weather1967
Supreme Member
- 25 October 2010
- 7,814
Τοσο χαλια?
Ενιοτε ναι, φετος ομως σε μενα ηταν η παραγωγικη χρονια.
Βροχες και υγρασια στην ακαταλληλη εποχη.
Ετσι και γω, ελεγα να μην τις μαζεψω αλλα τις μαζευω. Καμια τριακοσια κιλα βλεπω να βγαινουν. 750 ειχα περσυ. Αλλα δεν με πηγε η καρδια να τις αφησω. Ας βγαλω τα μεροκαμματα τουλαχιστον, που πιστευω θα βγουν.
Οσο για το 6 προς ενα, ποσοστο να δινεις. Περιπου 17%, ικανοποιητικο ποσοστο για μενα σε δυσκολες καταστασεις, μακαρι να βγαλω τοσο φετος.
Δημητρη weather, ακουσα για μια αρωστια σε εμας, την οποια καποιοι την προλαβαν, ψεκαζοντας ενα πολυ ακριβο φαρμακο τον κορμο και το εδαφος γυρω.
Βλεπεις τις ελιες εκει που ηταν φορτωμενες, να ζαρωνουν, να μαυριζουν και να πεφτουν.
Ο γειτονας που δεν ψεκαζε σχεδον ποτε, φετος ψεκασε για δακο 3 φορες και τωρα που τις βλεπει σχεδον ολες κατω, εχει "σαλταρει". Εγω δεν ψεκαζω ποτε τιποτα.
Για μυκητας μου κανει.
Καλημερα σας και Χρονια Πολλα.
Νεκταριε δεν μας στελνεις κανα τενεκε!!!!!!!!
Δημητρη weather, ακουσα για μια αρωστια σε εμας, την οποια καποιοι την προλαβαν, ψεκαζοντας ενα πολυ ακριβο φαρμακο τον κορμο και το εδαφος γυρω.
Βλεπεις τις ελιες εκει που ηταν φορτωμενες, να ζαρωνουν, να μαυριζουν και να πεφτουν.
Ο γειτονας που δεν ψεκαζε σχεδον ποτε, φετος ψεκασε για δακο 3 φορες και τωρα που τις βλεπει σχεδον ολες κατω, εχει "σαλταρει". Εγω δεν ψεκαζω ποτε τιποτα.
Για μυκητας μου κανει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.