Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κι εδώ βρέχει από το πρωί, και η ζέστη άρχισε και αγαπιεται...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα μαστόρια!
45898434012_719b19acaa_c.jpg

Επεσε και το πρωτο χιονι στο Βουκουρεστι. Ευτυχως οχι αρκετο για να κλεισει ο δρομος καθως περιμενω ταξακι για το αεροδρομιο στις 5πμ.

Τι έκανες ρε Κυρ; Κοιμήθηκες χωρίς κάλτσες; :smile:
Περαστικά.

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

Εξοντωθηκα ολη την εβδομάδα και γυρναγα με το πουκαμισακι οποτε την πατησα. Να σαι καλα Μπαμπη!

Καλημερα παιδια.
Δευτερη νυχτα με τον πυρετο να φλερταρει τούς 39.

Περαστικά φίλε Κυριάκο.

Σημερινες φωτο στη Ρουμανια

Επιστροφη με χιονοπτωση]

Καλή επάνοδο στά πάτρια εδάφη Μιχάλη,οι φωτογραφίες είναι όλες πίνακες ζωγραφικής,νά σαι καλά πού τίς μοιράζεσαι μαζί μας.

Eυχαριστω Δημητρη, η καμερα φταιει :)!

Αν θες να δεις πραγματικα 'πινακες ζωγραφικης', τσεκαρε την κατηγορια με τις φωτογραφιες, χανεις το μυαλο σου εκει με τις φωτο των μελων του φορουμ..μαγεια σκετη.

ακροαστικά σου βρήκε? Πάρτα όλα τα αντιβιοτικά για να μην κατέβει παρακάτω η λοίμωξη Κυριάκο, και έχεις άλλα. Και όσο γίνεται στο κρεβάτι. Με πουκαμισάκι γυρνούσες ….και την άρπαξες γερά εε ?

Ακροαστικα δεν βρηκε απλα ο λαιμος μου ειναι χαλια. Δυστυχώς ο συνδιασμος της υπερκοπωση με το πουκαμισακι με εκανε ευάλωτο και με ξετιναξε δυστυχως.
Τωρα μεσα και τηλεοραση...

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ακροαστικα δεν βρηκε απλα ο λαιμος μου ειναι χαλια. Δυστυχώς ο συνδιασμος της υπερκοπωση με το πουκαμισακι με εκανε ευάλωτο και με ξετιναξε δυστυχως.
Τωρα μεσα και τηλεοραση...

Κρύο καιρός για δύο.............