτηση παλιότερα...
Σήμερα έκανα ένα τσεκάρισμα στο σκοτεινό θάλαμο (κιβώτιο απο MDF) που έβαλα τα ξύλα που ετοίμασα το Χειμώνα.
Μια χαρά φαίνονται με μια πρώτη ματιά, άνοιξα κι ένα για να σιγουρευτώ. Οπως βλέπεις όλα βαίνουν καλώς.

Attachments

• 210AA8FB-1768-45AF-B034-E75DCC9BB805.jpg
    210AA8FB-1768-45AF-B034-E75DCC9BB805.jpg
    305.5 KB · Views: 73
  • 0AE0985D-595A-43BA-9528-73279D13C5B0.jpg
    0AE0985D-595A-43BA-9528-73279D13C5B0.jpg
    309.5 KB · Views: 73
:a0210: ωραιο θυσαυροφυλακι Μπαμπη...εχω τα δικα μου, καποια με εφημεριδα τα εχω πεταμενα ετσι χυμα και μερικα ακομη βουτανε στο νερο.