Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλησπέρα
Σήμερα τό μενού είχε κλάδεμα σέ μουριές.

kladem11.jpg

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πάρε ένα κονταροπρίονο να ησυχάσεις.

Εχω κονταροπρίονο,αλλά στίς μουριές άν δέν ανέβεις επάνω δέν κάνεις σωστό κλάδεμα,δέν είναι ελιές νά έχεις πρόσβαση σωστή καί εύκολη,οι μουριές λόγο πυκνού-μεγάλου φυλλώματος,μεγάλης πυκνότητας,τό κονταροπρίονο δέν μπορεί να εισχωρήσει σωστά,οι μουριές θέλουν σκαρφάλωμα μέ χειροπρίονο άν τίς κλαδεύεις κάθε χρόνο καί έχουν μικρό πάχος κλαδιών,η κλαδευτικό αλυσοπρίονο άν έχουν μείνει ακλάδευτες καιρό καί χρειάζεται νά κοπούν μεγαλύτερης διατομής κλαδιά.

Ενα ακωμα πρωινο ψαρεμα που ηταν σουπερ 13 κιλ.Τωρα ωρα για ξεκουραση γιατι κοντευω να διαλυσω την μεση μου.
526d543662e1554161906ab93276683b.jpg
b7dda18e024e5e2a6c3784d539beea0b.jpg

Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εχω κονταροπρίονο,αλλά στίς μουριές άν δέν ανέβεις επάνω δέν κάνεις σωστό κλάδεμα,δέν είναι ελιές νά έχεις πρόσβαση σωστή καί εύκολη,οι μουριές λόγο πυκνού-μεγάλου φυλλώματος,μεγάλης πυκνότητας,τό κονταροπρίονο δέν μπορεί να εισχωρήσει σωστά,οι μουριές θέλουν σκαρφάλωμα μέ χειροπρίονο άν τίς κλαδεύεις κάθε χρόνο καί έχουν μικρό πάχος κλαδιών,η κλαδευτικό αλυσοπρίονο άν έχουν μείνει ακλάδευτες καιρό καί χρειάζεται νά κοπούν μεγαλύτερης διατομής κλαδιά.

Δεν συμφωνώ αλλά εντάξει. Μην το κάνουμε και θέμα.
Ο καθένας όπως βολεύεται :smile: